HelenaKatarina

Färna

Kategori: Allmänt

Sitter här i Roberts säng och har precis kommit från hans bror därvi har sovit inatt. Va på kalas igår hos hans storebror och det gick vilt till kan jag lova. Iaf för vissa :) Men ja hade roligt! Taxin hem blev dock väldigt dyr...

Sverige är fortfarande hur nice som helst! Vitt och vackert! Ska försöka ta lite bilder så alla mina kollegor i Hugget får se ;)

Annars då..ikväll blir det Bingolotto och pizza hos Roberts mormor och sen har vi inget mer planerat.

Sorry för lite dålig uppdatering men ja har alltså lite annat att göra numera än att sitta vid datorn.
Ciao!

Sverige Sverige älskade land

Kategori: Allmänt

Sitter här hemma i huset och myser. Vitt utanför fönstret och hur fint som helst!
Kom hem väldigt sent igår pga att ja fick vänta väldigt länge i Bryssel på mitt flyg. Tråkigt och jag kan väl säga att flygplatser inte är så hemskt roliga platser ändå...
Men nu är ja hemma! :) Otroligt skönt! Har vart runt i Kinna idag och shoppat, hittade tre par skor och lite annat. Man måste ju utrusta sig för det här vintervädret.
Ska till mormor och fika nu klockan 15 och vet ni vad det blir? SEMLA :D Utan mandelmassa, precis som ja vill hade! Smaskens!!

Imorrn kör ja upp till Robert ♥

Jag gillar Sverige! Som sagt, va ju runt i massa affärer, ingen frågade mig någonting och ja kunde titta på alla grejer hur länge ja ville, prova allt i butiken och ändå komma därifrån utan att nån drog i mig. Helt fantastiskt! Det är dessutom massor med snö!!!! För mig som faktiskt gillar vinter och snö så är det jättekul.

Jag ska faktiskt packa upp nu för det har ja inte hunnit än. Och prova mina nya kläder :)

Ciao!

Packat och klart

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, suttit på Viking och druckit öl med teamet. Sorgligt med sista middagen. Fast jag kan liksom inte helt vara ledsen heller för ja tycker det skall bli så sjut skönt att komma hem!

Allt är packat och ligger i väskan. Ska bara packa handbagaget så är ja klar för avgång.
Nästa gång jag skriver så är ja i härliga Svergie :)

Puss på er!

Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag också, innan klockan ringde. Exakt samma tid som igår. Läskigt! Kikar ner på golvet och där ligger Tor och Arnes kusiner, Rut och Alf. De ligger stilla så jag tror de är döda. Kommer ut i vardagsrummet och där ligger deras vän Eva, också hon död. Mysigt såhär på morgonkvisten!
Nu kanske ni tycker det är barnsligt att döpa dessa djur men det skall jag tala om för er att det är det inte! De blir liksom mindre äckliga har ja upptäckt. Man får liksom en lite mer vänskapsrelation till dem :)

Imorrn åker jag hem! Denna underbara dag! Som ja längtar, och har längtat! Allt är packat och klart, städade lägenheten igår, tillomed bakom tv:n och under mattan. Idag skall den checkas och så skall ja få mina pengar tillbaka! Ja tack!

Igår va vi och bowlade, jag vann inte men ja förlorade inte heller. Men jag kan ju inte säga att ja va nån stjärna precis....
Snart ska vi iväg till basaren och handla lite. Mycket som skall inhandlas det sista. Och ikväll blir det öl ;)

Ciao!

En sak till...

Kategori: Allmänt

Fick inte helt med det absolut jobbigaste här nere. TAXIBILARNA. Det är helt klart det absolut värsta här!
Dumt kan man tycka om man aldrig vart här men ni skall bara veta hur mycket de tutar. Alla kör med en hand på tutan och den andra på ratten helst. TUT TUT TUUUUUUT! Så finns de olika tut som menar olika saker, typ tut är flytta dig lite tack elelr här kommer jag. Tut tut tut är se upp! Och så det värsta du kan råka ut för TUUUUUUUT! Då är det ofta en arg egytier som antingen tycker att du är helt åt helvete felplacerad eller så har handen fastnat på tutan. Oftast det första alternativetdock...

