HelenaKatarina

Ronnie Sandahl

Kategori: Allmänt

Har aldrig läst hans krönikor tidigare, aldrig funnit det intressant. Men nu satt ja har och hade inte så hemskt mycket att göra, surfade in på Aftonbladet och såg att han skrivit en krönika som hette Blondinbella är inte typiskt för 90-talister. Jag kanske inte håller med honom men det va ändå intressant att läsa något som inte bara handlar om hur lata vi unga är och hur ointresserade vi är av allt. Och jo, det stämmer säkert på vissa, det vet jag, men inte på alla.
Nu tillbaka till ronnies krönikor. Jag läste vidare, vissa ganska tråkiga och vissa väldigt bra. Speciellt en som hette När vi möttes fanns ingen återvändo.
Läs den här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/ronniesandahl/article12577474.ab

Den är fin, jag känner ingen mig till punkt och pricka genom hela krönikan. Det är jag. Allt han skriver, det handlar om mig, det är så det va för nästan exakt två år sedan, precis så.
Enda skillnaden är att ja inte fortsatte flyga, jag föll...

Det är som att flyga eller falla, man vet inte skillnaden förrän det redan är för sent.

Monday morning

Kategori: Allmänt

Tjo och tjim på måndag morgon. Fick sovmorgon idag och kunde gå upp vid 5.20. Underbart verkligen :) Kunde ju såklart inte sova igår så va skittrött iaf. Men har jobbat i 2 timmar nu och det har hänt ungefär nada. Ett telefonsamtal. Skön måndag.

Bröllop i helgen alltså. Vi började fira redan i fredags med lite rosé. Lite tråkigt bara att hela boxen tog slut. Inte på kvällken då utan morgonen efter som började i huvudvärk. Laddad för bröllop...
Bröllopet va iaf fantastiskt fint och festen efter va väldigt rolig! Mycket mat, tårta och dans. Superduper!


Det vackra folket!


Fina!


;)

Mycket jobb blir det de närmsta dagarna. Ska också hinna planera bröllop på torsdag nere i Varberg tillsammans med blivande brudparet och toastmastern. Och undra om man hinner springa idag också? Kanske...
1 mil innan 18 juni, hur svårt ska det va?

Puss ♥

Torsdag, ledig och bröllop

Kategori: Allmänt

Ledig idag! Gud så skönt, va nämligen full igår. Härligt! :)
Firade att ja vart hemma i Sverige i ett halvår! Tiden går fort när man har roligt. Har ju ändå hunnit med en hel del roligt, jul, nyår, fylla 25 och för att inte tala om resan till lovely Gran Canaria.
Också en hel del fest, nya jobb och nya människor. Semester i Luleå och en hel massa annat. Sist men inte minst så har ja också en lägenhet som bara är min och alla grejer i den är bara mina! Hur skönt är inte det? Love it!

Ledig idag som sagt, har vart en vända i stan för att lämna tillbaka min väska ja köpte men som hade helt fel färg, funkade inte alls med skorna. Men fick köpt en kavaj iaf så nu behöver ja inte frysa på lördag. Har också målat mitt nattduksbord i vitt och vart ute och sprungit med Mikael. 7,4 blev de idag och vi ökade takten ganska mycket vilket ju såklart känns bra.

Bra dag helt enkelt!
Har också gett uttrycket "Ligga i soffan och äta praliner" ett ansikte. Mumma!

En annan sak, gick in i en lyktstolpe idag. Kul för dem som såg, mindre roligt för mig... Klantigt :)

Yes, puss!

Aska? Nej tack...

Kategori: Allmänt

Nu håller vi alla tummar vi har för att askan inte sätter stopp för flygtrafiken och att allt kan fungera normalt. Tack!
Det verkar iaf som att vinden har tagit fasta på detta för jävlar vad det blåser.

Fick för övrigt min soffa levererad idag! Pappa kom med släpkärran och så bar vi upp den för trappan. Bordet också för den delen. Jag tyckte ja hade blivit lite stark men så är alltså inte fallet upptäckte jag då ja fick mjölksyra efter första vändan upp. Helt genomsvettiga va vi när allt va klart och ihopsatt.
Men den är fin :) Och bordet blir nog också fint när det väl är ihopsatt. Gött e de :)

Sånt här roar mig en tisdagkväll...



Haha mycket roande!

Puss på er!

Måndag

Kategori: Allmänt

Helgen kom och gick i ett rasande tempo som vanligt. Mycket jobb blev de och så lite annat också som hanns med :)
Hade en liten nätt försening igår också när ja jobbade, tillslut blev det bara 42 timmar(!) och många glada gäster...nja kanske inte. Men 42 timmar blev förseningen iaf på.
Kändes skönt att komma in på kontoret idag då när allt visade grönt och inte några flyg alls knappt inatt. Tur att ja tog med datorn så ja kan jobba lite med häftet till bröllopet. Bilder skall in!

