HelenaKatarina

Beach 2011 - Here we come!

Kategori: Allmänt

Yes årets första löprunda avklarad. Mumma för benen.
Laddade till tusen gav vi oss iväg och första biten gick väldigt bra. Men sen kom den där jävla säldammsbacken. Lång, lagom brant och väldigt lång, sa jag att den va lång?
Ja iaf, ni fattar. Väl uppe vid krönet så känner jag hur keson och kiwin som ja smaskade i mig strax innan börjar komma upp. Inte alls gott... Då gäller det att svälja och bara köra och det va precis vad som hände. Så ingen keso eller kiwi kom upp och jag fortsatte springa.
I övrigt va det en bra runda, gick mycket bättre än vad ja trodde. Skönt!

Dessutom är ja väldigt nöjd med min löpardress, grön och fin svischar ja fram i slottskogen. :)

Nu ska det gräddas pannkakor och sen blir det jobb igen.

Söndag

Kategori: Allmänt

Har kommit på en sak. Jag behöver aldrig riktigt känna den här söndagsångesten nu när jag jobbar som jag gör. Antingen jobbar ja natten eller så är ja ledig hela veckan. Det är skönt ju :)

Sitter här i Göteborg i soffan och är proppmätt! Lax och rårakor är boven i dramat. Verkligen mumma. Så jag får väl skylla mig själv kanske.
Har också upptäkt Keso med smak av vanilj och äpple/päron. Otroligt gott! Det kommer bli mycket av det i framtiden känner jag. Tack www.malinsvensson.blogspot.com för det :)



Men nu blir det Solsidan och sen jobb!

Dagens musik...

Kategori: Allmänt

Ja idag är det Green Day som får bli vald till dagens musik/band. Lyssnar på 21 Guns. Fantastisk låt!

Veckan

Kategori: Allmänt

Alltså nu va det ju ett tag sen va...
Förstår ju att alla är väldigt nyfikna på hur min vecka sett ut.
Jobb måndag och tisdag kväll gjorde att ja inte hittade på så hemskt mycket dessa dagar. Lite turer på bussen fram och tillbaka till Göteborg och sådär bara.
Däremot onsdagen spenderades med finbesök från norr. Tur på stan och lägenhetsvisning och bio. Mys! Torsdag och fredag förvann med en väldig fart och plötsligt va det fredagkväll och jobb på schemat.
Blev ganska trött vid halv 6 kan ja lova...

Jaja nu håller vi tummarna för att lägenheten ska bli min!

Har ätit färska räkor kvällen till ära. Med vitlöksbröd. MUMMA!


Jaha ja. Annars då? Jo tack det händer så mycket hela tiden så man hinner knappt med i svängarna. Känns som ja är uppbokad alla dagar fram till juni ungefär. Om det är bra eller dåligt kan ja inte helt avgöra. Det finns inte så mycket plats till utsvävningar...
Försöker planera in semester och dylikt men får inte helt ihop det. Måste sätta mig ner med det inatt tror ja så ja får ordning på det. Man vill ju inte missa något :)

Ska också försöka planera in min miniferie i Luleå. Aaahh.. Jag vill åka nu ♥

Och nu står det packning på programmet. Det är nänmligen så att jag tar mitt pick och pack och flyttar imorgon. Iaf för några dagar. Svanebäcksgatan 31 a. Se upp. Rydberg flyttar in! Det kommer bli mycker grisande, många konstiga diskussioner och mycket kärlek. Kan också bli en hel del träning också. Fast den komemr ju då såklart inte ske i lägenheten.

Ciao!

Helgen som vart...

Kategori: Allmänt

Måndag kväll. Nyss hemkommen från jobbet och har ganska ont i tassarna. Är fortfarande väldigt pigg så ja blev sitande här. Dock ganska ont i huvudet också så det blir nog sänggång snart iaf.

Helgen som vart då alltså. Fredagen spenderade jag ju hemma hos Malin som sagt och på lördagen bar det av till Göteborg, metropolen :) Ut mot Sisjön och Stadium XXL för inköp av löparkläder. Direkt när ja komemr till avdelningen för detta så ser jag min jacka. Det står Helena på den tror ja... Väldigt vacker och grön. Den fick följa med hem. Tillsammans med en tröja och ett par byxor. Så nu är ja rustad för milen. Kom an bara :) Mikael, vi börjar med 5 km va?

Efter denna pers så bar det av in mot stan och Telia för inköp av mobil. Gick från butiken en mobil rikare och 7000 spänn fattigare. Sådärja! Dock mycket nöjd med min telefon :)
Lite sushi på det och en fika med Johan och sen hem till Svanebäcksgatan igen för middag med Mia, Mikael, Erik, Emma och Alfie. Det var planering av bröllop som stod på tapeten och det va också det vi gjorde. Planerade bröllop alltså.
Mycket blev sagt och mycket skall göras innan 18 juni då det hela går av stapeln. Ja ser fram emot det. Väldigt mycket!

Söndagen då, den spenderades i Varberg. Läjet närmare bestämt och en promenad vid havet och en lunch i stan. Sen gick kvällen åt till att umgås med vänner.

Helgen va bra :)

Imorgon blir det jobb och nog inte så mycket mer tror ja. Dessto mer de andra dagarna denna veckan.

Natti ♥

Plus och minus idag

Kategori: Allmänt

Dagens plus går till Flygbussarna. Alltid så himla trevliga chaufförer och alltid på tid (iaf när ja åkt med dem). Ett annat plus till Atelje Braun i Kinna, så trevlig personal och service! Roligt!

Nu till dagens STORA minus. Swedbank i Kinna. Så sjukt otrevlig personal. Vad är det frågan om? Inte ätit på länge? Inte fått ligga? Eller bara en dålig dag? Ja man börjar ju undra...



Men i det stora hela så har dagen vart bra. Slutade jobbet klockan 7 imorse och begav mig hemåt. Eller rättare sagt mot stan för att därifrån ta bussen tillbaka igen. Gick väldigt bra och ja sov som en stock. Kanske inte så konstigt men iaf.
Väl hemma så va det sängen som gällde, hann med en timmes skönhetssömn innan klockan ringde och det va dax för korttagning i Kinna. Ganska nöjd med bilden trots att ja inte fått sova och påsarna under ögonen uteblev som tur var! Puh!
Tillbaka hem för mat. Spagetti och köttfärssås dagen till ära :) Mumma!
Sen somnade jag igen...

Och nu ikväll har ja vart hos Malin. Druckit te och snackat skit. Man borde göra sånt oftare...

Imorgon blir det shopping av löparkläder och kanske en mobil? Ja man vet aldrig. Om ja får bestämma så blir det så iaf :)

Dagens...

Kategori: Allmänt

...har ingen dagens musik idag. Det får bli en annan dag.
Men dagens butik är iaf Telia på Kungsportsplatsen. Fantastiskt hjälpsamma och trevliga :)

Härligt!

Kategori: Allmänt

Ja alltså det har ju hänt ganska mycket här det senaste. Både roliga saker och mindre roliga saker...
Vi börjar med det tråkiga så det inte blir nått sorgligt avslut på det här inlägget.

Jag tappade bort min plånbok och mobil i lördag! På Valand här i Göteborg. Det är sjukt irriterande och otroligt pinsamt. Jag skäms. Hur kan man vara så dum?
Jaja det är inget att göra åt. Hoppas att personen som hittat det blev glad och har stort nöje av det. Jag är inte alls bitter.

Och det är nog det enda negativa tror ja. Skönt!

Nu till det positiva.
Jag bor i Göteborg just nu. Känner mig litegrann som Berg flyttar in. Bor alltså i min systers och Mikaels vardagsrum. Sover i bäddsoffan och mina grejer ligger spridda lite varstans. Det är hemtrevligt :) Jag kommer hem när de gått till jobbet, sover och vaknar när de kommer hem igen. Bra deal alltså!
Jag trivs på mitt jobb. Det är roligt och många skojiga kollegor. Det va dem ja va ute med i lördags när ja tappade bort min plånbok och mobil. Men oavsett, jag hade väldigt roligt innan det hände. Alltid något. Det gäller ju att se det positiva i allt.
Jag är ledig i helgen. Det ska bli väldigt skönt!

Livet är helt ok ändå :)

Puss

Förresten, skicka sms till mig för ja har inga nummer kvar. eller skriv ditt nummer här eller maila...