Och ja, det är ju inte det enda. För er som vart här så vet ni också att egyptierna är MYCKET pengakåta. de år allt för att få en extra pund i fickan. Taxichaufförerna är inga undantag. Man har alltid en diskusion med chauffören innan man hoppar ur bilen om hur mycket man ska betala. Ofta får man slänga pengarna på dem och springa ut.

Som att inte detta vore någ så är alla taxis också pimpade med alla möjliga saker. Det roligaste jag vart med om är en taxibil som hade fullt med gosedjur hängades i hela bilen och när man tryckte på dem så lät dem. Detta tyckte vi var mycket roligt och chauffören tyckte det var ännu roligare för han skrattade mest av alla. :)

Som jag skrev ovan så är taxichaufförerna väldigt pengakåta alltså. detta gör att de försöker få kunder till varje pris!
När man är påväg ner från vårt hus, mot Sheraton road så kommer det ofta en 5 taxibilar på vägen ner, detta är en sträcka som tar kanske 3 min att gå, första tutar, andra frågar lite dumt: Taxi?, tredje saktar in men kör snabbt vidare när han upptäcker att man inte vill ha nått med honom att göra, fjärde har sett de tre andra så han kör bara förbi medans den femte tutar hejvilt och man liksom ser i hans ögon hur gärna han vill att just jag skall åka med. då skall det också sägas att jag går, vid sidan av vägen med solglasögon och visar inte ens med ett finger att jag faktiskt vill ha en taxi.
Denna procedur fortsätter hela vägen till kontoret och resten av dagen. Underbart!

Ofta också när man skall över vägen så är det ju en hel del trafik, här är det en hög refug i mitten som man skall ta sig över. Där får man ofta stanna för det är trafik. Du börjar gå över men ser då att dessa ovan nämda fyrhjulingar kommer och stannar mitt framför dig i det bortre körfältet(om man nu kan kalla det körfält, inga linjer finns) så man kommer liksom inte förbi, du står där mitt i vägen och kan typ inte ta dig någonstans, går du framför bilen så kör han typ på dig och går du bakom så kommer det en jallabuss och kör på dig. Du får vackert vänta tills han fattat och kör vidare mot första bästa ryss.

Egyptier

Kategori: Allmänt

Ja alltså det här inlägget har jag ju berättat om lite tidigare och nu äntligen kommer det. Och som ni har längtat! Visst?

I vilket fall som helst är det ju så att när man kommer till ett nytt land så dyker ju många frågor upp osv om allt möjligt. Så va det även här, bara det att här ställer man sig frågorna varje dag, på väg till jobbet, hemma, kontoret och alla andra ställen. Det är lite frustrerande och lite jobbigt men samtidigt väldigt roligt. När man väl har lärt sig att skratta åt det vill säga...

Ni ska nu få ta del av några av dessa frågor som jag ALLTID ställer mig här nere.

Varför har alla egyptier för stora skor? Som de dessutom släpar i marken som att de hade hela världen på sina axlar..
Hur kommer det sig att så många egyptier aldrig har sett eller hört talas om en tandborste? Detta gör att de flesta har bruna tänder vilket ju känns väldigt fräscht :)
Varför är alla egyptier plattfot?
Hur kommer det sig att vissa egyptier känner igen allt och alla så fort de har sett en person en gång medans alla jag möter på vägen till jobbet varje dag inte verkar ha en tillstymelse till minne.
Varför och åter varför de måste stirra på en så? Det är som att de aldrig sett en tjej och absolut ingen utan slöja. Och för att inte tala om ragga, de tror att de är guds gåva till kvinnan..
Eller kanske att jag är guds gåva till mannen ;) Haha.

Ok nu såhär på rak arm kommer ja inte på några mer men det finns, tro mig!
Många av dessa frågor har jag ställt till mina kollegor som varit här länge och andra människor som borde kunan svara men det är liksom ingen som kan, det är bara såhär det är helt enkelt.

Och det är nog så, det är såhär det är.
Och det kanske vissa tycker är roligt och kan leva med men sån är inte jag, jag tycker faktiskt det är lite jobbigt och varje dag behöva kolla ner i marken påvägen till jobbet för att man inte skall bli påhoppad av första bästa egyptier.

