HelenaKatarina

Hej hopp

Kategori: Allmänt

Måndag idag och det innebäg halv slappdag :) Härligt! Idag ska vi till Star Beach och steka och kanske åka lite rutschkana. Hoppas vi kan äta också för nu är ja hungrig. Hade ingen frulle hemma imorse. Det påminner mig om att jag måste handla idag. Sånt va mycket roligare när man va två..åhh! Robert kom hit!

Snart så ;)

Jobb jobb i en vecka och sen är de semester! Gud va skönt de ska bli, jag längtar!

Nu är det planläggning av veckan som gäller :)

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Hemma nu efter att ha varit på flygplatsen ungefär hela dagen känns de som. Först dit och möta två flyg och så hem för att slänga i sig en macka och sen ut igen för att möte Göteborg. Mina fötter är sig inte helt lika...vet inte riktigt vad som hänt men de är liksom svullna och vita..? Iaf var de det innan, nu börjar de återgå till lite mer normalt tillstånd. Dessutom skavsår av nån jäkla anledning också. Hard life!

Bilder från igår:

Våra söta gäster :) Många söta barn!

Cissi och Emelie dekorerade lokalen, restaurangägaren dekorerade sina barn (till deras och även vår stora glädje)

Jätteroligt hade dem!

Vi också :)


Och trots att SVerige inte var med så hejade vi glatt! Både på Norge, Grekland och Danmark. Nu vann ju ingen av dem men men...nästa gång så sopar Sverige banan med alla ändå så vad hjälper det ;)

En stor del av kvällen satt jag och Emelie och testade lite funktioner på våra kameror. Vi kom fram till att min var bäst :) Haha! Här är ett av resultaten. Läckert!

Jag gillar den.

Idag är det mors dag! Detta hade jag ju planerat redan för ungefär två veckor sedan genom att beställa varor som skulle levereras i fredags och paket som skulle öppnas idag. Kul att allt fungerade!
 
Mors dag skall ju givetvis uppmärksammas här i bloggen genom en liten bild eller så...
Så GRATTIS världens bästa mamma på mors dag!

Bilden är från sommaren 2009 när jag och pappa mötte mamma på flygplatsen i Chania :)

Ha en fin kväll!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Sitter här i uniformen och väntar på Cissi. Vi skulle åka 9 men nu börjar jag undra...
Jag väntar helt enkelt bara lite till!

Det är skönt att vara hemma i Hersan igen, sova i egen säng och mysa under täcket. Synd bara på de jälva myggorna!
Igår va de iaf Eurovison då, vi var där, vi hejade men det hjälpte varken Norge eller Danmark. GRATTIS Tyskland helt enkelt :)

Glad

Kategori: Allmänt

Idag är en helt fantstiskt dag! Glad glad glad är ja :)

Precis kommit hem från Rethymnon där jag spenderat två dagar med möten och åter möten. Trevligt men också ganska påfrestande. Man är ju int ehelt van vid att flyga och flänga fram och tillbaka hela tiden så är trött nu. Men jag laddar om till ikväll då vi ska ha Eurovision :) Jaja Sverige är inte med men what the fuck, det kan väl va skoj ändå kanske...
Minns att ja såg den på PLUS förra året med teamet där. Det va livat ;)

Rethymnon va iaf väldigt roligt och kul att träffa Ajla såklart. Men det är ju rätt skönt att va hemma ändå, känns som det enda man gjort sista vekan är att åka bil till och från ställen. Puha!


Vi på 4:an Rethymnon S08 ♥

Rethymnon

Kategori: Allmänt

Sitter här på kontoret i Rethymnon och underhåller Ajla :) Mycket trevligt!
Har haft möte med Emma hela dagen, eller från 11-16 ungefär. Har också hunnit med Häagen Dazs med Ajla. ;)

Middag ikväll med team Rethymnon och imorrn blir det workshop med team Hersan.

Bra dag idag ;)

Jaja..

Kategori: Allmänt

Precis kommit tillbaka från att ha haft en liten paus. Tvättat en hel massa lakan och handdukar så nu hänger det grejer i hela lägenheten. Men det luktar gott :) Haha!
Fick faktiskt gjort allt innan som ja skulle, dock var det ingen av dem som ja skulle prata med som var tillgängliga så nu måste jag börja om igen. Men det är väl bara att ta tjuren vid hornen...
Ska ha möte om ungefär en timme så ja hinner göra lite innan dess.

