HelenaKatarina

God Jul

Kategori: Allmänt

Måste ju önska alla en GOD JUL! Fantastiskt väder och fantastik frukost, så började min julafton :)

I år blir det ju lite annorlunda mot hur ja har firat mina tre senaste jular. Några markanta skillnader faktiskt. Till att börja med, pyntet. Inget illa mot varken GC eller Egypten men alltså neon och glitter skapar inte direkt julkänsla. Heller inte blinkande lampor och 20 grader varmt.
Vädret är ju också en viss skillnad såklart. -13 visade termometern imorse och det är ju härligt.
Julklappar. Man önskar sig saker och man får saker som man faktiskt vill ha och behöver. Inte en äcklig godis eller nått annat som bara ligger och skräpar i ett hörn i två veckor innan man slänger det. Under denna katgorin ingår ju såklart också att man måste köpa julklappar för att ge bort också. Det kostar pengar. Så därför är denna julen även dyrare än mina tre senaste.
Det kommer förmodligen inte bli någon riktig kalasfest med massa alkohol ikväll och därefter en riktig rackarns utekväll...
Jag behöver inte tänka på att ja ska upp och jobba imorgon och det behöver ingen annan heller i typ hela Sverige eftersom det är en röd dag och då är man tydligen ledig i det här landet. Inte för att det gör någon skillnad för mig eftersom jag är ledig nästan jämt men det är ju trevligt med lite sällskap :)

Och sist men inte minst, jag får fira jul med folk som jag tycker om. Allihopa! Ingen som jag skall träffa på hela dagen tycker jag det allra minsta illa om eller försöker att undvika.

Julen är bäst i Sverige helt enkelt, med familj och vänner ♥
Även om endel är saknade!



Sådärja, nu ska ja fortsätta skriva ettiketter till mina julklappar och sen är de julfika som gäller!
GOD JUL!

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart.