HelenaKatarina

Kryssning i all ära

Kategori: Allmänt

Kom hem från vår kryssning igår. Ja det var roligt! Det va en kväll/natt full av drinkar, cider, skratt, bad, sol, snygga människor och en hel massa bröd! Konstigt nog...
Men roligt var det! Igår va vi trötta men ser hindrade inte oss från att dricka irish coffee och skratta åt dem som sjöng kareoke :)

Such a nice view

Kategori: Allmänt

Har tänkte mycket på det här med högerregeln sen jag skaffat bil, och nu speciellt mycket sista dagarna. Det är väldigt många som inte har en aning om när de skall stanna och inte.
Jag kör ju litegrann som jag gjorde i Grekland, ni vet man sticker ut nosen liiiite för långt så att dem bara måste stanna. Och är det mycket trafik så stoppar man upp trafiken i ena vägbanan för att sedan kunna köra ut i nästa eftersom dem måste stanna för de tycker synd om dem i bilkön som bildas.
Mycket effektivt men kanske inte så himla svenskt har jag fått lära mig....

Jaja men iaf, jag har kommit hem nu från ett pass på gymmet, vet inte när ja körde ett gympass senast. Men det var roligt och sjutk jobbigt. Mina armar skakar just nu och ja är helt slut. Så himla SKÖNT! Och ja sprang också och det gick bra, alltså inget höftont! Yey!
Äter keso, den nya smaken Hallon. Nom nom! Med massa frukt också.

And everyone I met has made me what I am today

Kategori: Allmänt

Yes bow. I´m back!
Helgen va bra. Fredagsmys med tacos och en lördag med shopping på Backaplan och fika på balkongen på Eriksberg. Nom nom! Sen en långpromenad på två timmar i Änggårdsbergen och sen en hel del öl hos Johan. En märklig historia det där...
Igår va lite segt, men vi tog oss ändå ut och promenerade i en timme. Fånga dagen heter det ju ;)
Måndag idag och det har verkligen känts som en måndag rakt igenom, tråkigt väder, segt jobb och inget roligt alls. Tränade nu ikväll, core blev det, och det va inte samma tjej som vanligt som hade det. Först vart ja sur. Tänkte varför skall ALLT vara emot mig idag? Men sen blev det bra och nu sitter ja här i soffan helt slut. Nice!
Imorgon blir det löpning, måste prova om det fungerar nu med höften. Sucks om det inte gör det kan jag säga.
Japp, storlek 26 i jeans, nu kör vi ;)

And every choice I made has led me here today. Like it, love it!

Now we're just friends this time

Kategori: Allmänt

Ja men det går ju sådär med den här bloggen just nu. Har ingen fantasi...
Får se vad som händer, kanske lägger ner den snart.

Ja, oavsett så har det vart en väldigt bra helg. Kalas för mamma i fredags med massa mat och tårta. Shopping av gardiner, skor och lite annat på lördagen. Tog bussen tillbaka hem och gick till Johan för fest nr1. Sen hämtade Mia och Mikael mig för att dra vidare till fest nr2. Väldigt rolig kväll! 
Brunsch igår oc magen stod på fyra hörn. En fika på det och sen åt jag inget mer på hela kvällen :)

Karro och jag på Le Petit Cafe i Haga.


Denna veckan kommer bli bra! Träna idag, träna imorgon, fika med en gammal vän på onsdag och sen är det snart helg igen ;)
Love it!

let the daylight in

Kategori: Allmänt

Jag har det så bra! Jag älskar att bo i Göteborg!



Idag är dessutom en vacker höstdag! Vackra löv och krispig luft :) OCh igår fick jag prata med Edvin. Som jag saknar honom...


Men idag ska vi äta på Mañana med hela la familia. Trevligt och gott såhär på en tisdag! Varför det undrar i ju då. Jo mamma fyller år! GRATTIS! :)

Oh yeah!

Kategori: Allmänt

Igår bestod dagen av svamplockning och fest. Idag tvätt, lunch hos Mia och Mikael och soffhäng. En härlig helg :)






Finbilen ;)


Jag och Nazza igår på Lounge. Riktigt rolig utekväll! Massa dans, massa dricka och massa skratt! Trött idag. Så nu ligger ja i soffan, ser på tv och dricker smoothie!


Puss

Vart lite upptagen idag...

Kategori: Allmänt

img_7494 (MMS)

Vart lite upptagen idag...