Har dessutom fått internet hemma i lägenheten så kan fixa lite därifrån, typ blogga och andra trevliga saker. Har också laddat upp bilder på pixbox idag men tror att ja redan haft alla uppe här på bloggen. Men kika ändå :)

Så ikväll tänkte ja spendera min tid med att spela spel över internet och sova tidigt! Så får det bli!

Lat? Jag?

Kategori: Allmänt

Alltså när man inte har nått att göra så blir man väldigt lat. Som jag nu tillexempel. Inte alls mycket att göra, bara ringa några samtal och inte alls mycket mer men jag gör det inte. Varför? Jag är lat!
Alla grejer jag skall göra idag går skitfort men då ska man ju göra det också..hade jag haft mycket att göra hela tiden så hade det inte vart nått problem men nu när ja inte har nått att göra så blir det verkligen en process!
Jag=Soffpotatis!

Men shit va skönt det hade vart att ligga på stranden idag!

Jag skall bara skriva detta inlägget sen ska ja ringa! Jag lovar :)

Mamma och pappa har bokat resa nu, 6 juni komemr dem och det är ju nästa söndag. Åhh va roligt! Jag har dessutom tatt semester hela den veckan så jag har massa tid då att ligga på stranden! Haha :D
Det ska bli så kul, jag längtar!

Trött

Kategori: Allmänt

Tror det är vädret, regnade innan och det är helt igenmulet, men ja är så trött! Vill bara blunda och sova i flera dygn. Ska nog äta en apelsin till, kanske hjälper med C-vitamin.

Men ska nog gå hem snart iaf, måste nog städa lite och laga mat. Tidigt i säng blir det i vart fall! Så ska ja se om internet fungerar i lägenheten idag så kanske ja kan surfa lite ikväll :)

Tack och hej för idag!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Eller kanske inte god men det är iaf morgon. Vaknade till moln imorse och det ser itne ut att spricka upp. Fy va tråkigt! Nu kommer brännan försvinna...
Vilka I-landsproblem!

Kom hem sent igår, ungefär vid halv 1 så ni kan ju förstå hur pigg och glad jag är idag. Robert är ju dessutom kvar i Chania vilket absolut inte gör saker och ting roligare. Tom lägenhet och dåligt väder, jättekul!
Ska dessutom iväg på ett möte nu klockan 11 och diskutera våra utflykter. Äter en apelsin så jag piggnar till lite :)

Jobba hela dagen, hopaps jag blir klar i hyffsad tid så kanske det blir en löptur..? Det vore trevligt. Om ja orkar, är lite trött sen min minisemester i Chania och bilturen igår.

Hej och hå

Kategori: Allmänt

Precis kommit från flygplatsen och har väldigt ont i fötterna. Massage vore nått kanske...
Skall iaf iväg och käka snart och sen jobba kanske i nån timme för att sen åka till Chania ikväll. Är ledig två hela dagar så det skall utnyttjas :) Härligt!
Ska bara se till att få nått boende först då...verkar gå sådär.

Happ men nu går ja på semester i två hela dagar så update kanske blir sådär :)

Jag har klippt mig...

Kategori: Allmänt

...fast får inte till en bra bild på det så ni får en bild på min ros som jag fick igår från Robert.

Han måste verkligen tycka om mig som tar hem en sån fin ros ;) Haha! Den var tydligen jättefin när den började sin hemgång men den fick nog ta en hel del smällar på vägen...

Ny design

Kategori: Allmänt

Jag tyckte det var på tiden att byta lite design. Jag gillar den mycket :)
Den är grön ♥

Partaj igår

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret och är lite trött. Tror jag förtjänar det också. Men det skall också sägas att vi hade väldigt roligt :)
Satt och mös på terassen där vi bor som vi hade fått låna av de som äger stället och Nikos grillade åt oss och vi åt och åt och åt. Jag fick tag i en jättepotatis så ja blev väldigt mätt! Caroline däremot drog bottennappet och fick äta desstomer kött :) Ving och också och förgyllde kvällen och vi drog ut på en barrunda! Många roliga ställen men helt klart rätt så dött än...
Påväg hem så möter vi Robert och hans estländska kompis, de skall äta. Vi vänder och hänger på och hamnad på McDellys. Mums med hamburgare klockan 4 på natten...
Men ägaren är snygg ;) Haha!