Så, summan av kardemumman, det skall bli härligt at komma hem! Även om det är snö och kallt. ♥

Och mamma vet du va, ja köpte en stor tjock mössa igår, den är lurvig och har öronlappar! Den är varm ;)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag, kunde inte somna om och det vra varmt trots att AC:n va igång. Bara att stiga upp alltså. Har fixat lite med packningen också så allt ligger nu frmme på sängen och skall bara ner i väskan så det tänkte jag roa mig med i eftermiddag efter jobbet :) Kul!
Shade igår va toppen! Vädligt god mat faktiskt och goda drinkar. Dock höll vi inte ut så länge så vi va hemma vid halv 1 igen men det va en supertrevlig kväll verkligen.

Jag saknar Robert, det är tomt här...

Fast snart är ja hemma :)

Ensam hemma

Kategori: Allmänt

Japp här sitter ja i en tom lägenhet och skriver. Är faktiskt väldigt tomt. Alla grejer är ju borta så här finns ingenting...
Bara jag och mina små husdjur, Tor och Arne. Väldigt trevliga djur! Ligger mest på rygg och sprattlar men men...Kul med sällskap! Det märkliga är att de visar sig inte direkt när man komemr hem, de smyger liksom fram från ingenting och så ligger de plötsligt där. Hej på dig liksom!
Nej ja tycker faktiskt de är rätt äckliga, kackerlackor alltså. Men vad ska jag göra, Robert är ju inte här och kan döda dem åt mig så man får ju ta saken i egna händer :) Så det va precis vad ja gjorde så nu ligger de där och är bekymmrade och jag sitter här och skrattar gott! MUAHAHAAA!

Har klippt mig ikväll, väldigt fint blev de. Va tvungen att ta en dusch när ja kom hem för hon blåste håret så himla länge så ja tyckte hela huvudet kändes hett. Ska kamma mig nu så ja ser hur de ser ut! Ska iväg och äta nu, Shade blir de för en gångs skull :)
Måste verkligen fixa till mig nu!

Ciao!

Hemresedag

Kategori: Allmänt

Ja alltså inte för mig utan för Robert. Han åker bussen idag och så flyger han imorgon. Segt med buss till Kairo men det va liksom billigt :) Så nu blir ja lämnad ensam i några dagar och sen är de min tur. Och som ja längtar!!
Ska bli så skönt men kyla och snö. Och att träffa alla dessutom! Åhh va roligt :)
Alla grejer ligger hemma på sängen och ja är typ klar. Slängde hur mycket som helst igår, som sagt många skor..usch! Men de va rätt äckliga efter allt damm och sand här nere så vad kan man göra liksom. det finns ju många nya hihi.

Ska klippa mig idag, ska nog färga till håret lite också för det börjar tappa lite färg, man måste ju va snygg när man kommer hem :) Imorrn ska vi bowla och på onsdag ska vi dricka öl så ja har nog att göra!

Fast först jobba lite. Ciao!

Godmorgon eller god förmiddag kanske...

Kategori: Allmänt

Jaja idag tog jag en liten sovmorgon. Tyckte jag förtjänade det och den var också välbehövlig. Sov som en liten gris hela natten och vaknade utvilad nu på morgonkvisten! Härligt!
Igår va jag ledig och vi åkte till Mahymya. Det var varmt redan vid 9-tiden så vi såg fram emot en underbar dag. Först på vägen ut så hör vi att kaptenen helt plötsligt ropar ut "DOLPHINES"! Vi Skuttar upp(tillsammans med alla andra turister) och fram med kameran. Och mycket riktigt, det kommer en delfinfamilj och simmar förbi. :)
Verkligen pricken över i:er. dagen i övrigt var också toppen!
Bilder kommer....

