HelenaKatarina

Nu: Påskmat med mormor och Henry :)

Kategori: Allmänt

dsc02057 (MMS)

Nu: Påskmat med mormor och Henry :)

Packning

Kategori: Allmänt

Förlåt för denna otroligt dåliga uppdatering de sista dagarna men saker och ting tar lite tid såhär innan man skall resa. Robert åkte igår och det va ju jättetråkigt! Så nu är ja ensam kvar här med alla mina saker som skall ner i min resväska. Puha! Hann också med lite sista shopping igår så det gjorde ju inte min åackning lättare precis...

Vågar inte ens ta nått kort å lägga ut idag för mitt rum ser ut som ett bambnedslag och det är verkligen saker och ting överallt. Börjar dock få lite mer ordning på det nu men det är fortfarande ganska långt kvar.

Ska dessutom fika hos mormor snart så ja måste blir klar nu...men det är ju bara så TRÅKIGT!!! Ska också hinna käka lite påskmat ikväll och färga håret. Herre gud ja hinner inte sitta här och blogga förstår ni väl.

Ciao!

Vårtecken!

Kategori: Allmänt

dsc02055 (MMS)

Vårtecken!

Måndag

Kategori: Allmänt

Det är grått ute idag. Tråkigt väder! Usch och fy. Men vi roar oss bäst vi kan. Planerar inför utresa på torsdag och Roberts nerresa två veckor senare. Tråkigt att vara utan honom...

Ikväll ska vi iaf på bio äntligen! Jag säger äntligen för att vi ska se en film som vi har längtat efter jättelänge! Ingen mindre än Avatar :)



Tjoho det ska bli roligt!
Men först blir det löpning och lite annat mysigt :)
Ciao!

Kinna

Kategori: Allmänt

Flyger och far överallt men nu är vi äntligen hemma igen. Åkte ju i fredags till Varberg för att spendera ett dygn med familjen i stugan. Åt massa god spank mat och spelade spel :) Mysigt! Igår åkte vi till stan och shoppade och därefter åt vi resterna från dagen innan. Smaskens!
Igår kväll var det fest hos Johan som gällde, 25 år fyllde han minsann. Trevlig fest och det roligaste på hela kvällen var ju klart att träffa Mia Nilsson. Hon och jag jobbade ju tillsammans på GC och vi har ju gjort många upptåg ihop så det var superskoj! Drg runt på lite olika ställen i stan och sen blev de Tintin för nattamat. Gottigott!
Tog taxi hem, krockade med den. Inte alls i hög fart men en krock iaf. Mindre roligt avslut på kvällen kanske men men...vi kom hem.

Idag har vi mest tatt de lugnt, sprang en liten stund på TUR-mässan. Träffade Mia igen och sa hej då. Sen bar det av hem till Kinna igen och jag sitter just nu och checkar lite mail och sånt inför Hersan. Spännande ska det bli och jag börjar få resfeber. Men nu blir det väckning av Robert ♥

Ciao!


Älskade kvartetten :)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Är hemma i Kinna igen efter min lilla tripp till Västerås. Sista dagen var vi och fikade med massa tjejer och sen vart de bio, Remember Me som faktiskt var väldigt bra men dock lite sorglig och lite otippad. Men helt klart sevärd!

Sen gick vi ut en sväng, hamnade på Å vilket ju var hur trevligt som helst! Vår kära bartender Andreas var dock lite snurrig och bad och leg titt som tätt och vi förstod nog aldrig riktigt om det var en privat fest vi hade hamnat på eller om alla var välkomna. Vi blev kvar iaf och det va kul! :) Skulle vidare men det va liksom inget drag i Västerås så det blev hem till hemmet och min madrass!
Dagen efter, alltså igår kom Robert och så åkte vi den långa vägen hem. Gjorde massa stopp på vägen och köpte bl.a en pysselbok som vi unde roa oss med :)
Så när vi väl kom hem vankades det våfflor med hjortronsyld, smaskens säger ja bara!

Idag ska vi till Varberg, familjedag :) Jag och Robert åker nog ner tidigare för att sätta igång värme och så, sen va det också nått som skulle hämtas som vi inte fått veta än men det ger väl sig kanske.

Nu vill ja äta frukost så jag ska väcka min tiger som sover. Får väl se hur lätt det blir. Suck!
Ciao!

Västerås

Kategori: Allmänt

Sköna morgonstund! Karin tvättar och ja sitter här. Snart ska vi äta frukost! Smaskens! :)

Igår va vi ute och promenerade i hela Västerås ungefär. Sulle å PRO-möte för att redovisa Karins arbete som de hade gjort med pensionärerna. Söta små tanter som gillade stegräknare :) Så blev de en runda på stan och lite shopping vilket ju alltid är trevligt!
Efter detta så skulle Karin ha träning, det va ju flera år sedan ja satte min fot i en simhall för simträning så det va roligt att se de små liven simma. Så duktiga så!
Tillslut fick vi också tag i en bil så vi kunde ta oss hem och slapp gå hela vägen, tyckte vi hade gått tillräckligt. Lagade lax och potatis och s kom frida och Sofie och deltog i kalaset :) Vinet slank ner och den Rosa Pantern likaså och det bar väg mot den sk Skrapan! Underbar utsikt över Västerås på 24:de våningen.
Mycket roande kväll! Blev dock inte så sent så vi är pigga idag :)

Nu blir de frulle och sen i eftermiddag ska vi fika och gå på bio!
Ciao!

Befinner mig i Västerås simhall! Härligt

Kategori: Allmänt

dsc02050 (MMS)

Befinner mig i Västerås simhall! Härligt:)

Är med Karin på PRO här i Västerås. Då m

Kategori: Allmänt

dsc02049 (MMS)

Är med Karin på PRO här i Västerås. Då måste man ha såna här fina skoskydd;) Dem redovisar sitt arbete för pensionärerna. Ciao!

Karin bäddar och ja provar massa olika f

Kategori: Allmänt

dsc02048 (MMS)

Karin bäddar och ja provar massa olika funktioner:) haha! Gonatt!

Försöker mobilblogga..

Kategori: Allmänt

Försöker mobilblogga..

Västerås

Kategori: Allmänt

Sitter här i Karins lägenhet och ser på Svenska Hollywodfruar :) Mycket roande!
Bilturen hit gick fint, lite långtrkigt dock på slutet men men...

Hann med vår löpnng också innan vi åkte som sagt så det va ju skönt! Slippa tänka på det i några dagar. Haha.

Nu ska ja återgå till Karin :) Ska försöka komma underfund med hur ja kan mobilblogga tänkte jag...

Ciao!

Hej hej

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi här igen :) Laddar för att ge oss ut på en löptur och sen hem för att duscha och packa och sen åka! Puha! Hinner inte skriva så mycket egentligen för vi har nog lite bråttom :)

Vi har förresten fått ett erbjudande om att kika på en lägenhet i Göteborg. Kul :)

Happ löpning nästa alltså! Ciao!

Gonatt!

Kategori: Allmänt

Sådär ja. Nu har vi ätit så nu ska vi bara duscha också och så är de läggdags! Skönt! Är lite trött i ögat ändå...Det blev ju ganska sent igår av olika orsaker. Typ vatten och så :)
Löpningen gick fint, känns bra! Ska se om vi hinner en runda innan vi åker imorrn annars får de bli väl.

Imorrn drar vi till Västerås :)

Gonatt!

Planering

Kategori: Allmänt

Här sitter vi och planerar de kommande två veckorna...eller en och en halv vecka blir de väl förresten. Det går väl sådär om ja ska va ärlig. Får väl se om vi kommer fram till nått vettigt!

Igår åkte vi alltså till Varberg. Åkte först till Läjet och stugan för att sätta igång värmen och vattnet och sen va va tänkt att vi skulle ta bussen till stan. Den ahnn vi dessvärre inte med då vi inte hittade brunnen som vattenge´rejen va i. Vi höll på i en halvtimme men hittade ingenting. Pratade med pappa som sa att den skulle va 20-30 cm från den andra brunnen. Jaha nähä ingen brunn.
Tillslut fick vi åka iaf och skita i att sätta igång vattnet. Kom hem på natten försökte då också men utan lycka. Idag när vi vaknade så gick Robert ut en sista gång och då hade allt smält så vi ittade brunnen. Tack för det! Bättre sent än aldrig kan man väl säga även om ja hellre hade hittat den dagen innan...

Festen va iaf kanonkul och maten va smarrig :) Riktigt lyckad kväll helt klart! Bortsett från brunnen då ;)

Ciao!

Lördag

Kategori: Allmänt

Lördagar i Sverige är så skönt! :) Alla är lediga och hemma!

Idag skall vi shoppa lite, jeans förhoppningsvis och sen Systemet. Trevligt! Ikväll blir det middag i Varberg hos Sandra. Men först löpning. Känner mig riktigt taggad haha.

Ciao!

Glömde

Kategori: Allmänt

När vi va ute och promenerade häromdagen så såg vi en häst, inte vilken häst som helst utan den här hästen:

Det kanske inte syns så bra är men den är ju tvåfärgad. Ni ser kanske att de går som en rand över hela hästen? Mycket spännande tyckte vi :)

Det va bara det!

Regn och regn

Kategori: Allmänt

Det är väl konstigt hur fort man kan tröttna på just regn? Sol det tröttnar man sällan på men regn, jag är redan trött på regnet och då har de bara regnat i några timmar. (Ja alltså ja har inte vart uppe så länge)
Fast det slutar nog snart :)

Så vad ska vi hitta på idag då? Visko tänkte jag, måste hitta nya transferskor och det borde finnas där. Och Robert får väl vackert följa med ;) Men vi väntar nog tills de slutat regna...

Kalas ikväll iaf! Det blir roligt!

Ciao!

Nu fungerar det nog...

Kategori: Allmänt

Här kommer de fantastiska bilderna då!





Mmm jag saknar sommaren i Varberg! :)

Löpningen gick fint förresten, lite stel nu dock...
Gonatt!

Varberg och så

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem, vart och handlat med mamma. Blir nämligen kalas imorrn. För mig! Ja jag vet att de va ett tag sen ja fyllde år men man skall ju firas av alla, även släkten :) Så det blir imorrn! Kul!!

Happ igår pusslade vi alltså..såhär slutade det...

Ja som ni ser så är de inte riktigt klart...fattas väl en sådär 350 bitar typ. Men alltså jag tror itne ni förstår hur svårt det där var. Alla bitar va likadana. Det får vänta tills en dag då vi inte har något att göra!

Och igårkväll, vet ni vad jag gjorde? Jo sprang! Har börjat på ett nytt träningsprogram. Inte helt samma som ja och Ida gjorde för ett år sen men nästan. Det va kul iaf :)

Så idag bar det av till Varebrg. Träfade Sandra på fika och gick runt i stan. Hann med en snabbis till stugan och även till Åkulla där vikikade på Roberts mormors hus som hon bodde i en gång.
Såhär ser det ut nu!

Tjusigt :)

Och innan vi körde hem igen så fick vi några fina bilder på fästningen, sociten och solnedgången.
Fast internet är så sjukt långsamt just nu så det får bli en annan gång...Men man kan inte säga annat än att man får sommarkänslor :)

Nej nu ska vi ut och srpinga! Ser senare om ja kan ladda upp fler bilder! Ciao!

1000 bitar..

Kategori: Allmänt

Ja du..hur ska det här gå? Vi började på vårt nya pussel(det är ju tydligen så det stavas, ursäkta tidigare inlägg) igår. 1000 bitar alltså. Ja det gick ju lite tungt och vi gick och la oss innan vi ens hade lagt hundra tror ja. Så imorse började vi om igen. Ja alltså inte om utan vi fortsatte där vi slutade såklart! Det går väldigt trögt kan jag säga...Men vi tröstar oss med att de kommer va superfint när de blir klart :)

Såhär såg vår tidigare skapelse ut...fint va?



