HelenaKatarina

Fredag

Kategori: Allmänt

Kollar på det engelska bröllopet. Han ser så himla nervös ut :) Undrar om bruden har fin klänning?
Alla gäster verkar dessutom bära hatt, är kanske inne. Och många har ju såklart klääningar och annat i deras lands stil. Jag tror ändå jag kommer va finare den 18 juni än vad alla är i England idag haha. Sjukt nöjd :)
Det är också många som har lite svårt att gå. Antingen är de väldigt gamla eller så har de för höga skor.

Ja ska packa nu så får springa lite fram och tillbaka mellan tv och väska.

Puss!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Kollar på lyxfällan. Herre gud va det är roligt :) Så otroligt dumma människor!!! Sitter och skrockar för mig själv.

Fick sluta tidigt idag och fick skjuts hem så sämre kunde ju eftermiddagen starta. Sprang in i Änglashoppen på vägen hem och köpte lite kort och annat smått och gott. Sen blev de glass i solen på balkongen och massa annat fixande här hemma. Klockan 17 började min tvättid så traskade ner till källaren och trodde ja hade två maskiner men tydligen tyckte inte lägenhet 121 de så ja fick bara en första timmen. Tack tack! Ska kolla när han tvättar nästa gång och boka in tiden innan. HÄMDEN är ljuv!
Vid 18.50 va det löpning på schemat och det missar man ju inte. Hej och hå vad det gick...not! Kunde iaf prata uppför hela säldammsbacken så det är framsteg :) Armhövningar och situps på det och jag är fit for fight.

Igår bokade jag min sommarsemester till Samos! Juppie va det kommer bli fantastiskt roligt :) Jag längtar ihjäl mig! Fast å andra sidan ska det hända så mycket innan dess så tiden kommer gå så fort så ja kommer inte ens hinna tänka. Dessutom väldigt mycket jobb också. Men, jag stormtrivs :)

Imorgon är ja ledig, ska handla gardiner. Och bröllopsplanera. Samma på lördag, fast inga gardiner. Bara bröllop och massa mat. Passande nog är det ju bröllop i Storbritannien imorgon att kolla på. Trevligt!


Vackra Gran Canaria!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Så skönt att det är tisdag och bara tre dagar kvar att jobba denna veckan :) Eller ja ska iofs jobba söndag men iaf. Det är skönt!
Har haft en väldigt bra dag, lugn dag på jobbet med bara en massa prat och spring på stan. Dessutom bjudlunch och skjuts hem så det kunde inte bli bättre. Och skjuts imorgon till jobbet. Yes alltså!

Fikade med Karro efter jobbet. Tänkte även kollat efter en klänning till bröllopen men det hanns inte. Får bli en annan dag helt enkelt. Förresten har ja köpt en klänning till Mias och Mikaels bröllop. Den är så vacker! Mörkblå långklänning. En riktig galaklänning! Längtar lite tills man får använda den...

Gonatt!

Påsk, Varberg och Göteborg

Kategori: Allmänt

Har spenderat hela påskhelgen i Varberg, i sommarstugan i Läjet. Vädret kunde ju inte vart bättre :) Har bara ätit massa gott, tränat, umgåtts, solat och vart på promenader. Lyxigt!
Bilder kommer här!


Har ätit glass från Tre Toppar...den tog slut fort ;)


Mumma med glass!


Promenad i hamnen. Stena-båten påväg in.


Promenad på Södra Näs.


Promenad...


Och här nånstans startade festen...

Mmm så ser det ut! Min påsk :)
Mycket trevlig helg får man lov att säga. Men nu är ja hemma i Göteborg igen och imorgon väntas jobb. Har hunnit med pizza och lite annat sen ja kom hem och nu återstår bara lite annat smått innan ja kan gå och lägga mig. För det tänker ja göra alldeles strax, är trött idag!

Vi hörs! Puss

Onsdag och påsk

Kategori: Allmänt

Sista arbetsdagen på veckan imorgon! Herre gud va skönt! Första veckan på nya jobbet har vart kanon verkligen. Ja trivs :) Det verkar skitskoj alltihop och alla är jättesöta. Endel saker ja behöver fixa bara men det ka väl ordna sig tror ja...

