HelenaKatarina

Semester

Kategori: Allmänt

Fuck va det ær skønt att va på semester :) Det ær ju helt otroligt!
Har sovit, hængt på ballen och ara tagit det lugnt. Nu væntar ja på Sidsel och sen blir det ut å æta. Life is hard on Samos så att sæga.

Ursus och jægerbomb

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse, huvudværk och lite lætt bakis. Men oj vilken kvæll vi hade igår. Børjade med en middag på Afrodite, Kleftiko :) MUMMA! Sen vidare till Beyound och en jættestark men ændå god drink. Sen mot Tempo och fest hela natten lång. Många jægerbombs blev de och en hel del ursus med redbulkl också før den delen. Halv sex tror jag vi va hemma igen...
Åkte till stranden och vid 11 och nu ær jag hemma igen. Sidsel jobbar och jag sitter hær och funderar på att antingen ta en liten tupplur eller læsa en bok på balkongen. Tror det får bli tupplur først och sen ballen ;)
Man vill ju gærna utnyttja utsikten lite... 


♥ Bæsta!


Mmmm!


Puss!

SAMOS!

Kategori: Allmänt

Jag ær hær jag lever! Och jag ælskar Samos :)
Man saknar guidelivet nær man kommer ner såhær helt klart. Men vad ær det man saknar egentligen? vædret, mænniskorna, teamet, sammanhållningen, stranden, ja det mesta faktiskt. Men dærmed inte sagt att jag ångrar att ja åkte hem. Før det ær mycket jag inte saknar med guidelivet också ;) En liten lægenhet, missnæjda gæster och lite annat ær ingenting som lockar nær jag tænker efter...

Ikvæll gær vi Samos, det ær all in och jægerbombs. Yey!

Love!

ευτυχία

Kategori: Allmänt

Hahaha det känns ju bara helt overkligt att det är imorgon jag åker. Som jag längtat till den dagen och nu är den här, imorgon drar jag :) Yey!

52 min kvar. Baaah! Hem å packa och äta med Mia och Johan. Sova tidigt? Nä tror inte de faktiskt.

Suttit och försökt fila på ett inlägg hela dagen men kommer inte på någonting kul... Vill ju gärna skriva om Norge men tycker inte jag är tillräckligt insatt i allt det där. Det är ju hemskt såklart och lite lätt obegripligt men det vet ju alla redan att varje normal människa tycker. Fruktansvärt och skrämmande. Ja listan kan ju göras lång men jag känner inte att det är nödvändigt.

Haha hittade denna förresten
»Alla städer har sina gissel. Mexico City har smoggen. Bergen har regnet. Göteborg har invånarna.«

Väldigt roligt ;)

Puss

Vattenpipa

Kategori: Allmänt

Jag är sugen på en vattenpipa. Har hittat ett ställe i Göteborg som säljer. Hmm undra om man ska slå till...

Semester...snart!

Kategori: Allmänt

11 timmar kvar och sen är det semester. Vem har sagt att jag räknar ner? Hann både städa och tvätta igår så idag är det bara packningen kvar.
Och vet ni vad det absolut bästa är? Michalis Hatzigiannis har konsert på måndag på Samos! Vem är glad? JAG! Ojojoj kunde inte bli bättre!

Every summer has its story.

Kategori: Allmänt

Idag skall jag tvätta för tydligen tvättar sig inte tvätten själv i tvättkorgen. Vilken överraskning! Och så måste ja städa lite. Man vill ju komma hem till en städad lägenhet efter semestern.
Och så ska ja packa nångång också men det får nog bli imorgon.

Hittade förresten denna snygga sko i garderoben i lördags. Like it! Får kanske följa med till Samos! 


Förresten, Hinder - Lips of an angel. Så himla bra!

Ge mig!

Kategori: Allmänt

Han är bara så läcker!!!

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Kategori: Allmänt

Lars Winnerbäck - Han är bra han.

Jag åker till Samos på onsdag, ville bara säga det ;)

Semester, semester och jobb

Kategori: Allmänt

Tillbaka på jobbet efter semestern. Känns helt ok med tanke på att jag bara jobbar två dagar denna veckan och sen åker till Grekland. Yey!
Veckan med besök har iaf varit helt fantastiskt rolig med Ge-Kås, massa vin och öl, Liseberg, Stadium xxl, Ikea, Varberg, Slottskogen, Borås djurpark och massa massa mer! Har varit så himla roligt att ha dem här och det är väldigt tomt i lägenheten nu kan ja säga...
Men vi ses 26 aug :)

Favoritpojken!


Masken ;)


Liseberg


Borås djurpark
'

Borås djurpark


SOMMAR!


;)

Avslutade i lördags med en inflyttningsfest hos Jonna. Otroligt trevlig kväll/natt. ;) Halvseg igår när ja satte mig i bilen för att åka till Varberg och se på Schtunk. Kultur- jajamensen! Skitroligt va det!

Kan verkligen rekommenderas!

Ja men jobb idag som sagt...

Tisdag

Kategori: Allmänt

Om inte alls lång tid går jag på semester :) Yey!
Det skall ju firas. Kanske med grillning? Iaf med vin.



Jag vill köpa nya skor. Och en ny klänning. Och kanske en ny tröja och nått annat fint... Tur att man är gjord av pengar då!

Beautiful Disaster

Kategori: Allmänt

Har tänkt mycket på en sak.

När jag jobbade utomlands så snackade vi mycket om guidefester och det va så roligt hit och dit och alldeles galet osv osv. Men alltså, fest hemma är roligare. Alltså i Sverige. Måste jag förklara detta nu? Ja det krävs nog.
Det jag framförallt syftar på är det här:
Fest på en charterdestination är väl alltid roligt. Det är ju lite därför många åker dit. Hade det inte vart roligt så hade man ju inte åkt dit.

Äsch jag vet inte. Kanske är det bara jag men fest i Sverige är kul! Iaf, upp till bevis nästa vecka. Guidefest vs. Sverige haha.

Vill se!!

Kategori: Allmänt

En busschaufför...

Kategori: Allmänt

Alltså ärligt talat, busschaufförerna i Göteborg. Är alla sura och har alltid vaknat på fel sida? Jag förväntar mig inte ett leende men kanske inte heller in inbromsning som gör att alla passagerare flyger ut genom vindrutan...

Talk to me, take care of my dreams

Kategori: Allmänt

I fredags blev det en jägerbombsfest som hette duga kan man väl säga. Det blev många jägerbombs och ganska mycket annat också. Otroligt rolig fest! Sen kom grannarna och ville vara med också vilket livade upp stämningen ännu mer ;)

I lördags åkte vi iaf till Saltholmen för att ta båten över till Vrångö, så himla fint i skärgården! Spenderade hela eftermiddagen där och väl hemma igen va det in i duschen för att sen ta oss till Red Lion och deras baby back ribs. Oj herre gud va ja har längtat! Dem är nämligen så goda att det tillomed börjar vattnas i munnen nu. Mmmm va gott!
Och igår då, eftersom vi inte va ute i lördags så gäller det ju att passa på att utnyttja söndagen till fullo. Hur gör man det? Jo Liseberg ;) Yey!

Nu blir det jobb hela dagen och sen mys ikväll med familjen Moritz ♥

Puss

Utan gränser

Kategori: Allmänt

Två veckor kvar, och som jag längtar! Samos utan gränser ;)

Vi bjuder på den haha...

the same sunrise, it´s just another day

Kategori: Allmänt

Dagarna bara går och går och sommaren springer iväg. Va sjutton! Det är redan mitten av juli. Tiden går alldeles för fort! Men samtidigt så händer så mycket roligt hela tiden och ja träffar så himla många fantastiska människor varje dag. Får väl passa på att njuta. 

Två veckor kvar till Samos och Sidsel ♥ Och en vecka kvar tills ja har semester med bästa Emilia, Jim och Edvin. Har beställt taxfree nu också. Säkert alldeles för mycket onödigt men roligt ;)

Va på Lisberg i måndags förresten. Skulle gå på Lotta och sjunga men det blev inte så mycket av det eftersom vi hamnade för långt bak så va det inte så kul. Det är ju dessutom så mycket roligare att utmana döden genom att åka AtmosFEAR direkt efter det varit tekniskt fel. Jätte roligt verkligen...
Trodde jag skulle dö. Det är mycket högre än vad man tror och överhuvudtaget kan tänka sig och när man väl är upp så är det ju helt enorm utsikt men kan man njuta av det? Nej. Sen faller man. Faller, faller och faller. Herre jävlar vad man faller! OCh sen är de slut. Helt skakis!

Det värsta är att ja kommer bli tvungen att åka den till helgen igen och kanske nästa vecka också... GAH!

Pics

Kategori: Allmänt

Bilder från i lördags...











♥ Som sagt, väldigt lyckad kväll, rakt igenom!

Idag va vi ute och sprang efter jobbet, gick så himla bra! Jävlar va vi pina på. Yes alltså, det går bra nu :)

Ska sova, natti!

Men när natten är ljus

Kategori: Allmänt

Och ljust va det när ja gick hem i söndags morse. Yes just det, gick. För ja missade sista vagnen hem. Och nu ska ni absolut inte tro att ja gick hela vägen hem från stan för det gjorde jag inte. Men ja gick från Stigbergstorget...20 min tog det tror jag. Halva vägen med skor, halva utan ;)
Hellyckad kväll med massa bål, ölspel, vackra människor, roliga telefonsamtal och sms, muffins, dans, jägerbombs och porrdans. Sista stod inte jag för, det gjorde Mange. Saknar dessvärre kort på det...
Grym kväll iaf! Fler bålfester coming up!

Igår då? Jo jag vaknade vid 12 av att Mange ringer och frågar om ja ska med till Lisberg. Tack men nej tack! Tanken på bergochdalbanor, massa barn och höga ljud kändes vid den tidpunkten lite skrämmande. Och en annan anledning var att mina föräldrar skulle komma.
Kom upp tillslut iaf och städade hela lägenheten tills den sken. Man kan nästan spegla sig i golvet i vardagsrummet nu. Slängde pizzakartonger, diskade och tog en dusch. Kände mig som en människa igen efter detta. Underbart!
Vid 16.30 stod det alltså fika på programmet, jordgubbar i mängder! Fick också den där efterlängtade kaffebryggaren och fina, fina skålar.

MUMS!

Många har bett om en förklaring på det här med danskar. Tycker inte det behövs någon förklaring. Det är ju rätt självklart. Nog om det. Idag blir det kanske Lotta på Lisberg. Vad är det för artister? Ska kolla upp det nu.

Puss!

Jag ber om ursäkt för dåligt uppdatering i...

Kategori: Allmänt

img_1112 (MMS)

Jag ber om ursäkt för dåligt uppdatering idag men om ni kikar på bilden nedan så fattar ni kanske, är lite seg idag :) Återkommer imorgon!

Danskar

Kategori: Allmänt

Alltså jag ä ledsen men herre gud, danska killar! Så jävla heta!
LIKE IT, LOVE IT!

We might not get tomorrow, let´s do it tonight!

Kategori: Allmänt

Lördag innebär inflyttningsfest/bålfest. Så är det med det!

Hatten på ;) som Mattias skulle sagt.

Igår träffade jag finaste Kristin som ja bodde med på guideskolan. Hade inte träffats på 3 år, herre gud va tiden går! Massa catch up och jordgubbar senare så stupade jag i säng för att stiga upp vid 5-tiden idag. Puha! Men det bästa är, detta är sista lördagen jag jobbar på länge. Awesome :)

Puss

So when I go baby kiss real slow

Kategori: Allmänt

Yes box! Nu känner man verligen att det är sommar. Parkhäng i onsdags med utgåg efter och Saltholmen och bada igår. Fantastiskt!
Onsdagen på Colors får man väl säga blev lyckad, många drinkar och öl och cider blev det också för den delen. En melondrink som tydligen skulle vara så HIMLA god smakade skit. Stor besvikelse!
Det hr med melon förresten, överskattat? Jag gillar att äta melon men att dricka? Nej det blir liksom aldrig gott. Melonjuice, smoothie you name it. Det blir aldrig så gott som man tänkt sig från början.

Iaf, va ute och sprang igår också, igen tänker ni då kanske? Japp igen, nu gäller det att få tillbaka formen man hade för en månad sen. Och ja, vi är på god väg. Tre gånger denna veckan. Yes alltså!
Gick helt ok med tanke på antalet drinkar dagen innan :)

Ikväll blir det middagsdate med Kristin och imorgon tidigt på jobb. Yes alltså? Iaf till det första.

For all we know we might not get tomorrow
Let's do it tonight

Colors

Kategori: Allmänt

Onsdagen blev verkligen lyckad!
Pics kommer här :)







Åhh

Kategori: Allmänt

Satt och kollade igenom min telefon och alla bilder på den. När får man va såhär snygg igen?



"Helena såhär snygg är du varje dag" ska ni säga då ;)

Btw

Kategori: Allmänt

Min sista natt inatt. Alltså som jag jobbar :) NICE!

Så kan det gå

Kategori: Allmänt

Många läsare numera. Inlägget 7 månader och 13 dagar verkar vara populärt, väldigt många sidvisningar. Och det är ju bra, känns bra att många läst det.
Så kan det gå. Värsta våren ever följs ju då av en helt otroligt bra sommar! ♥ Love it! Och det är bara början av juli :) Närmsta tiden väntar bålfest, massa besök från norr och en resa till Samos. Sen blir det reuonion och Luleå. Det är ju bara helt fantastiskt!

Börjar få lite panik över mina naglar förresten, nu är dem alldeles för långa. Va på två olika ställen idag men ingen av dem hade tider nu den närmast veckan. Suck!
Målade dem i rött också häromdagen och nu verkar det som att det kommit in under nageln, ser sådär snyggt ut!
Vill att de ska va såhär fina igen:

Ge mig en NU!
Ja men det får jag väl fixa imorgon då, ringa till DIVA och boka tid helt enkelt!