Det va lite lättare om vi säger så.

Jaja idag är de tråkigt väder men vi kanske hittar ut på en promenad iaf. Vi får se! Annars ska vi mest fixa med jobb och annat roligt.
Ciao!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Mmm uppe med tuppen. :) Ja alltså ja har suttit här ett tag innan ja började skriva detta inlägg. Men nu är ja hungrig, kanske ska väcka Robert?

Igår stod alltså promenad i Kinna och jobb på schemat. Allt hann vi med. En långpromenad till Kinna och mat och fika på Skrädderiet! Smaskens va det. Tänkte kilat förbi mormor men så kom vi på att det itne var nån bra idé att gå dit när vi är propmätta, hur skulle det se ut att tacka nej till alla godsaker hon erbjöd? Nej just de!
Sen när vi väl kom hem så var det alltså jobb, Robert mailade och jag skrev för glatta livet på mitt välkomstmail till mina guider. Tyckte själv det blev himla bra så jag sände också iväg det lite senare på kvällen. Skönt att ha det avklarat. Nu återstår bara lite annat men det skall ja inte börja skriva om här och nu ;)

Idag då, ja vi skall maila lite till och puzzla. Mina stora hobby. För er som inte vet, jag älska att puzzla :) Nu har ja då alltså dragit i Robert i detta också så nu är vi två om det. Han kanske inte älskar det så som jag gör men han tyckte det var roligt igår iaf. Så idag blir de nått annat med fler bitar :) Trevligt!

Klockan 15 skall vi även fika hos mormor :)
Ciao!

Bilder

Kategori: Allmänt

Sköna morgonstund! Robert sover...jag har varit effektiv och laddat upp bilder från min tid här hemma och från Köpenhamn. Kolla pixbox.se och sök på HelenaRydberg. Kul bilder :)

Idag kommer dagen att gå åt till promenad i Kinna och sen jobb. Måste skriva mitt välkomstmail till mina guider :) Säsongen börjar närma sig! Men först alltså, gå runt Kinna. Tror dock inte vi hinner med hela Kinna men det tror Robert. Han har tydligen inte ont i fötterna sen helgen...

NU blir det frukost!
Ciao!

Danmark och åter Danmark!

Kategori: Allmänt

Sådär ja. Hemma igen efter en vecka i Danmark.
Började med kurs i 3 dagar. Skitkul att träffa alla gamla kollegor igen och en mycket bra och inspirerande kurs. Längtar lite mer till sommaren nu faktiskt :) Det ska bli roligt!
Sen bar det av hem till Sverige och Göteborg där ja mötte Robert på stationen och så tog vi oss till Majorna och syster och Mikael :) Somnade nästan på en gång och vaknade när klockan ringde vid 6. Va inte så pigg då kan ja säga! Men men, vad gör man. Det var bara att kila upp och iväg mot stationen och tåget. Hann köpa en smaskig frukost på stationen och sen bar det iväg igen mot Danmark.
Väl där checkade vi in och sprang iväg mot grannhuset där den utmärkta restaurangen Kebabish låg. Hamburgaren smakade mycket bra!
Resten av dagarna har gått åt till olika typer av turistaktiviteter. Exempelvis kanalbåtstur, Christiania, Carlsbergs bryggeri och många och långa promenader.
Kanonhelg helt enkelt!


Nu är vi dock lite trötta, precis smält i oss en måltid bestående av varma mackor och Loka. Gott gott! Snart blir de nog dock sängen...

Ochjust de, det kommer bli bättre uppdatering från och med nu :)

Till sist, stort GRATTIS till min syster och Mikael som förlovade sig i lördags. Kanonkul!

Lunch och semla

Kategori: Allmänt

Har packat nu och skall bara lägga ner det sista, typ datorn, innan ja är redo! Har också ätit lunch och snart blir det semla :) Mums!
Jobbigt att packa hela tiden, fast har städat massa också så hela rummet är fint nu iaf! Känns bra :)

Fick faktiskt slänga massor, bl.a gamla baddräkter. Alla lådor under sängen är borta så nu är det en fin i trä. Och ja har fått ett fint skåp utanför min dörr också så alla skor försvann. Härligt!