Sen började jag och Robert packa, eller vi försökte. Det gick inge vidare för en ville ha milkshake och den andra va hungrig. Jaja det blev milkshake och sen hem, fixa med bagaget och sen mat :) Alla nöjda!
Så idag ska Robert fixa biljett till Kairo, hämta allt hos Colona, packa klart och så lite annat. Spännande haha. Jag ska nog bara se på ;)

Måste jobbar lite nu, ska lära Claus hur mitt jobb går till så han kan ta över efter torsdag. 5 dagar kvar ♥

Hem

Kategori: Allmänt

Nu är de slut för idag! Nu ska jag kila hemåt faktiskt. Hämtade ut min tvätt innan också. Det var hur mycket som helst!!! Skulle hämtat den kvällen innan Kairo men så hade han stängt så det fick bli idag. Tur att Cissi har bil så ja slipper ta taxi med all den tvätten alltså. Helt sjukt, fattar inte vad vi lämnat in. Fast det klart, det är typ inga kläder i garderoben hemma så :)
Skönt att ha kläder igen!
Snart blir de fika och sen ikväll kanske en öl eller två på Papas.
Imorrn skall vi iaf till Mahmya, jag, Cissi och Ali. Underbart skönt! :)

Ciao!

Bjuder på ännu en bild från Kairo...

Hej

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret med en kaffekopp i handen och försöker bli pigg. det går inge vidare...Är så trött idag! Sov inte så mycket i bussen påväg till Kairso och på vägen hem sov ja kanske 2,5 timme ungefär. Och dessutom så har ja ont i hela kroppen efter konstiga sittställningar :)
Men Kairo var roligt iaf! Skall försöka ladda upp lite bilder tänkte ja så ni också får se!

Fina hus..

Wow!

Hahahahaa...

Här sitter vi på Kefren-pyramiden :)

Happ det va lite bilder iaf! Laddar upp fler på pixbox.se (HelenaRydberg) så checka där om ni vill ha mer :)
Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag står på svensk mark. Oj va underbart det känns! ♥ Robert åker ju redan måndag så det gäller att börja pcka idag, annars kommer vi missa nått och så står ja där på torsdag med massa övervikt :) Haha det hade vart typiskt. Men det är ju så tråkigt att packa, speciellt när man inte får plats och måste sortera ut vad man vill ha med hem...Jaja det får bli kvällens bekymmer :)

Ciao!

Cinnabon och öl..

Kategori: Allmänt

Det kanske inte låter som en så god kombination och det är det nog inte heller. Tur för oss att vi inte skall äta cinnabon samtidigt som vi ska dricka öl då...
Snart går vi till Bombay och dricker en sista öl med Emil och sen inatt åker vi till Kairo :) Detta medför ju dock då att vi inte träffar Emil och Kirsi något mer men vi får istället se pyramiderna! Det får gå helt enkelt.

Förresten, vi kom precis hem efter att vi ätit en cinnabon, därav rubriken. Den va lika god som vanligt!

Det blir nog dåligt med uppdatering imorrn...

Sov gott!

Chevréost

Kategori: Allmänt

Det är minsann en god ost! Satt och kikade på lite recept och sånt och så dök den upp mitt i allt. Chevré, pinjenötter och honung. Det är så gott! Totalt underskattad kombination! Åt det en dag på DiVino, förrätt med chevré, pinjenötter, honung och ruccola. Smaskens säger ja bara. Robert tyckte dock inte det va så gott men vem bryr sig, mer till mig ;) Haha!

Så idag blir det en hyllning till chevréosten!

Godmorgon då!

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret men ja är så trött så trött! Fattar inte alls varför för jag somnade ganska tidigt igår. Men det kan också bero på myggjäveln som låg och surrade i mitt öra halva natten. Hatar myggor i Egypten!

Fick iaf städat undan massa grejer igår så imorse slängde jag ut tre påsar med sånt som inte skall med hem, typ mat och massa småsaker. Känns bra! Och vet ni, jag ska slänga ungefär 5 par skor...ja det skär lite i hjärtat men de är faktiskt väldigt utslitna så jag måste. Dessutom känns de ju lite onädigt att släpa med sig dem hem för att sen slänga dem hemma om nått år.
Vi lämnade in tvätt igår också...massor av tvätt! Han stryker det ju också så att då går det ju lättare att få plats med i väskan :)
Annars just nu så förbereder vi ganska mycket för hemresan, Robert bokade igår så nu kommer han också hem :) Och som sagy, fler saker skall slängas! Och imorrn åker vi till Kairo, det skall bli roligt!

Haha hittade de här skorna...vill ha :) eller inte.


Mycket roligt! :) Ciao!

Hej igen!

