HelenaKatarina

Sista dagen på 2009

Kategori: Allmänt

Jahapp så va det sista dagen på detta året och det skall ju skrivas en resumé av året som gått såklart...

Förra året firade jag nyår på GC, det va en helt fantastisk kväll med massa goda drinkar på Hard Rock och väldigt mycket dans i hålet. Hellyckat!
resten av tiden på GC gick mest åt till fest faktiskt, vi hade itne så mycket att göra jag och Bella så vi tog långa sovmornar och åkte på marknaden i Arguineguin varje tisdag :)
Lämnade GC den 7 mars och hade en vecka hemma, stress som vanligt för att hinna med allt och den 16 mars gick flyget till Kreta.
Det blev en helt underbar säsong med mycket jobb, skratt och förvirringar. Iaf i början av säsongen då varken jag eller Lee visste nått om något haha. Men det gick vägen och säsongen blev så bra så bra! Vi sålde som aldrig förr och allting gick av bara farten. Chania har inte gått så bra på 9 år sas det. Det va ju helt otroligt! 
Hann också med en ledarskapsutbildning i Gilleleje i Danmark, det va några av de bästa och värsta dagarna på detta året :)
Säsongen gick fort och den 10 sep var det dags för mig att säga tack och hej till Kreta, Chania för denna gång. Många tårar kan jag lova och det var absolut inte med glädje jag satt på planet hem. Men så är det med det. Väl hemma va det skönt att träffa alla igen, plockade svamp och hade det allmänt härligt ;)
15 september gick resan till Egypten och Hurghada. Säsongen har präglats av hemlängtan och frustration men tillslut så har det ändå blivit ganska bra.
Men 2009 var också året då jag träffade Robert ♥ Det är nog det absolut bästa som hänt!

Och emellan allt detta så har jag träffat massa nya människor och lärt mig så mycket...

Det blev ju inte så långt men iaf, det är så mycket som hänt så man kan ju inte berätta om allt i ett inlägg. Det har vart ett bra år, ett superbra år. Helt fantastiskt!
Nu får vi se vad som händer 2010 men jag är säker på att det kommer bli ett bra år!

Vi hörs 2010!


Ikväll blir det massor med bubbel!

De efterlängtade bilderna

Kategori: Allmänt

Japp här kommer de utlovade bilderna på klocka och skor. Men eftersom jag varken är modebloggare eller proffsfotograf så blev de ju lite sisådä. Fast ja tror de duger :)

Hej!

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret, som vanligt! Ska snart iväg på hotellvisning med Camilla, nått nytt hotell ute i Sahl Hasheesh som vi skall sälja till sommaren. Skall tydligen vara hur fint som helst. Premier Le Reve heter de.
Kul med nått att göra :)

Igår tog jag och Cissi en fika på Costa, massa skitsnack haha, som vanligt :D Sen kom Robert och så bestämde vi att det blir en tur till Senzomall. Jag och Cissi åkte först ner till marinan och Robert gick hem, åt och mötte upp oss någon timme senare. På Senzomall gick vi från butik till butik utan att hitta nånting! Suck! Eller Cissi köpte ett par tofflor men det va liksom int ehelt det vi va ute efter...
Tur iaf att min nyårsoutfit redan är löst :)

Segt

Kategori: Allmänt

Seg dag idag, hade inget uppskrivet i min kalender imorse när ja kom och det har heller inte kommit något under dagen som ja ska göra så nu sitter ja här, uttråkad och full av energi!
dagen började bra iaf, fick en julklapp från Mahmya, en superfin klocka. Måste ta kort på den och lägga ut för den är så fin!! Blev jätteglad!

Igår kväll så tog vi en fika på Cinnabon, jag,Cissi och Anna. Mycket trevligt och framförallt mumsigt. Är stammis där numera ;) Iaf, efteråt så tog jag och Cissi oss en liten shoppingtur. Hittade världens finaste skor! Svarta högklackade i mocka. Och så en liten lila detalj, helt sjukt fina! Så nu har ja skot till nyår. Jag måste nog ta en bild på dem också och lägga ut.

Till sist, ett stort GRATTIS i efterskott till momor Elly som fyllde år igår!! HURRA HURRA HURRA!
 

Hungrig

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret och är hungrig, fick ätit en äppelpaj till frukost från McDonalds. Den va god men det mättar ju liksom inte riktigt.