Nu är det semla som gäller! Sen blir det Danmark!
Ciao!

Hej och hå

Kategori: Allmänt

Sitter och ser på Melodifestivalen och skrattar. Ja alltså det är ju inte så många bra med...

Hur som helst, Träffade Bella idag i Göteborg. Det va så kul att ses igen och prata massa gamla minnen och skvaller :) Hoppas inte det dröjer lika länge innan vi ses igen bara.



Hann också med lite shopping idag. Några linnen och en jättefin topp from Sisters med ränder. Hittade också efterlängtade leopardmönstrade strupbyxor :) Superläckra!

Imorrn bär det av till Danmark och DM-dagar. Och efter det så blir de semester i Köpenhamn!

Ciao!

Bilder

Kategori: Allmänt

Vet ni? Jag har laddat up bilder nu på pixbox.se så gå in där och kika! Sök på HelenaRydberg så finns ja där! Massa fina bilder ;)

Ciao!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Har vaknat och hunnit äta frukost. Också bokat biljetter till Helsingborg imorgon och hem igen på onsdag till Göteborg. Effektiv morgon...haha :)

Kalas igår alltså, mätt fortfarande. Men ska fixa till mig nu så ja kan åka till Göteborg och träffa syster och sen Isabella! Ska bli så kul!!!



Happ happ, fortfarande vinter och ganska kallt här hemma alltså. Men ja njuter :) Tycker det är härligt!
Bjuder också på en vinterbild...laddar upp de andra ikväll då...

Härligt va? :)

Nu drar ja till Götet. Ciao!

Hahahaa

Kategori: Allmänt

Satt och kikade lite och hittade den här..väldigt roande såhär på kvällskvisten ;)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

ax att sova. Är hemma i Kinna igen. Körde från Robert idag på förmiddagen och sen va ja hemma i nån timme innan ja åkte på kalas i Varberg. Puha! Kul med kalas men också ganska skönt att va hemma igen :)

Imorrn bär det av till Göteborg för att träffa Isabella som jag jobbade med på GC. Det blir nog mycket skvaller kan ja tänka mig och catch up eftersom vi inte setts på ett år :) Roligt! Ska också hinna med en sväng till systeryster för att planera lite Köpenhamn. Åker ju redan på söndag så vi hinner inte göra det sedan...

Och vet ni? Imorrn skall ja fixa bilder! För ja orkar bara inte nu...men men alla vet ju, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Visst? ;)

Jaja hur som helst, nu ska ja sova så gonatt på er! Ciao! ♥

Hej hej

Kategori: Allmänt

Sitter här och har ätit frukost och nu vänta ja på Robert så han ska bli klar så vi kan åka. Västerås ska vi till! Shoppa och gå på bio med Karin :)

Igår va vi ute och åkte spark, säger man åka? Körde? Jaja hur som helst, det gjorde vi. Och gick i snön och busade med hunden och massa annat vintrigt :) Jätteskönt! Men sen va vi så trötta så det blev inte så mycket mer än TV resten av dagen och kvällen.

Måste också försöka planera lite om DM-dagarna men ja orkar inte. Känner mig inte alls motiverad...Fått mail om att jag skall skriva frågor men kommer inte på något jag undrar just nu.
Men det kanske kommer.

ska kila och sminka mig nu så vi kan åka nångång :)

Ciao!

Kallt!

Kategori: Allmänt

Idag är det kallt! Ok kanske inte för er som vart hemma hela tiden men för mig som är van vid 20 + så är det ganska så kallt...

Har vart på arbetsförmedlingen idag med Robert och dä fick vi vänta i ungefär en och en halv timme innan det var vår tur. Suck och stön! Verkligen kloka människor som jobbade där...

Jaha ja, ikväll ska vi nog inte göra så mycket tror ja och imorrn blir det antingen shopping eller fiske tydligen. :) Den ni! Inte illa!

Ali: Bilder kommer :)

Ciao!