Kategori: Allmänt

Nu är det snart dax för mig att kila hemåt, typ 30 min kvar. Härligt! Ja är faktiskt ganska trött idag så det skall bli skönt att komma hem och ta det lite lugnt :)

Haha har börjat fila lite på ett inlägg om araber, är inte helt klar än så det får vänta lite men jag lovar er att ni kommer skratta, jag skrattar bara jag tänker på det faktiskt!

Jaja nu lite spel på king.com för det är så roligt och sen hem :) Ciao!

Alltså det här med alla hjärtans dag...

Kategori: Allmänt

Jag läser ju en hel del bloggar osv och det är så många som skriver att de firar inte alla hjärtans dag för det är ju bara nått affärerna hittat på och de vill ju visa sin kärlek varje dag och blablabla. Det där förstår inte jag riktigt, kan man inte tycka det är mysigt att ha en dag per år där man visar kärlek hela dagen?
Vaför tycker alla att det är så löjligt med alla hjärtans dag? Alla tycker ju att typ semeldagen är hur nice som helst, men vad säger den som inte gillar semlor? Nej just de, ingenting!
Jävla gnäll alltså :) Jag tycker alla hjärtans dag är kul ja....

Tjena!

Kategori: Allmänt

Jaha igår hade jag ju tänkt att jag skulle packa lite, eller iaf typ gå igenom alla kläder och skor och slänga sånt man inte skall ha med hem. Men nej! Det var Idas sista kväll så vi gick på Papas och lyssnade på livemusik och drack öl. Rocka Billy band va det så det va hur kul som helst :) Verkligen lyckat! Så nej ingen packning alltså...

Det får nog bli idag då. Fast först lunch, vad ska man äta idag då? Jag är lite sugen på pasta faktiskt. Ja vi får se...

Bilder

Kategori: Allmänt

Sådär ja! Nu ligger det massa bilder ute på Pixbox igen. Kolla kolla! :)

Lunch och glass

Kategori: Allmänt

Vi lunchade nere i marinan idag, dagen till ära så blev de italienskt. denna restaurang har Ali tjatat om i flera veckor så nu va det alltså dax. Först fick vi vänta i 30 min för att få dricka och sen fick jag vänta på maten...enligt Ali så är detta en helt fantastisk restaurang men enligt mig så är den väl sådär kanske. Maten va ok.
Mätta blev vi ju iaf och sen åt vi glass allihopa vid sidan av restaurangen, smaskens! det är aldrig fel med en glass liksom :) Smakade mumma!
Alla sorter:

Dock är denna bilden från i lördags när vi va där, fast smakerna är ju de samma. Gott va det iaf!

Jag bjuder på ännu några härliga bilder från i lördags ;)




Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Då va vi här igen, på kontoret. Min sista riktigt jobbmåndag. Nästa vecka ska vi nämligen ha teamdag så då blir det nog inte så mycket till jobb...Fast det känns väldigt bra faktiskt, helt underbart skönt :)

Jahaja igår va vi alltså ute och åt middag-, DiVino blev de för vi va alldeles för trötta för att gå hela vägen ner till marinan haha. Men DiVino funkar alltid och maten är ju super så varför inte.
Sen gick vi hem och somnade, direkt faktiskt och klockan var nog typ 21...vi va nog lite trötta från dagen innan när vi va ute :)

Såhär fina blommor fick Robert av mig igår ;)

Sen ska ja lägga upp bilder, här och på pixbox så håll utkik! Ciao!

Ledig

Kategori: Allmänt

dga har ja vart ledig, har hängt på stranden hela dagen med Vatten och Linda. Hade det så trevligt så! Sen till PinkFlower och köpa blommor :) Alla hjärtans dag ju! Så nu ska vi ut och äta.

Hörs imorrn! Ciao!

Först ett bildbevis på mitt mörka hår :) Vad tycks?

Kurs kurs kurs...

Kategori: Allmänt

Kurs idag igen. Ganska trevligt! Tog sovmorgon iaf och sen en frukost på Costa. Det får man unna sig ibland :) Fast de hade strömavbrott så det enda vi kunde dricka var juice. Men det va gott iaf. Och en morotskaka till det så blev de ju bara helt perfekt!

Idag skall jag färga håret :) Brunt får de bli, spännande! Så får vi se hur det blir...bilder kommer!

Ikväll är de fest för imorrn är ja ledig.
 

Här går det undan

Kategori: Allmänt

Yes bara 30 min kvar tills det är helg :) Eller ja, jag skall ju jobba imorrn men inte så mycket. Skall ha kurs med Ida bara. Precis samma som jag haft med Claus idag. Men vi tar nog en sovmorgon tror ja. Det tycker jag vi förtjänar.

Idag är det bara 13 dagar kvar tills ja kommer till Sverige :D

Kurs hela dagen

Kategori: Allmänt

Idag sitter jag tillsammans med Cluas och har kurs, inte vilken kurs som helst utan i allt vad jag gör när jag jobbar. Och det är ju inte så lite det :)
Vi har faktiskt kommit en god bit på vägen, just nu sitter vi med CRM och det är nog det som komemr att ta längst tid tror ja. Det är ju så mycket att lära sig där. Reklamationer och annat smaskigt!
Och sen ska vi ha keystaffmöte. Puha möten och kurser hela dagen...
Fast ikväll blir det nog en öl eller två på Papas :)

Semlor

Kategori: Allmänt

Alltså jag älskar semlor! De finns väl fortfarande kvar när ja kommer hem? Visst?

Iaf, jag undrar en sak. När är semeldagen? Läste att det var 24 feb men idag läser ja att det är den 16 feb? Vad stämmer egentligen?

Jag vill ha en semla NU!! Tack!


Så underbart gott med bulle och grädde :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Det blev en slappkväll igår precis som ja trodde :) Direkt efter jobbet åkte jag ju och tog bort mina naglar, tyckte hon var rätt så aggressiv när hon gjorde det så det gjorde faktiskt rätt så ont men det var skönt när de var borta iaf. Sen målade hon på nått beiget nagellack så det såg ut som ja hade världens fulaste naglar. Tack för den! Men det lacket torkade aldrig, jag gick hela vägen hem, tog typ 40 min och det hade fortfarande inte torkat när ja kom innanför dörren hemma, det åkte iaf bort på en gång! Nagellacksbortagningsmedel är grejer det :)

Idag blir det jobb till klockan 15 och sen vet ja inte. Alla är på flygplatsen länge så att umgås med någon kan man bara glömma. Vi får se helt enkelt :)

Nej nu måste ja komma igång här, har egentligen en hel massa att göra. Ciao!

Naglar

Kategori: Allmänt

Yes nu klockan 15.00 har jag bokat tid till nageltjejen. Ska bli skönt! Så ikväll ska ja fixa mina EGNA naglar och mysa hemma :) Robert skall dyka och göra teori tror ja så ja är hemma själv nämligen och ikväll ska det faktiskt bli ganska skönt, brukar tycka det är tråkigt men inte ikväll :)

Hörs senare! ♥

Kairo

Kategori: Allmänt

Mmm kom hem ganska bra i tid igår men va ändå vldigt trött så orkade inte uppdatera.
Vår bil kom iaf och hämtade oss 4.30. Jag och Bibi kliver in, säger hej och lägger oss på varsitt säte och somnar innan vi lämnat Hurghada. Vaknar då och då under vägen av att Chauffören bromsar och jag håller på att ramla av sätet men annars gick de fint.
Framme vid först hotellet är i en halvtimme tidiga. Väntar i receptionen och sen får vi en rundvisning på HELA hotellet inkl. kök och frys. Spännande! Men vi fick också frukostbuffé så varför klaga :)
Sen bar det av mot Kairo och nästa hotell. Där skulle vi bara hämta bilder, men nej vi fick inga bilder för det hade de minnsan inga. Tack för den! Vi satt ju bara i rusningstrafiken i Kairo i flera timmar för dem...
Happ in på nästa hotell och se allt där och sne ut till bussen igen och hem mot Hurghada. Det kallas speed. Men det var en seg hemresa. Var inte ett dugg trött och det finns ju ingt att titta på på hela vägen, öken öken öken!
Men vi kom hem iaf och det var skönt att duscha efter en hel dag i buss :)

Idag är ja på kontoret, ska jobba till 15 och sen skall ja fötrsöka få tid till att ta bort mina naglar, vill itne ha dem mer nu. Tycker inte det är roligt längre. Och de är inte lika fina alls nu som i början.
Och ja är hungrig...