Idag ska vi bara ha veckomöte och sen slutar vi :)

Julen är över

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret, bara jag och Cissi här. Lugnt och skönt! Ska nog snart kila iväg och käka nått, falafel blir det idag tror ja. Billigt och bra :)

Har inte så mycket att göra, vi har dock två nya hotell som jag måste besöka och göra en check på. Men skall se om kanske Falk kan göra det ena så kan ja göra det andra. Vore skönt att slippa båda liksom.

Igår hade vi teamdag ute på Steigenberger. Först spelade vi golf och sen fick vi massage. Så skönt!!! Och jag va nog inget golfproffs direkt men bollen flög iaf, det är väl ok..? Det va roligt så det blir väl fler gånger då.

Juldag

Kategori: Allmänt

Julbordet på Del mar igår va bara underbart! vi år tills vi mådde dåligt och så åt vi lite till. Ungefär som de skall vara på jul :) Men gud va gott det va.

Idag jobbar vi alla som vanligt, har en hel del att göra eftersom jag inte jobbat nu på ett par dagar. Men sitter samtidigt och surfar lite på Apollos hemsida och läser om Hersonissos, åhh :) Jag längtar!

GOD JUL!

Kategori: Allmänt

Julafton idag! GOD JUL! :)

Ursäkta den dåliga uppdateringen men har legat sjuk nu i ett par dagar, feber och halsont. Kunde inte prata alls igår. Idag mår ja dock väldigt mycket bättre och har knapprat pepparkakor hela dagen och sett på film!
Robert är och dyker men kommer hem om någon timme och då blir det julmys :)

Ikväll blir det julbord på Del Mar. Gott hoppas vi!

Jordgubbar

Kategori: Allmänt

Älskar att det är jordgubbssäsong i december här! Såhär såg min frukost ut:

Det är lyxigt!

Annars idag är ja hemma och är sjuk, jättehes och kan knappt prata för det gör så ont i halsen, dricker vatten och sånt men det hjälper inte riktigt. Men det går ju över :)

Nu blir det film!

Hemma

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och lyssnar på bygget utanför...låter nått för jävligt! Fryser också och är jättehes med halsont. Lyckat! Klarar helt enkelt inte av att gå ut längre :)

Jaja imorse träffas vi alla på Steigenberger för ett litet seminarie, va dock inte med hela dagen men lite grann. Roligt och intressant! Sen tog vi oss tillbaka till kontoret och lite senare hem igen. Har bara legat i sängen sen dess, fryser hur mycket som helst!
Men snart kommer Robert hem och värmer mig och så ska vi göra fruktsallad ;) Mums!

Hörs imorrn!

Granen på Stegenberger, fin? Njaa..men cool :)

Trött

Kategori: Allmänt

Utgången igår blev inte så sent men dessto blötare. Puha! Va så trött när ja vaknade imorse och det har ja faktiskt vart hela långa dagen. Men, vi hade roligt :)

Nu: Burger King!

Ledig

Kategori: Allmänt

Lördag och ledigt! Härligt. Vad som inte va lika härligt va att vakna upp till att hela sängen skakade och det va ett himla oväsen. Suck! Det va det här...

Tack för det!!

Igår va vi iaf ute och åt på en grekisk restaurang, helt ok va de fast kanske ingen höjdare. Fetaosten va dock väldigt god :)
Och det här mötte mig när ja kom hem från jobbet...

Ni kan ju gissa om ja blev glad ;) Väldigt fina!

Ledig idag alltså, har inte gjort nånting, vaknade som sagt rätt tidigt men det blev liksom inte så mycket gjort, vi köpte frukost, jordgubbar med mjölk och chokladpuffar och så kaffe till det. Smaskens!
Nu i eftermiddag så blev vi sittande på Bombay med Cissi, drack öl och rökte Shisha. Nu är vi hemma igen och så blir det fotboll snart.

Ikväll blir det Papas! YEAH! :D

Ciao!

En härlig dag!

Kategori: Allmänt

Jodå, solen skiner och himlen är blå, inte nån snö så långt ögat kan nå! Men mycket sand är det kan ja lova...
Har druckit kaffe från McDonalds och jobbat litegrann, redan fått en hel del gjort tro det eller ej :)

Tänkte åka ut och kika på det här nya hotellet vi fått. Sist hittade vi det inte haha. Bättre lycka denna gång kanske!