Va i stan idag också en sväng. Fick tag i en klänning till bröllopet på lördag. En till tänker ni säkert och mitt svar är japp en till. Väldigt fin är den och väldigt urringad ;) Får se hur jag gör med det. Köpte också en väska som ja nog ska lämna tillbaka och fick bokat in hårfärgning till onsdag. Klippning? NEJ VERKLIGEN INTE! Hur ska det då gå med uppsättningen den 18/6?? Just det. Ingen klippning alltså.

Imorgon är dagen med stort D! Min soffa och soffbord kommer. Pappa hämtade det idag och imorgon tar det plats i MIN lägenhet. Yes alltså!


Skål på det!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Skulle gentligen vart ledig idag men hoppade in istället för en kollega. Nu ångrar ja mig lite. Eller rättare sagt, jag ångrade mig imorse när ja kom in och fick vet att vi hade ett flyg som va försenat. Först va det 2 timmar, sen 3 och tillslut blev de 8 :) Vid förseningar får man alltid veta att man lever!
Fast å andra sidan tycker ja det är roligt att de händer lite, för det första lär man sig väldigt mycket och för det andra springer tiden iväg. Så nu är de dax att pallra sig hemåt.

Imorgon är ja ledig :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 15 idag. Va helt slut när ja kom hem. Tur att ja hann med en tidigare vagn fån stan. Tjänade 15 min :)
Har hunnit springa med Mikael och bestämt att ja ska behålla mina nya skor ja köpte till bröllopen. Man kan inte vara annat än nöjd då! Det känns bra. Fattigare men också ett par skor rikare.

Nu ska ja anmäla mig till bilpool och sen hoppas ja på att kunna somna tidigt som attan. Ska jobba klockan 06 imorgon nämligen... Men kul att jobba dag för en gångs skull :)

Är nästan klar med festhäftet till 18 juni så det känns ju perfekt. Lite bilder och annat som skall in bara. Skönt att något flyter på. OCh frullen till dagen efter bokas in under morgondagen och vi blir tillslut ganska många. Väldigt roligt.

Nehej nu är de tack och hej!
Puss


Natt

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och har lite problem med några manifest, passagerarlistor för den som inte vet. Ska försöka lösa det nu närmsta timmen, får väl se hur det går. Alla jobbar inte nu nämligen...

Mestadels sovit hela dagen och sen bar det av till jobbet igen så inget mer spännande som hänt idag dessvärre. Jag har gästbloggat på www.mariaochmikael.se så gå in och läs där :)

Och så svar till Malin: Sprang på 22,50 ungefär så ja är nöjd :) Men tror inte de blir Midnattsloppet. Får sån prestationsångest haha. Men om du kommer till göteborg så måste vi ju ses, öl kanske?

"So dance while you can
Dance cause you must
Love out of lust
Dance while you can"

Äntligen söndag!

Kategori: Allmänt

Så är söndagen äntligen här och det känns verkligen hur bra som helst! Hela veckan har tempot gått i 110 och det är knappt att man hunnit med. Men det gick till slut :)
en hel del vändor till Systemet både onsdag och torsdag, städning av hela lägenheten, storhandling av mat och annat, en vända på stan och jobb på det. Jo det har verkligen gått i ett. Men vad gör man inte för en massa trevligheter?
Slutade jobbet 18 i fredags och blev hämtad (!) direkt utanför grinden. Hem och svira om och vidare till Red Lion där syster och Mikael väntade. Nån öl senare och massa Babyback Ribbs så drog vi vidare hem till mig för lite vindrickande. Mumma! Sen anslöt även Johan och Tommy och när vi väl drog ut till Kings Head så blev vi ännu fler. Fantastiskt skön kväll och massa roliga människor. Fler sånna kvällar!

Lördagen började lite för tidigt vid halv 9 och då va det bara att börja ladda. MÖHIPPA DELUXE! Har vart väldigt svårt att hålla det hemligt nu den sista veckan så därför väldigt skönt att den är avklarad, inga fler hemligheter :) Började med kidnappning på Klätterlabbet, sen champagnefrukost i gröngräset, vidare till en strippklubb för Poledance och sen Liseberg. Vi avslutade med SPA på Panorama och sen middag. Utgång på det också, Tranquilo blev vårt mål och det blev dans fram till småtimmarna.
Avslutade på Donken med en hamburgare och sen hem :)

Idag va det halvsegt, allt gick lite i slowmotion... Men disken blev diskad och det mesta är undanröjt hemma iaf så jag är nöjd!
Bästa helgen på länge ♥

Hoppas på en lugn natt på jobbet och ganska mycket sömn imorgon :)
Puss!

Vårruset 2011

Kategori: Allmänt

Idag är dagen! Vårrustet 2011 går av stapeln i Göteborg. Jag skall vara med :)
Undrar hur det här ska gå. Heja heja heja!