Väl hemma så är Robert skitnöjd över att ha kommit över typ 30 flaskor vin så han studsar omkring till min stora frustration. Gonatt liksom!
Flaskorna står iaf hemma och jag vet inte helt när de kommer att ta slut..?

Får väl dricka ikväll...tydligen fotboll på tv. Nån final av något slag tror jag :)

Tack för idag!

Kategori: Allmänt

Nu är det dax att kila hemåt. Tog en liten snabb siesta innan så nu hamnade jag på kontoret igen. Men är äntligen klar så jag skall hem och röja undan lite för vi får tydligen besök inatt...om det är trevligt eller inte det återstår att se.

Lördag imorrn och kontor hela dagen, ut med ny serice och annat roligt. Tjoho! Det ska väl gå bra antar ja. Lördagar brukar ju vara lugna som tur är :)

Ikväll: Fest med teamet ;)
Något sånt här typ...

Det är så vi jobbar.

Hoppas ni också får en fin kväll!

Födelsedag och jobb

Kategori: Allmänt

Ja det har varit några intensiva dagar kan man väl säga. I onsdags var vi till Agios Nikolaos och pratade med samarbetspartners. Det gick både bra och dåligt men nu är de gjort iaf. Skönt!
Hann med en fika med den här utsikten och sen vart de middag på La Strada. Smaskigt!

Agios Nikolaos

När vi kom hem därifrån så mötte jag upp Ida, Emma och Robert på kinarestaurangen för en öl och sen vidare ut för lite drinkar. Va helt slut när ja väl kom i säng kan ja meddela.
Igår va ja ledig iaf :) Låg vid poolen på Albatross och njöt. Verkligen en härlig dag! På kvällen såg ja och Robert klart på När lammen tystar och åt persikohalvor med grädde :) Gottigott!

Idag kom det tråkiga besked, två guider flyttas till Chania och det redan på måndag. Så är det med det..tråkigt men sant! Vi har så sjukt lite gäster så det går inte ihop.

Men ikväll blir det fest för Emelie som fyller år och hejdåfest för de två som åker. Så lite roligt kan vi få ha iaf! Och snart är ja klar med hela långa listan som ja hade idag så ja kan kila hem till Robert ♥

Emelies fina födelsedagstårta!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Mmm upptäckte att ja visst hade uppdaterat lite dåligt men det har sina orsaker.

Nu försöker vi på nytt!
Ska lada upp de sista bilderna på vår tipsbok och sen är den klar. Efter det så skall jag ut till Agios Nikolaos och Elounda och ha möte med våra samarbetspartners. Spännande! Hoppas det går bra bara...Har ju Kathrine med mig så vad kan gå fel :)

Men alltså, mycket att göra de sista dagarna och även kommande så bloggen kommer förmodligen bli lite lidande, ursäkta för det! Jag kommer igen...
Endel saker måste bara bli klara och det nu!

I övrigt mår ja ok, det rullar på och gästerna har ökat lite i antal så vi åtminstonde kan köra utflykter. Men det går väldigt långsamt! För långsamt...
Men som sagt, rätt mycket att göra närmsta dagarna!


GOTT :)

Åhh suck!

Kategori: Allmänt

Är på uselt humör! Vet egentligen inte varför men det känns bara tråkigt allting. Suck! Inte alls kul...

Happ firning av norrmännen ikväll då och sen får vi se vad om händer! Inte mycket tror ja för som sagt, humöret är inte alls på topp.

Men Kreta är vackert iaf!

17 maj

Kategori: Allmänt

Dvs Norges nationaldag. Det skall ju firas såklart så vi har fixat restaurang och annat smått och gott. Vi får väl se hur många som kommer...
Grattis Norge!

Något i den här stilen hade vi tänkt ;)

Snart är de lunch, mumma! Är lite sugen på nått gott men kan itne helt komma fram till vad. Sushi hade suttit fint! Idag har ja dessutom åkt min först scoterfärd i Grekland, spännande va de haha.

Nej ja ska ringa ett viktigt samtal nu!