Sommaren då, jodå jag har sagt ja och jodå det känns kul. Och spännande! Men ja är faktiskt lite nervös...Fast som sagt, jag är glad :)

Idag firar jag och Robert 6 månader ;) Det måste man ju fira.

Så ringde det..

Kategori: Allmänt

Japp äntligen ett bra besked :)
Men ja skriver inget här. Den som vill kan ringa!

Puss

Torsdag

Kategori: Allmänt

Torsdag idag, tjoho!
Idag är också dagen då Camilla kommer tillbaka, skönt att slippa vara högst chef mer :)

Sen blir det nog lunch med Robert eftersom han är ledig och så lite jobb också såklart. Sen väntar vi också på samtal hemifrån med glada besked denna gången! Suck. hatar att vänta.

Tiden går långsamt

Kategori: Allmänt

Känns som ja suttit här hur länge som helst men klockan är inte alls mycket. Tick tack tick tack...

Igår åkte Ida hem och det blev så tomt i vår lägenhet. Strax innan hon skulle åka så fick Robert någon märklig sjukdom och spydde ner hela toaletten, fräscht :) Sen somnade han! Hejdå syster liksom hahaha. Men idag mår han bättre och jobbar som vanligt, skönt!

Och vad händer idag då? Hmm jobbar till 16 iaf och sen får vi se, borde väl städa eftersom dammet ligger som ett lager i vår lägenhet men det får vi se om ja orkar ;) Så kanske det blir film eller nått annat trevligt.

Lunch

Kategori: Allmänt

Precis kommit tillbaka från lunchen :) Popeye på Del Mar. Så nu är ja mätt! Mår helt dåligt...Och sen är ja törstig nu också. Hjälp va jobbigt ja har de...

Har haft en effektiv dag idag, fått massa gjort. Så nu ska ja skriva några mail och så ringa ett par hotell och sen är ja klar för idag. Janssons sitter förmodligen på Bombay när ja slutat och så blir det shisha :)

En sån här fin shisha vill jag ha:


Ciao!

Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Varför är jag så trött? Sov massa i söndags, sov hela natten till måndag och igår somnade jag vid 23 tror ja. Borde man inte vara piggare? Jag bara gäspar och gäspar.

Igår träffade vi Roberts förra chef med man på Del Mar. Trevliga människor :) Och efter det blev det glass och milkshake på McDonalds!
De har dessutom pyntat hela Sheraton Road med ljus och Merry Christmas. Haha och sen står det också Bye Bye 2009 överallt! Väldigt roligt. Så nu börjar vi känns lite julstämning iaf.

Hem hem hem!

Kategori: Allmänt

Yes nu är det slut för idag! Tack för idag!

Har vart på möte hela eftermiddagen, först veckomöte och sen på ett hotell. Puh! Men nu ska jag alltså heeeeeeem! Undrar vad vi ska göra ikväll? Vi är ju iaf piggare än igår :)

Ciao!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Är trött! Mycket märkligt eftersom det enda jag gjorde igår va att ligga i sängen. Därav den dåliga uppdateringen under helgen.
Började i fredags med lite öl och drinar på Papas. Trevligt sådär. Hem ganska tidigt för att åka till Dream Beach och sola. Låg hela dagen och fick typ ingen färg alls. Mindre roligt! Sen bar det av hem, se lite film för att sen fixa iordning oss och åka och äta thaimat. Mycket mumsigt! Men vissa tyckte det va lite för starkt ;)
Papas stod sen på ordningen så vi drog dit, drack drinkar och endel sjöng. Vackert skall väl sägas haha. Sen blev de Ministry och tillslut hemgång lagom till 5-bönen.
Så igår låg jag och Ida i varsin säng i lägenheten, hela dagen! När Robert kom hem så gick vi ner till Burger King och käkade och sen hem igen. Såg klart Sagan om konungens återkomst och sen en sväng till Bombay :) Efter detta så va vi helt slut och så blev de sängen igen...

Och idag blir det alltså jobb igen..

Ny design...igen..

Kategori: Allmänt

Ja jag gillade den gamla väldigt mycket men när ja såg denna så kunde jag bara inte låta bli. Tyckte den va så fin :) Vad tycker ni?

Nu ska jag försöka klura lite hur man kan få in bilder men det ger väl sig kanske. Haha!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Det blev ingen kamel igår..det blev fisk :)

På Heaven såklart. Mums mums!