Imorgon är de alltså torsdag och ja beger mig ner till Varberg för påskfirande hela helgen lång. Fint väder skall det bli och då kan ju inget gå fel antar ja. Mycket löpning satsar vi på :) Och kanske lite shopping på lördag. Ska iaf prova kl'nning inför 18 juni när det tydligen skall hållas nått sorts bröllop.

Jag ska gå och lägga mig nu, måste upp i tid imorgon för att fixa iordning lägenheten inför flykten till Varberg. Så, gonatt på er!

Såhär såg mitt påskfirande ut för två år sen:

Mysigt ♥

Norrland

Kategori: Allmänt

Hemma i mitt vardagsrum. Fortfarande utan soffa, men det kommer vi till senare. Ska ta allt i tur och ordning.

I torsdags morse gick ja upp extra tidigt för att gå till Familjebostäders kontor och lämna mina nycklar. Min bovärd Stig skulle fixa min rinnande toalett. Hem igen, jobbade sen hela dagen, sprang runt i affärer på lunchen och stressade och när klockan va 18 gick ja hem. Väl hemma upptäcker jag att ja har glömt alla mina påsar på kontoret. AAAAH! Fick tillslut tag på en tjej som va kvar och åkte in till stan igen och hämtade allt. Jag va så arg! Om ni känner er osäkra på detta så fråga Emilia, jag ringde och va så arg!
I vilket fall som helst. Resten av kvällen gick fint och ja somnade tidigt. Upp på fredag morgon och iväg till flygplatsen. Hela flygningen med mellanlandning och allt gick fin fint och ja landade i Luleå på tid. Hur härligt va det inte att se Emilia stå och vänta där? :)
Fredagen gick åt till dagishämtning och trollungen, MAX-hamburgare och god mat och massa vin. Perfekt! 5.15 på lördag morgon steg vi upp, eller vi och vi, Edvin och Emilia. Ja sov ju i vardagsrummet så ja hade liksom inget val. Mys med välling och Bolibompa innan vi somnade igen och sov till halv 10. Sen blev det rundtur och besök hos alla möjliga vänner och bekant. Så himla kul att träffa alla man hört så mycket om men aldrig träffat. Känns ju som man känner varann redan :)
Kvällen kom och det vankades tjejkväll. Fix fix fix och så över gatan och så kunde festen starta. Vidare därifrån ut i norrlandsnatten. Drinkar på Invit först där vi träffade Stefan Sauk. Woohoo! Sen hamnade vi på, kan det hetat Olivers? Jo kanske...Nattklubb iaf. Roligt roligt! Klockan blev mycket och ljuset tändes. Och sen plötsligt utanför dörren står en gammal bekant från GC. Hej! Så himla skoj att ses igen!

Alldeles för sent i säng och vaknade alldeles för tidigt av att goungen vaknar vid 6 snåret. Men ja ska inte klaga, jag sov vidare ändå och vaknade vid 9. Frulle på det och sen sova lite till så va vi fit for fight för MAX och lite mer sightseeing i Luleå. Fick en tavla av snälla Susanne, jordgubbe på strå. Tack!
Tråkigt att åka hem igen...saknar dem tre! ♥

Kom hem vid 22.30 och upptäcker att min toalett inte fungerar. Stig skulle fixa det rinnande vattnet men nu finns det inget vatten alls. Hmm..undrar om han kanske trodde att han skulle stänga av vattnet? Lite jobbigt är det iaf utan toalett... Ringde dessutom till Familjebostäders jour och berättade mitt problem och hon sa då till mig att använda en hink. Tack för tipset!
Så nu vet ja inte hur det skall fixas men Stig ska ringa mig imorgon så kanske det löser sig.

Nu står matlåda på schemat och sen sova. Ja är trött. I hela kroppen...
Puss!

Packad och klar!

Kategori: Allmänt

För imorgon drar jag till Luleå! Yeay! Om det ska bli skoj? Ehh japp! Änliten äntligen äntligen :) Väskan är nu packad och står på golvet i mitt rum. Paketen är med också även om det blev lite stressigt men att få hem dem. Men det är en helt annan historia ;)

Jobbat hela veckan alltså. Väldigt roligt! Och idag fick ja dessutom på mig uniformen, kände mig som hemma direkt haha. Känns bra att vara tillbaka, även om det är i Sverige.

