HelenaKatarina

Lifehouse

Kategori: Allmänt

Alltså för ett tag sen lyssnade jag väldigt mycket på Lifehouse och sen slutade jag bara. Lyssnade också en hel del på dem när ja va yngre.
MEN HERRE GUD VA DEM ÄR BRA!!!

All I want now is to be with you
Cause you know I've been everywhere else
Looking back at what you got me through
You knew me better than I knew myself

When I feel lost and I can't find my way
When words are at a loss I can hear you say

I'll be by your side, when all hope has died
I will still be around oh and I, I'm still on your side
When everything's wrong, I will still be around
By your side

Sjukt bra :)

Måndag

Kategori: Allmänt

Ok först, Emilia denna bilden är till dig ;)


Love it :)

Idag har ja jobbat min första dag. Lite förvirrat och mycket att ta in men det va roligt. Imorgon blir det sovmorgon för ja börjar inte förrän 14. Skönt! Kanske hinner träna först dessutom :)

Nu måste ja fixa med min tvätt och alla kläder som ligger överallt. Sen blir det nyheterna och info om Egypten. Ja är orolig för alla man känner där nere...usch!
Känns så himla konstigt att man bott där och levt där i flera månader och nu kan man inte ens gå ut på gatan. Helt knäppt är de!
Så, alla ni som är där, jag tänker på er ♥

GC ;)

Kategori: Allmänt

Nu är ja hemma igen efter en helt underbar semester på den älskade ön Gran Canaria. Fantastisk ö det där :) Den har allt!
Och nu undrar du ju såklart vad vi har gjort och det kanske ja skulle berätta. Vi har slappat, druckit massa sangria och vin, ätit massa gott, festat, promenerat, badat i poolen, solat, lekt med Edvin, vart bakis, träffat massa nya och gamla bekanta :) och bara haft det så himla bra!
Så nu återstår bara att boka in nästa semester till Luleå ♥

Men hemma nu som sagt och tillbaka till verkligheten. Börjar jobba imorgon kl. 7.00 så det blir ingen mjukstart men det ska nog gå fint. Ska bli roligt! Men är lite nervös...

Och nu vill du säkert se bilder men det blir det inga just nu för ja har inte lagtöver dem från kameran än... Men det kommer :)

Saknar den här sötsorken! Och kanske hans mamma och pappa lite också ;)



Nu blir det sängen!
Puss ♥

Fredag puhaa!

Kategori: Allmänt

Dagen har gått i ett sen imorse. Körde mamma till jobbet, hem igen och äta frulle, köra till Göteborg, intervju, hem igen, hämta mamma från jobbet, handla, fika hos mormor, sola och så packa lite på det.
Är ganska trött nu kan jag säga.

Men det bästa med hela dagen är att ja inte är arbetslös längre :) Har fått jobb. Så från och med 31 januari så heter min nya arbetsplats Landvetter airport hotell. Nice nice.

Nu: packa. Imorrn: Gran Canaria ♥

So long!

Packa

Kategori: Allmänt

Jag tänkte börja packa lite smått till lördag men sitter här istället för ja vet inte riktigt vart ja ska börja. Eftersom det bara gäller en vecka så behöver jag ju absolut inte ta med hela garderoben och skulle jag glömma nått så återser jag det efter en vecka. Det finns vissa fördelar :)

Men usch, hur gör man när man packar för en vecka? Vad tar man med? Hur väljer man?
Plötsligt förstår ja alla som har övervikt på typ 10 kg på en veckas charter. Det där kommer att vara jag på lördag...

Saknar lite...

Kategori: Allmänt

Satt här och kollade på bilder från mina somrar i Grekland, på Kreta. Och nu är det så att jag saknar dig! Har inte alls saknat det nån gång sen ja åkte i september förra året men nu kom det ifatt mig. Jag saknar Kreta!
Tänk vad många roliga stunder man haft där...

















Ja det är ju fantastikt!

Det här med semester

Kategori: Allmänt

På lördag åker jag på semester! Det är min första riktiga semester sen jag vet inte när känns det som. De sista åren har jag ju självklart haft semester men det räknas knappt eftersom det har inneburit att man skall stressa runt och hinna träffa alla min inte träffat på typ ett halvt år och sen ska man handla och fixa och greja.. Ja herre gud! Jobbigt liv :)

Men iaf, på lördag bär det va. Gran Canaria it is! Den där ön är så konstig. När man åker därifrån så är man helt klart övertygad om att man aldrig mer kommer att komma tillbaka men så helt plötsligt så är man där igen. Denna gången är det ju iofs bara en vecka. Och den ska bestå av riktig semester, poolhäng, god mat, lite utflykter och fest. Hur bra som helst!
Och för att inte tala om sällskapet ♥



Nu är det tydligen handboll som gäller. Tycker inte det är så jätteroligt just nu. Hade velat ha en kiwi. Hjälp vad jag är sugen på kiwi...
Såg att vi hade ananas i kylen så det kanske blir det istället. Men bäst att vänta tills mamma komemr hem så jag kan fråga om lov ;)

Ciao!