Jobb jobb

Kategori: Allmänt

Har vart och käkat och skall fortsätta jobba lite till idag. Lägga in några CRM och sen är ja klar för idag! Tjohoo!
Fortfarande superförkyld och ont i kroppen men det går bättre iaf..dock har ja ont i ryggen idag från gårdagen på en fyrhjuling som skumpade som bara den. Massage kanske?

Sista dagen/kvällen för Nontas idag. Ska väl ut och äta nått gott ikväl, tror det blir kamel :)

Idag ska vi kanske städa lite för Ida flyttar in hos oss imorgon.

Trötta

Kategori: Allmänt

Nu är vi tillbaka hemma igen. Supersafarin va jättekul! Åkte först en stor jeepaktig sak ut i öknen och så till en beduinby där vi fick rida kamel och kika runt massa. Sen blev det magdansshow och fakirer. Mat fick vi också.

Nu är vi dock helst slut så jag tror de blir sängen direkt. Orkar inte ladda upp bilder idag så det får bli imorgon :)

Natti natti!

Supersafari :)

Kategori: Allmänt

Idag ska vi iväg på supersafari! Kul ska det bli. Det är en av våra utflykter som ja inte obsat än så det skall faktiskt bli lite spännande. Man kör på typ fyrhjulingar i öknen tror ja...

Är fortfarande jätteförkyld dock. Näsan rinner och igår hade jag nog feber. Bättre nu iofs när man fått sova ut.

Och här kommer de efterlängtade bilderna på vårt julpynt :) De är rätt mörka men de togs i all hast hä för nån kväll sen...




Nu måste vi springa till bussen för att hinna. Ciao!

19 timmar sen...

Kategori: Allmänt

Japp 19 timmar sen va det som ja uppdaterade här. Herre gud! Det är ju så mycket som hänt :) Eller inte...

Jag har gått och blivit förkyld...det är tråkigt! Helt tung i hela huvudet och snorar hela tiden. Robert som smittat mig tror ja. Han har vart dåligt nu i flera dagar. Jaja vi får väl hem och kurera oss ikväll då.

BBQ igår va skoj. Men vi stannade inte så länge, först för att Robert va sjuk och sen för att det va kallt.
Idag har ja bara jobbat lite och sen ätit lunch på Hard Rock. Nachos är MUMS! :)

BBQ

Kategori: Allmänt

Tillbaka hemma igen. El Gouna va fint :)

Nu blir det BBQ på Magawish med Colona. Hoppas det är gott...

El Gouna

Kategori: Allmänt

Snart bär det av till El Gouna :) Trevligt! Skönt att äta lunch någon annanstans för en gångs skull än Café del Mar.

+ Jag har hunnit med massa idag. Känner mig verkligen nöjd!

Semester

Kategori: Allmänt

Det va så skönt att va ledig!

Igår käkade vi först frukost på Costa och sen mot kontoret där reportrar från Expressen satt och väntade :) De frågade massa saker och tog en snygg bild haha. Kul!
Sen åkte vi till Dream Beach där vi spenderade hela dagen och eftermiddagen. Sola, bada och beachvolley. Hur skönt som helst!





Försökte ladda upp fler bilder igår men då slutade internet att fungera och pappa ringde i samma veva. Surt! Men nu kommer några bilder iaf :)

Ska sitter på kontoret halva dagen idag, sen ska vi till El Gouna och äta lunch och ha det mysigt! Ciao!

Ledig dag på kontoret

Kategori: Allmänt

Hade min lediga dag idag..men icke! Sitter på kontoret och har precis kollat mailen, ska snart upp till agenten för möte. Det va tydligen nått som inte kunde vänta så då måste man ju ställa upp.

Hard rock Café igår och sen vidare till Bombay och Papas. Jag gick hem tidigt för jag skulle ju upp på möte idag medans Robert ramlade hem vid halv 5 snåret. Så han är nog inte så pigg idag.

Nepp mötet kallar! Ciao!

Fredag

Kategori: Allmänt

Fredag idag! Tjoohoo snart är det helg. Bara 4 timmar kvar. Är ju ledig både lördag och söndag så det blir som en vanlig helg hemma i Sverige :) Ska bli så skönt!
Imorgon blir det nog Dream Beach för lite solning och massage och söndag vet jag inte. Ikväll är det dessuotm en stor guidefest på Papas så det blir kanske inte allt för tidigt imorrn...