Sitter här hemma och laddar för fullt med vatten just nu. Det är ju väldans varmt ute så det kanske kan behövas. Det blir roligt det här :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Lördag kväll och jag sitter här hemma vid mitt köksbord. Kan även kalla det mitt kontor för tillfället då jag egentligen jobbar fram till 06.00 imorgon. Fick äran att jobba hemifrån inatt och imorgon natt. Yes alltså! Det är skönt :) Hinner hänga upp gardiner och laga mat mellan flight watching. Spännande.

Ska berätta lite om min gårdag. Vaknade hemma och drog till tandläkaren. Det gick bra, lite konstig va han dock när han meddelade mig att ja hade 9 småhål MELLAN tänderna men om ja bara använde tandtråd så skulle det försvinna. Dessutom skulle ja också behöver göra om min rotfyllning som ja gjorde -97 eftersom det var en mycket liten infektion i den. Hur då? Är inte tanden död när man rotfyller?
Ja i vilket fall som helst, ja betalade mycket lite för besöket och sprang därifrån. Ingen ny rotfyllning och inte så mycket fattigare. Tack!
Lunchade sen hos mormor, mumma med pannbiff och efterrätt jordgubbar :) Man kan ha det sämre. Styrde sedan kosan mot Göteborg och en dusch. Härefter in mot stan för att möta mina forna arbetskollegor från Landvetter, Angela och Nazanin, på Incontro. Mycket trevligt va det och många glas rosé blev det. Vidare till Locatelli och lite öl men sen tackade jag för mig och tog vagnen hem.
Här hände också en rolig sak. Det blev kontroll av biljetter och en tjej försöker rusa ut genom dörren, kontrollanten hindrar henne och hon börjar helt plötsligt prata engelska och fattar inte ett ord av vad han säger. Han får se hennes id som är svenskt och hon berättar då att hon har minsann vart där i 6 månader. Ehh ok...
Hon är usel skådespelerska och han står och småflinar hela tiden. Tillslut ger han med sig och hon får stiga av. Jag tyckte iaf att det va väldigt roligt! Skrattade gott :)

Vaknade imorse, lite torr i munnen. Detta hindrade mig dock inte från att gå till jobbet på Apollo och sälja resor. Ringde ingenting och det va 4 ganska långa timmar. Hoppas det är bättre på tisdag då ja ska dit igen.

Och nu sitter ja alltså här. Kanske ska gå hem till Mia och Mikael och äta om ja orkar. Måste ju släpa med mig datorn och hålla på och logga in och så omigen...
Vi får se!
Nu ska gardinerna upp iaf!

Puss!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Är ledig idag. Vaknade vid kvart i 8 och skulle på cellprov. Inte det roligaste man kan göra klockan 8.18 på morgonen men det gick ganska snabbt och smidigt. Nu har jag ätit frukost bestående av mango och ananas. MUMMA!
Nu tänkte ja sätta igång och göra festhäfte till bröllopet 18 juni. Och kan också hända att det blir lite annat här hemma eftersom ja va på Ikea igår. 2000 kr fattigare och ganska många fina saker rikare. Då ska man va nöjd. Köpte bl.a skohylla och hatthylla så nu kan det bli lite ordning i hallen.
Senare idag ska jag hem till Kinna och sy gardiner. Ska bli väldigt skönt att få hänga upp dem sen.
Ska dessutom till tandläkaren. Kanske inte så roligt men nödvändigt. Längesen ja va nu och det kan ju bli dyrt annars...

Happ happ, har betalat min anmälningsavgift till Samos-resan. Nice :) Det blir en dyr månad det här... Men sen kommer skatteåterbäringen! Yeey!

Puss!

Snart ;)

Det går bra nu!

Kategori: Allmänt

Det är inte så att ni skall känna sig försummade kära läsare, det är bara lite mycket som händer just nu. Det är bröllop, nytt jobb och en hel del annat som tar min tid.

Har dessutom vart ledig idag och handlat lite grejer till lägenheten. Blir även lite imorgon då jag åker till Ikea.

Har ja förresten sagt att ja har träningsvärk från helvetet också? Det har ja iaf. Va på mitt livs första Corepass igår nämäligen och det känns idag...
Klok som jag är så tänkte jag att lite löpning gör det hela bättre. Jag hade fel. Så nu sitter ja har, sitter eftersom ja har svårt för att stå och för att om ja lägger mig ner så orkar ja inte ta mig upp. Blir det bättre imorgon? Ja hoppas verkligen de.

Annars går det finnemang. Om vi säger såhär
I want to wake up in the morning
Feeling fine
Just like you I want to wake up
Feeling alright
-Ash
Så är det :) Det går helt enkelt bra nu!

Vad beror det på? Jag vet inte. Kanske är det våren, kanske jobbet, kanske alla vänner eller kanske bara en kombination av allt. Vad vet jag. Och egentligen bryr jag mig inte om det heller. Så länge det är såhär så är jag nöjd :)

Fullspäckade veckor framför mig. Bloggen blir lidande, jag är ledsen för det. Men det får bli så. Det finns viktigare saker att tänka på nämligen ♥