På måndag börjar nya jobbet, ska bli spännande. Hoppas bara det också är roligt...
Men, nu måste ja hoppa i säng. Spårvagnen går 07.14 imorgon. Hej å hå! Så gonatt på er och ha en trevlig helg!


Jag är så glad för att åka till Luleå!!!

Puss ♥

Jobb, löpning och mat

Kategori: Allmänt

Shit alltså vad klockan går fort idag. Jobbat hela dagen och sprang en snabbis på stan innan ja åkte hem. Och väl hemma bytte jag om och kilade iväg för en löprunda. Yes det blev längre än igår, hela 1,2 km längre :) Mumma för benen haha. Gött är de!
Duschade och gick till affären och handlade, tänkte göra korvstroganoff, älskar korvstroganoff, men så hittade jag risgrynsgröt och då blev ja så sugen så det fick bli det istället. Men det blir stroganoff imorgon!
Nu sitter ja här och är ganska trött. Ska renskriva lite anteckningar från jobbet och sen blir det sova tror ja. Min bovärd kommer tidigt imorgon och ska fixa lite grejer här och så börjar ja jobba kl. 9.00.

Herre gud, kom dessutom på att ja ska tvätta imorgon. Hur ska detta gå? Det löser väl sig som en kär vän till mig brukar säga ;) Och det är nog sant. Ja hinner nog...
Ska inte träna imorgon, det blir vilodag. Men kanske en prommis till dessa små rackare

Fast dem luktar ganska illa så ja vet inte...

Puss!

Söndag

Kategori: Allmänt

Sitter vid köksbordet och har precis diskat och fixat klart alla papper för imorgon. Ska bara packa väskan och borsta tänderna så är ja klar för sängen. Skönt! Känner mig lite trött. Vet inte om det är massagen igår eller utgången efter som gör det... ;)

Iaf, igår va jag och min syster på St Jörgens SPA och gottade oss hela dagen. Kom tillomed dit innan de hade öppnat. Gjorde först en spa-ritual som hette Energy där man skulle gå mellan varmt och kallt hela tiden. Skönt med isvak och bastu :) Lunch på det och sen lite mer bad. Massage avslutade dagen helt perfekt!


Sen va det hem och fixa middag som avnjöts med trevliga människor och därefter en liten utgång. Kings HEad blev det först (efter en liten tur in på Sejdeln då såklart haha) och sen avslutade vi på Gretas. Vid 03.30 sa vi tack och hej och kilade hem.
Väldigt bra lördag! Fler sådana kanske ;)

Imorgon ska ja alltså jobba på Apollo, faktiskt hela veckan. Iaf fram tillomed torsdag. För på fredag går flyget norrut! Yeay!

Bjuder på en bild jag tog när ja va ute och promenerade innan.


Vaknade sent idag alltså. Shit tänkte jag, hela dagen är väck. Men icke! Har hunnit med så mycket. Började med en liten löptur i Slottskogen med Mikael. Om vi va själva? Njä det skulle jag nog inte vilja påstå. Vi kan väl säga såhär, det va runt 17 grader ute och en söndag. Alltså, det va ganska mycket folk.
Många hade dessutom samlats i Säldammsbacken, skoj att pila upp där illröd i ansiktet och flåsandes med massa glada helgfirande göteborgare runt om en. Inte så kanske..
Men vi tog oss runt iaf och imorgon ökar vi!

Nu måste ja verkligen sova!
Gonatt på er! ♥

Grå tisdag

Kategori: Allmänt

Ovanligt grått ute.Idag är en grå dag rakt igenom. Känner mig grå hela jag faktiskt...
Så pratar vi inte mer om det.

Jag har flyttat. Yeey! Snabbt och smidigt gick det :) Stressade med det sista igår så nu är alla kartonger ute ur lägenheten och alla fina grejer på sin plats. Saknar en soffa bara. Men den är på G! Känns bra. känns väldigt bra!
Har beställt bredband nu också så snart kan ja sitta och surfa hemma på datorn och inte bara från mobilen.

Längtar till 15 april ;)
Men en sån här dag drömmer man sig gärna bort till det här :


Härliga tiden och en härlig båttur ♥

Nu ska ja kila hemåt. Mysa i fåtöljen och kanske dricka te. Det är mysigt de!
Puss