HelenaKatarina

Kairo

Kategori: Allmänt

Mmm kom hem ganska bra i tid igår men va ändå vldigt trött så orkade inte uppdatera.
Vår bil kom iaf och hämtade oss 4.30. Jag och Bibi kliver in, säger hej och lägger oss på varsitt säte och somnar innan vi lämnat Hurghada. Vaknar då och då under vägen av att Chauffören bromsar och jag håller på att ramla av sätet men annars gick de fint.
Framme vid först hotellet är i en halvtimme tidiga. Väntar i receptionen och sen får vi en rundvisning på HELA hotellet inkl. kök och frys. Spännande! Men vi fick också frukostbuffé så varför klaga :)
Sen bar det av mot Kairo och nästa hotell. Där skulle vi bara hämta bilder, men nej vi fick inga bilder för det hade de minnsan inga. Tack för den! Vi satt ju bara i rusningstrafiken i Kairo i flera timmar för dem...
Happ in på nästa hotell och se allt där och sne ut till bussen igen och hem mot Hurghada. Det kallas speed. Men det var en seg hemresa. Var inte ett dugg trött och det finns ju ingt att titta på på hela vägen, öken öken öken!
Men vi kom hem iaf och det var skönt att duscha efter en hel dag i buss :)

Idag är ja på kontoret, ska jobba till 15 och sen skall ja fötrsöka få tid till att ta bort mina naglar, vill itne ha dem mer nu. Tycker inte det är roligt längre. Och de är inte lika fina alls nu som i början.
Och ja är hungrig...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: