HelenaKatarina

Sommar

Kategori: Allmänt

To die by your side
Well, the pleasure, the priveledge is mine


Så lämnar vi en sjukt bra sommar bakom oss och så går vi in i hösten. Hej då bästa sommar och hej och välkommen höst! Du är inte efterlängtad men ändå lite välkommen. Mys hemma med tända ljus och te. Jo det funkar. Men ja tycker ändå bättre om sommaren :)

I had a feeling

Kategori: Allmänt

Har bakat ikväll. Whoopies denna gången med hallonfyllning. Nom nom!

Mina blev nästan lika fina...

Har också hunnit springa idag. Och vet ni? Vi klarade vårt mål! YES! Ni läste rätt, vi klarade det! 5,30 / km. Och nu då? Jo jag har ont i höfterna, igen och ont i knät. Men ja det känns ändå ganska bra :)

Gonatt ♥

Drop me a line

Kategori: Allmänt

Riktigt höstigt ute idag. Hela dagen var ju hur fin som helst och så lagom tills man slutar så börjar det regna. Och ännu bättre, lagom tills vi skulle ut och springa så börjar det spöregna.
Men ja, det var härligt ändå! Och det gick bra med nya skorna och allt. Lovely! Så känns det ju sjukt bra efteråt också så det är ju värt det!

Nu blir det glass!

Min favoritfrukost-kvällsmat eller mellanm...

Kategori: Allmänt

Min favoritfrukost-kvällsmat eller mellanmål! Mannagrynsgröt med blåbär, kardemumma och honung! Nam nam!

Well I got homies

Kategori: Allmänt

Bra helg! Köpte bil i fredags, firade på Götas och somnade i soffan framför En vampyrs bekännelse. Shoppade på lördagen, fixade försäkring till bilen och hälsa på Mia och Mikael. Så kom Malin och vi drog oss till Jonna med Johan och Tommy. Såhär såg det ut:






Idag har jag handlat en bänk till mitt kök, promenerat, fikat två gånger och umgåtts med trevliga vänner!
Och nu sitter ja här, trött och seg. Ja borde sova tror jag. Tänker nog göra det nu också...

Gonatt Puss♥

And I smile, knowing that everything is alright

Kategori: Allmänt

Fredag idag! Fredagskänslan är här! Yes alltså.
Tråkigt när folk slutar på jobbet. Och ännu tråkigare när det är människor man trivs med. Enda roliga är att vi får tårta...

Körde bilen till Landvetter igår. Tydligen så var deras plan försenat, väldigt försenat, så det hade ju vart lite synd om dem om de var tvugna att åka in till stan å hämta bilen ;)
Det gick bra, lämnade bilen, åkte hem igen. En promenad senare och lite Breaking news så blev det sängen.
Idag blir det löpning, visst Mikael? Inte långt kvar till 5,30 så nu gäller det att köra.

Live the life you love
love the life you live ♥

I've got to remember this is just a game

Kategori: Allmänt

Jaha ursäkta dålig updatering här men har jobbat rätt mycket denna vecka. Alltså inte så mycket spännande som hänt. Har tränat och så...

Men idag, vad händer idag? Måste lämna bilen på Landvetter till mamma och pappa. Eller ska de få ta bussen in till stan och hämta den hos mig? Bra fråga. Ska suga på den karamellen ett tag.

Happ, på söndag är det ett år sedan jag lämnade min älskade ö. Det känns konstigt att det gått så lång tid. Samtidigt har det hänt så mycket där emellan så det är helt sanslöst. Jag vill dit, jag vill till Kreta igen. Inte nu men nästa år. Sidsel, visst ska vi dit nästa år? ♥
Jag saknar det, eller jag saknar Grekland. Jag saknar värmen lite också nu när det börja bli kallt och regn här hemma. Fast å andra sidan är det lite mysigt med te, varm choklad och film i soffan också ;)


Men jag saknar det ändå. Kan inte hjälpas.

Just nu planerar jag Stockholm i oktober, GC nån annan gång i höst och gärna London också. Vi får se! En sak är säker, det blir Teneriffa efter nyår en gång, typ februari! Yes alltså!

kom hit skall du få en puss

Kategori: Allmänt

Nu när det regnar och är mörkt och börjar bli kallt så måste man lyssna på glada låtar. Bob Hund med Tralala lilla molntuss är ju ganska rolig :)

Har tränat så imorgon kommer träningvärken. Skoj. Eller ja, det är ganska skönt ändå. Så känner man att man gjort något. Och imorgon ska vi dessutom springa så jag får inviga mina nya skor.

Nu väntar sängen!
Puss♥

Everlong

Kategori: Allmänt

Har ni hört Everlong med Foo Fighters? Den akustiska versionen är så bra att ja blir helt till mig varje gång jag hör den. En så makalöst bra låt!

Jaha hur har er helg vart då? Min har vart händelserik kan man säga. Aw i fredags med Camilla. Hade inte träffats sen GC-tiden så det va mycket att ta igen och mycket roligt skvaller. Många glas vin blev det och himla trevligt. Seg i skallen igår men det hindrade mig inte från att åka in till stan, möta upp Mange och införskaffa mig ett par nya löparskor. Verkligen nöjd!


Lunch blev det också, på La Gondolapå avenyn. Aldrig mer kom vi fram till.
Sen fika på Ahlströms med Emmie och sen hem igen för lite vila innan fest på kvällen. Rolig fest, rolig utgång och hemma ganska tidigt.
Detta innebar då att jag var pigg och fräsch idag och kilade och handlade mat på förmiddagen för att sedan ställa mig och baka både muffins och kladdkaka. Bjöd syster och Mikael på detta nu i eftermiddag och nu sitter ja här, mätt och belåten :)



MUMMA!

Ayia Napa

Kategori: Allmänt

Slog på tv:n och fick se att det var det här programmet Sol, fest och oroliga föräldrar. Hahaha så jäkla roligt! Detta programmet förstör ju för alla 17:åringar som vill åka på charter. :D
Såhär kunde det så ut 2004 på Zakynthos.




Såå roligt!!!

Sometimes I can't get enough of you

Kategori: Allmänt

Va i Borås igår. Hälsade på käraste frun som fyller år på lördag.



Nu kommer mamma och pappa och hämtar mig och så kör jag dem till Landvetter. De ska till Kreta, Chania närmare bestämt. Är lite avundsjuk trots allt. Det hade vart roligt att åka dit. Men men...

Jag planerar en weekend på GC inom snar framtid! Yey! OCh sen blir det Teneriffa. Ojoj va roligt!

It's such a perfect day

Kategori: Allmänt

Oh yes it is! Or it was :) Haha.
Fick gjort massa på jobbet och jag har hunnit träna. Yey! Perfekt alltså.

Träningen gick utomordentligt bra får man lov att säga. Men en sak är säker, nya skor behövs verkligen. För nu sitter ja här med min onda höft igen. Lördag ska nya löparskor införskaffas!
Och vet ni vad ja gör nu? Äter det här:

Nom nom!

Här kommer bilder från helgen








Haha :)

Rolig helg!

Onsdag imorgon och efter jobbet bär det av mot Borås och födelsedagsfirande av bästaste frun ♥

Gillar denna bilden från i lördags :)

Kategori: Allmänt

img_1216 (MMS)

Gillar denna bilden från i lördags :)

Min morgon

Kategori: Allmänt

Som ni säkert vet så åker jag spårvagn och buss till jobbet. Det är, ja hur ska man säga? Ibland ganska otrevligt. Idag var en sån dag. Det började bra dock, allt var på tid. Men bussturen från Volvo, sista biten alltså, var inte alls kul.
Började med att busschauffören nästan smällde med en annan bil. Sen pratar han skithögt om hur sen han är och att det därför inte spelar någon roll om han tar en liten omväg. Tack för det! Sen smällar han nästan in i en andra bil. Inne på volvoområdet kommer en kvinna gåendes och ger honom fingret, varför vet jag inte...
Sen krockar han nästan med en tredje bil och glömmer dessutom nästan att stanna vid min hållplats.
Mysigt! Morgonen kunde kanske börjat bättre...

This heart of stone will sink 'til it dies

Kategori: Allmänt

Så va det måndag igen och ännu en arbetsvecka har börjat.
Och alla undrar, hur va helgen? Tack bra.
Det var en helg full av prat om gamla minnen, roliga historier, skratt, vin, drinkar, shopping, kebab, ölspel, festande och en himla massa roligt!
Tack till alla som gjorde helgen så himla bra!




Fler bilder kommer senare!

Goodbyes are meant for lonely people standing in the rain

Kategori: Allmänt

Fredag idag. Gillar fredagar. Bra stämning på kontoret och man får sluta tidigt. Varför? För att det är fredag och då får man det. Så är det.
Idga är dessutom en riktigt bra dag för idag är det reunion med Jonna, Ali, Sofie och Nicolai från Team CHQ-10. Yey! Vi ska umgås hela helgen och göra roliga saker.

Va på bio igår förresten, Bridesmaides. Så sjukt rolig! Skrattade i 2 timmar. Se den säger jag bara. Verkligen bra! Åt också tapas innan, mumsigt! Bilder kommer kanske, om jag orkar och har tid i eftermiddag/kväll.

Här sitter jag och njuter!

Kategori: Allmänt

img_9990 (MMS)

Här sitter jag och njuter!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Såhär pigg som jag är idag ha rja inte vart på hela veckan. Kan undra vad det beror på. Kanske för att ja städade hela lägenheten igår och vaknade upp till en fin sådan eller kanske också för att det är första morgonen på hela veckan som det inte regnar. :)

Ok, funderar på att börja med dagens goda gärning. Började redan igår med att hjälpa två äldre damer vid hållplatsen vid Kungsten. De verkade lite förvirrade och jag hjälpte dem med vilken vagn de skulle med. Eller det var bara den ena som skulle åka men iaf. De va söta!

Har ja förresten sagt att Markus Larsson är himla läcker? Herre gud va han är läcker! Så vet ni...

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tisdag idag och veckans längsta dag är här. Eller? Jo jag tror ändå det. Den känns lång. Ja har vart på kontoret i 2 timmar snart och det känns som ja vart här i många fler. Men för att se det från den ljusa sidan, tänk va mycket ja kommer hinna göra idag!

Igår deltog jag i mitt första Core-pass efter sommaren. Sitter just nu och väntar spänt på att träningsvärken ska komma. Känner ingenting än och det är jag ju självklart lite besviken över. Behöver nog egentligen inte vara orolig, jag vet att den kommer. Lite förädiskt det där. Här sitter jag och tror att jag är tränad men så ikväll kommer ja inte komma ur soffan.

Måndag

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse av att regnet smattrade mot rutan. Godmorgon måndag! Det regnar fortfarande men jag deppar inte för det. Nej då. Jag köper biobiljetter istället...
Kommer bli en sjukt rolig vecka det här! Det känner jag på mig. Idag ska jag hämta ut min kort och sen städa lägenheten. Imorgonkväll ska jag träffa Jonna och Ali för middag och på onsdag är de inga planer alls, än så länge. På torsdag ska vi på bio och middag med mamma och på fredag blir det reuonion med några från Chania -10. Yey va roligt!

Bild från vår förra mini-reunion :) Oj va roligt det var!

Söndag kväll

Kategori: Allmänt

Happ så va denna helgen till ända. Och man kan väl säga att den har utnyttjats till max.
Började med kräftskiva och annat gott i Varberg i fredags och lördagen va ganska lugn innan vi åkte lyxbilen tillbaka till Göteborg.
Käkade på Red Lion på kvällen, hem igen för massa öl och sen mot Haket och ännu mer öl. Ölfestival is tha shit :) Idag vaknade jag med huvudvärk men det blev ändå brunsch på Egg & Milk, en fika på Eriksberg och en promenad på 1,5 timme. Det gäller ju att utnyttja det vackra vädret. Har förövrigt vart himla varmt idag, hela 25 grader.



Imorgon blir det jobb igen och en ganska busy vecka. Ska hinna med att träffa Jonna, hämta ut kort, bio med mamma, städa lägenheten och träna dessutom...

♥ Puss

Oh yeah! Mot Varberg i coolaste bilen :)

Kategori: Allmänt

img_6605 (MMS)

Oh yeah! Mot Varberg i coolaste bilen :)

Det här med vänner

Kategori: Allmänt

Har precis avslutat ett telefonsamtal med en väldigt kär vän. Usch, jag saknar Sidsel. Tråkigt att det är så långt mellan oss och tråkigt att det är så länge tills vi ses. ♥
Det är det som är det värsta med att ha jobbat utomlands, ens vänner sprids över hela världen...













Ni är bäst!

Wake me up when september ends

Kategori: Allmänt

Åh den där låter är ju väldigt fin. Så va september här och officiellt också hösten. Hej höst! Hejdå sommar! Det är ju itne så illa med höst, nejdå. Det är bara jobbig tmed där här övergången. Det blir så abrupt och tråkigt och det känns som att hösten och vintern är så oändligt långa.

Jaja jag hoppas på en fin höst med massa sol :)

Iaf, har helt bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva. GAH!