Kairo

Kategori: Allmänt

04.30 kommer våran bil och hämtar oss. Pust och stön! Längtar inte alls till klockan ringer...Men det blir ju roligt sen :) Det är ju så man får tänka.

Idag har vart en tråkig dag med bara tråkigt att göra så nu tänkte jag lägga mig och läsa min nya bok, Gucci Krigen, och vänta på att Robert kommer hem. ♥ Han är och äter, jag orkade inte följa med, är mätt sen ja åt lunch vid 16 tiden haha.

SÅ vi hörs helt enkelt imorgon! Sov gott ;) Ciao!

Hej

Kategori: Allmänt

Sitter och skriver in en översikt över alla våra hotells all inclusive koncept. Det tar sin lilla tid kan man väl säga. Men det måste göras så idag är dagen att göra det kom jag fram till. Men suck va det är tråkigt!
Snart skall vi ha möte också så hinner inte göra alla på en gång.

Igår va vi iaf på middag, indiskt blev de, inte thai tydligen. Men det var gott :)

Senare blir det nog fika med Cissi och sen vet ja inte. Imorrn blir de Kairo!

Ciao!

Köpenhamn

Kategori: Allmänt

Här sitter vi och planrar för våran weekend i Köpenhamn :) Ska bli så roligt!
Har bokat hotell, First hotel Vesterbro. Skitnice! Så nu är de bara tåget kvar. Tjohoo va kul!

Ikväll ska vi på middag. Ola lämnar oss för Thailand så det blir en avskedsmiddag på just den thailändska restuarangen i marinan. MUMS!

Jobbar

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret alldeles ensam. Ska försöka få massa gjort idag men det går lite segt i början...
Är trött! Vi var på bio igår kväll och kom inte hem förrän halv 2 så det förklarar ju saken men iaf, jag är trött! filmen va inte bra heller, 2012 såg vi. Vilken värdelös film! Hände ju ingenting och den va ju bara så lång!!! Och här i Egypten så har man en liten paus i mitten av filmen så alla kan gå ut och röka och jag vet inte allt, väldigt roligt.
Värdelös film iaf!

Handlade om världens undergång och jordskalv hit och vatten dit. Verkligen ingen hit! Se den inte!

Nu ska jag försöka skriva lite dokument om all inclusive och sen fixa våran tripp till kairo på tisdag. Inte alls så spännande som de låter, vi skall upp och kolla två hotell typ. Men lite kul att göra nått annat :)

Ciao!

Ledig!

Kategori: Allmänt

Ledig idag. Det vi gjort hittills är sova, ätit frukt och fikat på Costa :) Skönt! Snart kommer Cissi så ska vi fika lite till. För allt ute för att sola så det kan vi inte göra, shoppa gjorde vi häromdagen så det är bara hänga som är kvar. Så det gör vi, hänger alltså. Och gör mest ingenting!

Igår fick vi besök av den här sötnosen, han bjöd in sig själv...




Söt va? :) Jag ville gärna adoptera honom men Robertär lite rädd för alla sjukdomar han kan ha. Alltså vad kan en sån liten sötsak ha för fel? Nej precis, ingenting!

Men vi slängde ut honom tillslut iaf, rädd att han ska kissa i soffan och då blir de ju lite jobbigt att förklara när vi ska flytta ut kanske...

Ciao!

Bio

Kategori: Allmänt

JAG VILL GÅ PÅ BIO! Och då menar ja inte här där det inte finns några roliga filmer utan jag vill gå på Avatar. I 3D. Sen vill ja se alla andra nya filmer också...men främst Avatar.
Jag ska gå på bio när ja komemr hem. Det är säkert de!

Nu är de lunch!

Nu är det morgon iaf...

Kategori: Allmänt

Idag går tiden inte lika fort som igår men jag har iaf grejer att göra. Det är skönt! Men ja hoppas dagen går fort idag också så att man får gå hem nångång :) Robert är hemma och är sjuk idag..tråkigt!

Spenatsoppan igår blev smaskig! Nästan som i Grekland fast äggen var inte så goda. Men men..det är billigt :) Vi sparar pengar tills vi ska hem, det är ju så mycket man vill göra...