Det är såhär vi jobbar

Kategori: Allmänt

Mycket roligt att göra idag så därför tänkte ja uppdatera lite med vad vi gjort...
Såhär jobbar vi:

Jag tyckte det va lite trångt på kontoret så vi slängde ner några cyklar i källaren. Det gick smidigare än vad det ser ut som faktiskt..fast de va ju lite otympliga helt klart!

Tjoho nästan nere!

Jaja nog om cyklar. Vi åt frulle på mareblue och vi åt så mycket så vi mådde illa. Men det va ju så gott :) Äpplepajen är de godaste, det är jag och emelie eniga om.

Ni ska också få en glimt av mina nya flipflops. Ok de är inte nya längre men nya för bloggen och för säsongen. Själv älskar jag dem!

Jag tycker att de är hur fina som helst! 

Happ nu ska ja fortsätta leta bilder till 101 tips och skriva lite texter till Welcomeletter.  

Godmorgon

Kategori: Allmänt


Detta kan man tycka är en märklig bild men här kommer en förklaring och en undran...

När jag och Robert kommer ut genom dörren imorse så ser vi en stor skit ligger där, ni ser på bilden där det är märke i asfalten. Detta är ingen liten hundskit utan en jätteskit. Detta får ju en att börja fundera, skall föraren i den röda BMW känns sig hotad eller är det bara någon som var otroligt nödig och var tvungen att sätta sig just där?
Detta inte riktigt om detta. Det är dessutom itne alls långt från vår kontorsdörr...är det kanske vi som skall känna oss hotade?
Ja många frågor som snurrar...

Iaf, nu skall vi på frulle på Mareblue :)

Segt...

Kategori: Allmänt

Lördag bruka annars faktiskt gå ganska fort men itne idag. Hela dagen bara sniglar sig fram.
Lunchade på Subway idag som äntligen har öppnat. Mumsfillibabba :)
Och nu ska ja ut och hämta Caroline som landar med flyget vid 17. Härligt! Så blir de middag klockan 20 i Agios Nikolaos.

Idag är de hur varmt som helst dessutom! Och det blåser storm och är molnigt. Jättemärkligt väder!
Inget syre nånstans och bara varmt varmt varmt...
Då villman gärna ut på den här:
 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Känns som ja inte jobbat på flera dagar. Därför är de lite halvsvårt att komma igång men nu börjar det gå lite framåt iaf. Har bara tre saker på min sista idag men det gör det inte roligare.

Igår promenerade jag och Robert upp till Galini för middag men det vart inte så lyckat som man kunde trott, maten va sådär och vi fick vänta hur länge som helst. Verkligen en stor besvikelse!
Vi får gå dit en annan gång och hoppas på att de blir bättre!

Idag får vi en ny guide till team Hersan. Trevligt :) Jag ska hämta henne vid 17. Och så blir de middag ikväll också!

Puh!

Kategori: Allmänt

Efter en timmes sömn, två tvättar och lite pasta senare så sitter ja här igen. Är klar för idag så ska snart gå hem igen. Ledig imorrn dessutom! Ska bli så himla skönt :)

Får dessutom en ny guide på lördag och så är vi helt plötsligt fullt team. Tiden går så fort. Fast vi har fortfarande inga gäster, eller jo vi har ju typ 40 men iaf. Inte mycket att göra...

Hamnen i Hersonissos. Mysigt är de!

Ikväll blir de Kinamat tror ja. Eller Galini...mmm kunde faktiskt tänkt mig riktigt god Meze idag...

Ja vi får se!

Tjolahopp!

Kategori: Allmänt

Har äntligen fått tid till att sätta mig ner och skriva lite. Har vart borta i Chania 2 dagar nu på den omtalade Kickoffen :) Väldigt roligt och lyckat arrangemang! Spelade brännboll, lekte på stranden och körde gokart. Också middag på Porto Platanias och några drinkar på Troppan hanns med. Mycket skoj på 2 dagar.

Idag har ja vart på flygplatsen. Sydvindar idag så det blåste storm och va väldigt svettigt. Men gästerna klagade inte så då gör inte vi de heller. :)

Idag kommer nog Ida och Emma från Chania så det blir middag ikväll och så förmodligen Vai imorrn.

Tack och hej

Kategori: Allmänt

Ska kila hem nu, byta om och ut och gå. Robert slutar om ungefär 10 min så ja går och möter honom. Lite lagom! Massa backar och fin utsikt :) Kan de bli bättre haha.

