HelenaKatarina

Living in a rhythm where the minutes working overtime

Kategori: Allmänt

Ett år sen jag kom hem till Sverige. Ett helt jäkla år har gått sen jag stod där på Landvetter med tårar i ögonen och kramade mamma och pappa. Det kan vara så att det var en av de absolut värsta dagarna i mitt liv. Eller de dagarna som kom därefter. Minnen bleknar såklart och det känns väldigt långt borta. Men fortfarande, jag minns den dagen ganska väl. 
I vilket fall som helst, tiden har gått så himla fort. Hemma, Sverige, Göteborg. ♥


Helgen va så bra! Fest med Jonna i fredags. Gammal bild på oss ;)



I lördags va jag på gymmet i typ 2 timmar. Frågor på det? Nä jag tänkte väl det.
Sen på stan en sväng och så hem igen för att julpynta. Öl med Johan och PO hemma hos mig för att sedan dra ut mot Andra lång. Nu blev det iofs Stearin på Tredje lång men iaf, det va trevligt! Vidare till Notting Hill och sen tillbaka till Stearin.
Vaknade igår, inte alls seg och tvättade. Det skall sägas att det va ett tag sen ja tvättade så ja, berget va rätt högt...
Adventsfika med Mia och Mikael och mys med Harry Potter på tv:n. Tjocktvn alltså.

Ja men det va nog allt. Tack!

La gente esta muy loca

Kategori: Allmänt

Vilken helg det blev! Helt otippad rolig, händelserik och glad.
Började med aw i fredasg med Camilla och Anna-Karin på Incontro. Ett par glas vin senare och ganska mycket snack om gamla guide-minnen så blev det ändå en ganska tidig hemgång.
I lördags så var det födelsedagsfest hos Åsa. 15 tjejer i en etta, I say no more. ;) Grannarna va väl sådär glada och öronen mådde sådär...

Igår brunschade jag med Karro på Skansens Krona. Första och förmodligen sista gången. Det va nog mer upplevelsen man betalade för än maten tyvärr. Efter det så blev det fika med mamma och pappa på Ekedalsgatan, nom nom!
Och sammanlagt va ja ute och gick i 3 timmar under söndagen. Inte så illa. Men med bra sällskap så går det ju bra ;)

Så efter en bra helg så komemr en bra vecka. Finbesök från norr! Yey! ♥

för det är kallt nu och jag fryser så

Kategori: Allmänt

Jag gillar Melissa Horns låt Säg ingenting till mig. Den är vacker.

Iaf, jag har en sån himla bra magkänsla idag. Är det för att jag pratat med Nicola idag och börjar planera Köpenhamn eller kanske för att ja för en gångs skull bara har en vanlig hemmakväll? Kanske båda. Imorgon är det dessutom fredag och det kommer bli en awesome helg. Jag bara vet det :)
Igår bytte jag och Johan däck på min lilla bil. Eller det va mest Johan men jag var med som sällskap och höll det goda humöret uppe kan man säga. Ett träningspass blev det dessutom när vi fick släpa däck ner från vinden och sen upp igen. Träningsvärk deluxe idag. Men skönt att dem kan få stanna där i ett par månader!

Jag har förresten bokat resa till Teneriffa, det har ja helt glömt säga. Ojoj vad det ska bli roligt!! Och gott med sol och värme. För hjälp vad det börjar bli kallt...



Men först miniferie i Köpenhamn, 2-4 december. Yey! Ska träffa dessa pinglorna.


Och denna fantastiska människa

Jag längtar såååå!!!

Men alltså, jag är helt slut. Vart ute och sprungit och jag blev lite trött kan man säga. Och träningsvärken från igår är inte att leka med. Så gonatt på er!

To Kalokairi Mou

Kategori: Allmänt

Har läst mycket om Grekland det seanste, säkert precis som många andra.
Men det som jag funderar över eller snararre förfaras över är folks attityd mot Grekland och deras ordval när de pratar om grekerna. Ja, Grekland har bara sig själva att skylla när det kommer till krisen och allt det här. Och det kommer de förmodligen aldrig att erkänna ;) Men så är det ju såklart. Och ja, deras system är märkligt och det är konstigt att man pensioneras vid 50 års ålder. Osv osv.
Listan kan ju göras ganska lång på märkliga saker men man skall väl också komma ihåg att anledningen till att jag och så många andra fullkomligt älskar Grekland är ju för de galna och konstiga sakerna.
Kanske inte just dessa jag skrev ovan men så mycket annat. De kör bil fort, de tutar alltid, de röker och dricker litervis med raki för att det är bra för hälsan och de äter middag mitt i natten. Barnen är uppe för länge och man har ett livligt sätt att prata till varann. De är fruktansvärt hjälpsamma och har du en gång fått en grekisk vän så är dem faan svåra att bli av med ;)

Vi älskar väl det galna Grekland? Jag vill inte ha ett stramt och tråkigt Grekland. Det kan jag få i Sverige.
För let´s face it. Sverige är ganska tråkigt! Och framför allt, Sverige är lagom.

Here it comes ready or not

Kategori: Allmänt

Snart ett år sen ja flyttade hem till Sverige. Det känns helt jäkla knäppt att tiden har gått så fort. Vad hände liksom? Ett helt år...
Det känns så långt borta. Att åka hem från Thailand va ett lätt beslut, att säga upp sig så mycket svårare! Det va mer än ett jobb. Det var en livsstil och inte bara det, det var en livsstil som jag älskade :)
De sista dagarna har jag verkligen saknat det....

Mina blommor

Kategori: Allmänt

Mina blommor i min lägenhet är verkligen fina. Det måste jag verkligen få skryta om!
Alla blommor som kommer innanför dörrarna till min lägenhet kan skratta sig lyckliga för shit va de blir omskötta, ompysslade och vattnade!
Så det så!
Gonatt!