Igår va vi iaf ute och åt, Lodge blev det. God mat! Och sen lite shopping på vägen hem, dock inte för mig. Väl hemma somnade jag som en stock, vaknar av att Robert jagar mygg och somnar om. Helt slut :)

Sitter här nu och försöker komma igång men det går lite trögt. Ska förmodligen ha möte lite senare också och då orkar ja inte sätta igång med nått stort som ja sen måste avbryta. Snart kommer de andra in också, de börjar 12, så då ska vi bestämma lite vad som händer i eftermiddag och i kväll.
Min telefon har dessutom vart ganska tyst, jag trodde den skuller inga i ett för det gör nämligen Camillas men icke. Det är lugnt som en filbunke. Bara för det så kommer det säkert börja ringa som satan hela helgen när ja är ledig. :)

Idag får vi besök

Kategori: Allmänt

Ska snart iväg till flygplatsen för att lämna Camilla, hon ska på semster i 2 hela veckor i Sverige. Jag vill också! Är lite avundsjuk. Men vi ska väl inte ha allt för tråkigt här heller, vi får ju besök. Idag kommer Ida och Nontas från Kairo :) Kul kul! Ikväll blir det nog middag och sen är det bara en jobbdag kvar för den blir det helg. Jag är nämligen ledig lördag och söndag!! SKÖNT!

Men eftersom Camilla åker så innebär det ju också att någon ska ta över, denna någon är alltså jag. Så i två veckor från idag så är jag ansvarig för destination Hurghada och alltså destinations chef :) Haha. Spännande vill ja lova.

Har precis druckit ur min kaffe från McDonalds, de har faktiskt helt ok kaffe, så nu är ja pigg som en lärka. Ett tuggummi på det här så är ja fit for fight liksom. (Smakar så jycket kaffe i munnen)

Julklappar

Kategori: Allmänt

Ja så va det de också..det är ju alltid lite svårt när man inte är hemma att köpa julklappar till alla nära och kära. Men vad önskar ni er?

Julpyntat

Kategori: Allmänt

Det är vad vi har gjort i kväll, pyntat! Iväg direkt efter att Robert kom hem för att köpa gran och tomar. Blev vädligt fint och vi är mycket nöjda :) Mysig stämning hemma nu. Fick även städat lite och flyttat på sängen så nu trivs vi i vår lägenhet. Skönt!

Vad vi också har gjort ikväll är att bråka med vår hyresvärd. Mindre roligt. Det hela började med att vi förra månaden betalade på tok för mycket för elen. Typ tre gånger så mycket. Märkligt tyckte vi så vi tänkte att vi tar det med honom nu denna månaden.
Ringde han innan och berättade och bestämde att vi skulle möta honom nu ikväll. Sagt och gjort, vi börjar diskutera och han den andra killen som hans högra hand är också med. Han ljuger oss rakt upp i ansiktet och påstår att vi har betalt 100 pund och inte 300. IDIOT!
Han vägrar dessutom att ge sig och påstår en massa konstiga saker. Jaha det slutar med att vi fick betala 50 pund för elen denna månaden. Tjoohoo glädjetjut....

Happ det va vår kväll :)

Sommaren

Kategori: Allmänt

Nu har ja sökt så håll tummarna allihopa!

Snart slutar jag, har haft mycket att göra hela dagen och dessutom fått massor gjort! Det går bra nu :)

Så va vi här igen...

Kategori: Allmänt

På kontoret. Ganska trevligt idag, lugnt och stilla och alla har inte kommit in än. Snart dundrar de in och då kommer det bli ett jäkla liv, en del ska till flygplatsen och andra ska ut med hemresetider. Happy day!

Hade en superskön ledig dag igår, åt frulle på Costa, låg på Dream Beach hela dagen, fick massage i 35 min och middag på kvällen. Det va härligt! Fast ja känner mig ändå inte fit for fight. Trött trött och trött! Hela tiden. Varför blir man aldrig pigg?

Jaja idag ska vi handla gran och annat fint :)

Förresten, ansökningarna har kommit. Lite märkligt ändå. Jag har ju vetat hela tiden va ja ska söka men nu är ja nervös för att söka. Tänk om man inte får det man vill ha. Och sen har de gjort om på en hel del grejer, dragit in här och där och lite annat. Undrar hur det blir till sommaren...
Nej jag skickar in mina ansökningar idag så har jag det gjort och så slipper man tänka på det.