Imorrn blir det överraskning deluxe så det kan hända att det blir dålig uppdatering här. Vi får se!

Tack och hej!

Finteam!

Kategori: Allmänt

Såhär ser vi ut i team Hersonissos 2010!


Måndag igen

Kategori: Allmänt

Herre gud det är redan måndag igen! Veckorna går så fort...
Idag har vi veckomöte och det skall vi ha på ett av våra hotell där vi skall få lunch :) Life is hard! Sen blir det strandscheck tror ja.

Igår va vi på picknick. Köpte godsaker på bageriet och massa frukt och så körde vi igär till stranden i Analipsi och såg på solnedgången. Ganska kallt blev de så vi hann aldrig riktigt se solen gå ner men iaf, det va mysigt :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Lite dålig update här nu de sista dagarna men har haft ganska mycket att göra.
Igår jobbade jag på förmiddagen för att sen åka med guiderna in till Heraklion för att checka marknaden. Stor och fin. Fick köpt frukt och lite annat trevligt!
Sen lite mer jobb på eftermiddagen och så hämta Robert efter jobbet.

Så handlade vi köttfärs och fick användning för köttfärskryddan ja hade med mig. Smakade mumma så vi vart mätta och belåtna :)

Och idag då, ja skrev lite mail imorse och sen bar det av mot Myrthia för att kolla lite där och så hem igen ganska fort för det va så mycket ödlor överallt! En är ok, 20-30 är INTE ok.
Men det va vackert iaf!


Nu har ja precis kommit tillbaka från lunchen med Cissi. Blev på New York idag!

Nu ska ja fortsätta här så ja får gå hem nångång ;)

Siesta!

Kategori: Allmänt

Såhär såg siesten ut för oss...

Helt ok!

Ska fixa det sista nu på kontoret innan ja går hem. Kanske kan promenera bort och möta Robert, nu hittar ja ju faktiskt ;) Vi får se hur lång tid detta tar först!

Helg snart! Skönt! Lördagar är så lugna och söndagar har vi ankomst igen. Hoppas på lite fler gäster...Och så va det ju det här med fredagsmys. Vad gör man liksom? vi har ju inge svensk tv så den får vi skippa..men annars då? Äter?

Show Up

Kategori: Allmänt

Har vart ute på hotellen med Cissi nu på morgonkvisten. vi har inte så mycket gäster. Igår kom det hela 12 stycken. Tjoho! Tror verkligen vi kommer sälja Knossos till alla. Kanske inte. Har iaf vart runt på hotellen och en sväng förbi ett bageri för att inhandla spenatpaj. Gudomligt god :)
Hann också in en sväng till Belukas för att diskutera ett och annat. Stressade karl! Han skulle komma förbi kontoret imorrn. Ser jag verkligen fram emot...

Igår kväll va ja ute och gick en sväng, skulle möta Robert när han slutade. Promenderade strandvägen, så försvann vägen, klätrade upp för en brant och där kom vägen igen. Sen va det upp och ner och ja gick lite vilse ett tag men efter att ha promenerat in på privat område och över en åker så kom ja äntligen ner till vattnet igen och där kom Robban. Vilken lycka ♥

Lite lagom trötta va vi när vi kom hem så det va mat och så i säng som gällde!

Nu ska vi sola!

Möte

Kategori: Allmänt

Precis kommit tillbaka från ett möte med vårt hotell Creta Maris. Gick fint så nu hoppas vi på det bästa! Hon var så söt hon vi träffade, älskade skandinaver och skandinaviskt godis haha.

Och vet ni? Jag är klar med allt för idag, underbart! Ska nog sluta tidigare faktiskt...Star Beach kanske? :)

Chania och tillbaka igen

Kategori: Allmänt

Yes i tisdags kväll drog vi alltså till Chania. Kom iväg lite senare än planerat och var väl på hotellet vid 21-tiden ungefär. Tog lång tid att checka in då receptionisten inte visste någonting men vi fick tillslut vårt rum. Stort och fint med hela två balkonger. Synd att vi inte hann utnyttja det mer...
Middag på Olive Tree vilket alltid är en succé och sen ett par drinkar på PLUS. Efter det gick ögonen i kors och vi kilade hem. Igår väntade kaffe på Kerstins balkong på Summertime och sen stranden i Agia Apostoli. Härligt härligt! Tillomed Robert vågade bada ;)
Så skulle vi äta på kvällen också innan vi körde hem och det blev Meltemipizza. Inte alls så goda som vi minns dem men det blev ok ändå.
Hemvägen blev ett kapitel för sig med många kurvor och annat :) Men hem kom vi med ett snabbstopp i Rethymnon för kaffe och kramis med Ajla.
Och var vi trötta när vi kom hem? Om vi var..helt slut! det tar på krafterna att vara på stranden.