Jag har så mycket att lära...

Kategori: Allmänt

Ja herre gud! Idag har jag vart i Kinna tillsammans med mormor och Henry. De behövde nämligen hjälp med lite handling och ärenden och då måste man ju, som god medmänniska och barnbarn, ställa upp. :)
Sagt och gjort, hämtade dem och vi körde ner mot byn. Släppte av Henry och så gick jag och mormor till Hemköp. Handlade lök, grädde och bacon bl.a.
Nu till saken, vi står vi gräddhyllan och ska ha vanlig vispgrädde. Det finns Arlas och det finns Nått annat som hette Granit eller nått sånt och så en till. Arlas kostar 16 kr och den här Granit kostar 14,95 kr. Mormor blir eld och lågor över detta och undrar vad som är skillnaden. Jag svarar att det är ingen skillnad alls, det är precis samma bara olika märken. Åhh säger mormor och traskar nöjd därifrån med grädde från Granit. Så kommer vi förbi köttet och där hittar vi bacon, det skulle hon inte handla egentligen men eftersom det va så himla billigt, bara 5 kr så måste vi ju köpa det också.
Slutsatsen på detta, jag har så mycket att lära av min mormor gällande sparande. Härligt!

Januari 2011 - hittills

Kategori: Allmänt

Jag vet att det inte blivit många uppdateringar men ja har helt enkelt ingen fantasi. Det kanske kommer snart :)

Jaja 2011 har iaf börjat bra. Det har varit endel turer till Göteborg för jobbintervjuer, fika med Karro och massa middagar och kalas. Och det har bara gått 11 dagar på det nya året så man får väl vara nöjd.

Idag har dagen bestått av en långpromenad i solen. Väldigt halkigt så höll på att trilla flera gånger men kom tillslut hem hel och lite piggare.
Jag tycker fortfarande det är skönt att vara hemma och längtar inte ut för mycket. Men det ska bli rätt så skönt ändå att åka till GC nästa vecka. :) Lite sol har ju aldrig skadat.
Senare ikväll blir det träning med Johan. Får väl se hur mycket jag orkar nu efter ja vart sjuk och hoppas det inte är för mycket folk där som skall dämpa sitt dåliga samvete efter julmaten och alla nyårslöften.

Ok, jag kan inte lova att det blir uppdateringar oftare men ja ska försöka. 

I'm somewhere in between
Of what is real and just a dream

Gott nytt 2011!

Kategori: Allmänt

Nytt år, nya möjligheter. Eller hur ska man säga? Det är iaf nytt år :)

Dax att sammanfatta året som gått. Svårt... Man minns ju ofta bara det negativa. Så jag tänkta att jag bara fokuserar på det positiva. Det finns en hel del.

Började året med två månader i en sandlåda, Egypten och Hurghada. Ganska turbulent tid kan man väl säga men när man ser tillbaka på det så va det helt ok ;)
Därefter en underbar månad i ett vintrigt Sverige med Robert och allt vad det innebar. Det blev släktbesök, promenader, fester, en weekend i Köpenhamn och så nått brunnslock som absolut inte gick att hitta under snö och is. Härlig månad och ganska tråkigt att lämna Sverige när det va 1 april och på biljetten stod det Hersonissos Kreta. Yes, där spenderade jag ett par månader med alldeles underbara människor. Massa skratt och tzatziki. Därefter blev det ett par månader i Chania med massa sol, bad och framförallt jobb. Vi hyrde en scooter och åkte runt på, fina lediga dagar och några roliga utekvällar på Troppan och Villa Mercedes.
Fantastisk tid tills vi hade inbrott, Robert inte fick jobb i Thailand och tiden gick plötsligt väldigt fort. Robert åkte till Egypten, jag blev kvar i Chania och åkte hem en månad senare. Hade en underbar semester i Hurghada och sedan i Stockholm.
Den 20 oktober gick flyget till Thailand och Phuket. Vackert land med vackra människor och vackert team ;) Kanontid i Thailand. Åkte ändå hem 24 november. Borta bra, men hemma bäst.
Jul hemma med familj och vänner. Mellandagar med spel och puzzel och så en nyår i Göteborg. Galen fest med massa mat, massa folk och massa champagne. En nyår att komma ihåg helt enkelt.
Även om en nyår tillsammans med guider slår det mesta. Ingen gör det bättre ;) Det är många jag saknar!

Det va nog mitt 2010 tror ja. Fint år med både många skratt och tårar men överlag ganska bra. ♥

Här kommer året i bilder...


Egypten


Vintrigt Sverige


Köpenhamn


Hersan :)


Maggie


Fina dagar i Chania


Finbesök :)


Stockholm


Thai thai

Det va det året! Nu börjar ett nytt!
Välkommen 2011