Våren

Kategori: Allmänt

Herre gud. Jag känner att det kommer bli en väldigt upptagen vår... Men det blir roligt :)

Veckan såhär långt

Kategori: Allmänt

Onsdag idag. Allting rullar på i en sån fart att jag knappt hinner med. Känns som ja aldrig är hemma och att ringa till någon kär vän är liksom inte att tänka på. Sömnen är lite prioriterad när jag väl är hemma...
Suck! Ska nästan bli skönt att börja jobba som jag skall på söndag även om det innebär nattpass.
Men, nu till det bästa. Jag är ledig imorgon :D Ska bli så himla skönt att sova länge och bara vara hemma!

Övriga saker jag lärt mig denna vecka är att Emma Wiklund, fd fotomodell, ser mycket fräsch och snygg ut i verkligheten. Är också trevlig!


Jag är helt slut så idag får de nog bli en tidig sänggång tror ja. Men som sagt, ledig imorrn :) Det är ju trots allt lillördag.

Hejs!

Helgens lärdomar...

Kategori: Allmänt

Här kommer dem, lärdomarna från helgen som gått.

Att fika på Haga en lördag rund 14 är dömt att misslyckas med. Alldeles för mycket folk och på tok för lite bord.
Det finns många låtar som även finns som covers. VÄLDIGT MÅNGA!
Chipspåsar på en spårvagn går att använda till mycket. Bl.a spypåse. (Inte till eget bruk då såklart)
Orup är ingen bra musik efter klockan 12 en lördagnatt. Heller inte innan. Ja faktiskt så är Orup aldrig särskilt bra...
Buss 330 är värdelös då den går via Sätila. Tar längre tid än vanligt och det finns dessutom ingen mottagning så musiken på Spotify försvinner. Otroligt irriterande en söndagkväll!
Åhlens kassörskor på Kungsgatan är mycket trevliga! Stort + till dem.

Som ni ser har det varit en mycket lärorik helg. Och också mycket trevlig!

Gonatt! ♥

Dagens dagens...

Kategori: Allmänt

Förstår ju om ni har väntat. Men här kommer den. Dagens Lifehouse, Unknown från albumet No Name Face. Denna låten påminner så himla mycket om när ja jobbade med simskola en sommar i Varberg. Cyklade alltid in till stan med denna musiken i öronen :)

I got nothing left to defend
I cannot pretend that everything makes sense
but does it really matter now
if I do not know how
to figure this thing out

I am falling into grace to the unknown
to where you are and faith
makes everybody scared
it's the unknown the don't know
that keeps me hanging on and on and on to you

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Jag sitter här i soffan hemma och är sjukt trött. Trött i hela kroppen och huvudet och allra mest trött i fötterna. Och det är så skönt att det är helg och ja är ledig hela helgen! Fredagskänslan infinner sig :)
Ofta när jag jobbat utomlands så har man alltid skrattat åt alla hemma som sitter och skriver på sina fb-uppdateringar om fredagsmys och det ena med det tredje. Nu sitter jag är och förstår precis den känslan. Mycket märkligt.

Imorgon blir det Göteborg. Ska fika på Haga först med Johan och sen blir det fest! Life is good!

Dagens dagens..

Kategori: Allmänt

...Lifehouse. Får man inte missa ;)

I'm standing in your driveway
It's midnight and I'm sideways
To find out if you feel the same
Won't be easy, have my doubts too
But it's over, without you I'm just lost, incomplete
Yeah you feel like home, home to me

♥ Vackert!

Apropå simma

Kategori: Allmänt

Har vart och simmat nu ikväll. Har tänkt göra det sen in måndags men så har det bara inte blivit av. Har dessutom jobbat två kvällar denna veckan så det kanske förklarar lite men iaf. Dåligt!
Idag kom jag iaf iväg och när man väl kommer i vattnet så är det ju härligt :) Som förr haha.

Iaf, det jag ville komma till var att shit va folk simmar dåligt. Det är ju helt otroligt att vissa ens håller sig flytande. Inga bentag och knappt några armtag. What? Ligger där och pinar sig igenom 100 meter och går sen upp och dricker vatten. Alltså fint, de är där och det är så bra blablabla. Men alltså lärde man sig inte simma i andra klass undrar jag?

Och jag menar absolut inte att man skall simma som något proffs men man kanske ska försöka hålla sig flytande...