Idag snackas det mycket om strejken och våra gäster är förstås oroade. Men alla flyg går som de skall och det skall inte vara några problem, skönt!
Skall på möte senare med ett hotell och höra lite om vi kan låna deras utomhusbio till lite aktiviteter. Hoppas de! Vore coolt!
Nu skall ja fixa ny serive och printa nya papper :)

Lunch på Cost Med

Kategori: Allmänt

Tillbaka från vår lunch. Gott med Couscoussallad :)

Louise och jag

Nu ska ja försöka få tag i Robert så ja vet när han slutar och när vi då kan åka mot västsidan. Går inge vidare då han verkar vara ute på havet idag.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Ja idag sitter ja på kontoret och lyssnar med ett öra på vad Helle säger till Kathrine om ekonomin och samtidigt försöker ja få nått gjort. Går väl sådär :)
Jaja det blir nog väl.

Idag skall vi till Chania och äta middag med Kerstin och sen skall vi ut med Nontas och Ida. Förhoppningsvis hänger ali också med och de andra i team Chania. Ska bli roligt! :) Imorrn hoppas vi på sol så skall vi sola hela dagen.

Annars då..? Ja inte så mycket. Fick oss en dyr middag igår med teamet men det skall väl sägas också att den var god. Men som sagt, lite för dyr...

Nu är de dax för lunch snart. Det får bli på Cost Med idag! :)

Måndag

Kategori: Allmänt

Helt vanlig måndag. Mail hela förmidagen, hotellvisning, lunch på nån restaurang och nu tillbaka på kontoret igen.
En helt vanligt måndag alltså...

Här lunchar vi :) Emelie ser lite märklig ut men det bjuder hon på idag.

Yes idag kommer Helle från huvudkontoret så vi ska ut och äta. Imorrn ska vi visa henne hur bra vi är på ekonomi. Inte jag då, mest Kathrine hoppas ja. Jag kan ju inte så mycket...

Nu ska ja nog kila hem på en liten siesta. Känner att ja behöver de idag.

Såhär jobbar mina guider:

Jag orkade inte bära ner parasollerna själv så det fixade dem! Festligt värre :)

Lunch på Galini

Kategori: Allmänt


Här satt vi och hade lunch. Maten var smaskens!!!

Söndag

Kategori: Allmänt

Gästerna åker och nya kommer. En vanlig söndag helt enkelt. Jag blir på kontoret idag för har massa att göra. Ska på lunch sen med teamet och sen har vi aktivitet så det blir inte så lång tid idag med jobb...

Skriver handlingsplan och mailar hit och dit. Ganska tråkigt! Roligare med flygplats. Fast detta måste ju göras så det är ju bara att ta tjuren vid hornen och göra det.

Bilder från igår:

Cissi!

Jag i solen ;)

Vackert i Myrthia!

Nu måste jag jobba lite, har ju som sagt en hel del att göra och inte alls lång tid på mig. Fast det ska väl gå :) Lunch på Galini sen och så kanske en tur till stranden, är så sjukt blek!

Ciao ♥

Äntligen

Kategori: Allmänt

Tillbaka på kontoret. Har vart borta tills nu. Körde imorse till Myrthia för att ta lite bilder, därefter till Rethymnon för att hämta nya guiden Linda. Sen hem igen och det är ju inte så kort väg så det tar sin lilla tid. Men nu är ja äntligen tillbaka och kan börja jobba lite. Ska nog iofs gå snart men iaf. Jag hinner göra listorna.

Ska gå och möta Robert sen när han går hem från jobbet och så blir det middag ikväll på Mythos. Trevligt trevligt! :) Hoppas de inte blir så sent bara för ja är lite småtrött från igår. Var ju i Heraklion och träffade Ida och Nontas och klockan tickade iväg.

har tagit massa fina bilder idag som ja ska lägga upp. Men det blir inte nu! :)

Ciao!