Fast ja längtar mest till snö och skidor :) Och våran weekend i Köpenhamn. Ska bli så roligt!!! Sen att träffa alla såklart. Jaja jag har lite hemlängtan, inte så att ja är ledsen och vill hem men det skall bli så roligt :)

Hahaha jag sökte på Kinna på googla och fick upp ganska roliga bilder...
Bl.a denna...

Fint va? Här jobbade jag en sommar :) För er som inte vet så är det Backagårdsbadet. Väldigt läckert utan vatten och innan renovering.

Japp det är sånt jag roar mig med nu på morgonkvisten.

Och nej mamma skorna är inte varma alls, haha vad hade du väntat dig? Men dom är väldigt snygga ;) Men vadå, har jag inga varma skor hemma? Hmm...

Tiden springer iväg

Kategori: Allmänt

Haha tänkte ju skriva godmorgon men så upptäckte jag att klockan snart är 12 och det är snart dax att äta lunch. Shit va tiden går fort när man har massa att gör. Helt sjukt!

Sitter med guideplaceringarna för sommaren. Spännande! Roligt att se hur glada alla blir :) Och det ska bli kul att höra vilka som skall vara med mig i sommar. Jag vet bara en och det är en guide härifrån. Kul!!

Rundturen igår med reportrarna gick finnemang! Kul som sagt att göra något annat. Vi var runt i hela Hurghada och besökte massa olika ställen. Va helt slut när ja kom hem vid halv sex. Men då tog vi oss i kragen och körde till Senzomall för att handla lite. Spenat! I mängde. Haha. För er som inte vet så gjorde vi väldigt mycket spenatsoppa i somras på Kreta och det var ju väldigt gott men nu så har vi liksom inte tänkt på det och det har inte blivit av. Men idag så bir det spenatsoppa! Smaskens! Hoppas bara den blir god...

Blev också lite annan shopping, typ ett par skor ;)

Jag har lite hemlängtan...det ska bli så roligt att snart få komma hem ♥ Ciao!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret och skall snart köra iväg till Sahl Hasheesh för att hämta upp dessa två reportrar som ja skrivit om tidigare. Skall bli trevligt, kul att göra nått annat än kontorsarbete :)

Får se när jag kommer tillbaka. Det blir nog framåt eftermiddagen.

Nu skall ja frsöka jobba liter till innan ja måste köra, hade inte helt planerat att det skulle bli så mycket idag men så kan de va. Idag är iaf en mycket bättre dag än igår! ;)


Jag idag ♥ Haha.

Så kom den..

Kategori: Allmänt

Biljetten hem :) Wohooo! Det var lycka det.

Och jag tackar Mikael så mycket för de otroligt roliga bilderna jag fått. Myckeet roande såhär en tisdag.
Här får ni ett smakprov.

Väldigt söt!

Vad ska vi göra ikväll då? Jadu vem vet. Äta, sova...äta grapefrukt och se på film kanske. Vi får se helt enkelt. Men vi ska iaf tillt vätteriet med min klänning som är full av paprikasåsfläckar.

Ciao

Dålig dag.

Kategori: Allmänt

Idag känns det bara som att det kommer vara en dålig dag. Ja är trött och ingenting känns roligt alls. Dåligt humör helt enkelt.
Hittade en bild som ja tycker symboliserar mig idag.


Har dessutom en hel del att göra. reportrarna kommer idag så det skall fixas och en helt massa annat.
Inte alls på humör...

Godmorgon världen!

Kategori: Allmänt

Ok det kanske inte är morgon längre men tiden har gått så fort idag. Massa att göra oc idag åker Camilla hem så jag tar över. Spännande. Får vi se vad som händer denna veckan! Haha.
Imorrn kommer några reportrar och dem skall ja ta hand om på onsdag och sen skall ja till kairo en dag och besöka hotell och så massa annat däremellan. Roligt med massa att göra :)

Egypten vann ju alltså igår. Helt galet mycket folk ute på gatorna och folk överallt. Tror de festade hela natten faktiskt...
Kul att titta på iaf :)

Nej nu ska ja fortsätta jobba, mycket att göra som sagt!
Ciao!