Ledig, gardiner och massa mer

Kategori: Allmänt

Ledig idag! Så himla skönt! Hängde hemma hela dagen och gjorde absolut ingenting. Eller jo jag satte upp lite grejer på mina väggar. Fint blev det!
Va ute och sprang idag igen, 5 km blev det. 1 km längre än igår så då får man väl vara nöjd. Dock ganska trött i mina ben nu ikväll.
Stack till Mia och Mikael sen för pizzabakning på deras nya baksten och uppsyning av gardiner. Äntligen klar med det! Känns bra! Pizzan blev för övrigt väldigt god så man kan väl säga att det va värt att släpa på den så mycket som vi gjorde dagen efter bröllopet. ;)

Men gaah! Nu måste jag sova. Natti!
Puss

Samos 27/7

Kategori: Allmänt

Yey! Snart åker jag till Samos och Sidsel :) Idag känns det nära för taxfree-katalogen damp ner i brevlådan!

7 månader och 13 dagar

Kategori: Allmänt

7 månader och 13 dagar tog det innan jag inte tyckte det var jobbigt att prata om mig och Robert och att det tagit slut. Är det inte helt fantastiskt och väldigt hemskt på samma gång?
Hemskt eftersom det tagit så lång tid men också helt fantastiskt eftersom ja inte tycker det är jobbigt längre. Jag tycker heller inte det är kul :) Men ja, ni fattar kanske.
Då, för 7 månader och 15 dagar sen trodde jag aldrig jag skulle kunna vara glad igen. Det kändes faktiskt så. Nu när man tänker tillbaka på det så känner jag inte igen mig själv. Jag kände inte för att ringa någon och jag kände inte för att göra någonting alls. Exempelvis så berättade jag inte för någon av mina vänner hemma i Sverige att jag var hemma förrän efter två veckor. Jag ville inte, jag kunde inte prata om det.
De enda jag pratade med var min familj och Emilia. Urjobbig var jag nog ;) Vet inte hur många gånger jag satt i min systers soffa och bara grät eller hur många gånger jag låg hemma i min säng hos mina föräldrar och tårarna ville bara inte sluta rinna. Alla tjatade på mig att det hela måste få ett slut, såhär kunde det bara inte fortsätta. Jag såg det inte, jag såg inget slut på det, bara en gråzon.
Och det var också detta som mitt tal på min systers och Mikaels bröllop handlade om, hur dem ställt upp för mig under hela denna tid. För jag tror inte alls att dem alltid tyckte det var roligt när jag kom hem till dem med gråten i halsen ;) Eller när vi sitter och pratar och dem upptäcker att jag sitter och gråter. Listan kan göras lång men som sagt, jag tror ni fattar, jag var inte den roligaste människan att umgås med under denna tiden.  

Nu, 7 månader och 15 dagar senare, vaknar jag inte längre upp varje morgon och undrar vad han gör. Jag skiter inte i det men jag kan inte säga att jag bryr mig särskilt mycket heller. Hemskt egentligen men, ärligt talat, helt jävla sant. Ser på facebook att han har nytt förhållande. Trodde jag skulle bli ledsen men det blev jag inte. Det kändes helt likgiltigt. Jag önskar inte dem all lycka i världen, där är jag inte än, men jag kan ju ändå önska honom all lycka i världen.

Är jag arg? Nä inte egentligen, kanske lite på mig själv för att ja lät det gå så lång tid men annars inte alls. Ångrar jag något? Absolut, massor. Men det är ingen idé för det går inte att ta tillbaka.

Och Ni undrar säkert varför jag skriver detta. Jadu, jag vet inte. För ja behövde skriva det, för att jag tycker att ni förtjänar att veta, för att jag är lycklig nu, för att allt känns så sjukt bra just nu! ♥

The first person who´s on your mind the moment you open your eyes after a long sleep is the reason either for your happiness or your pain.

Söndag

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag, 12.13, tidigt med tanke på att ja jobbat hela natten. Bestämde mig ganska snabbt för att äta nått fort och sen ta mig ut för att springa.
Fixade mannagryndsgröt med blåbär och honung, himelskt gott, bytte raskt om och så ut! Blev knappt 4 km och ja va helt slut i benen. Det kändes helt klart att ja haft uppehåll på nästan en månad. Men nu är det slut med vilan, nu kör vi igen! Och det bästa med hela grejen var att det kändes så sjukt bra, före, under tiden och efter. Dessutom, det var roligt!

Efter denna kraftansträngning så va ja och handlade, fixade mat och diskade. Sen, mot jobbet!

Imorgon är det måndag, ny vecka, nya möjligheter. Det blir en riktigt rolig vecka tror ja. Imorgon är jag ledig, tisdag jobbar jag natt och en på onsdag ska vi på Colors på Nef! Weey! Ledig torsdag, jobba fredag och lördag och sen kör vi en liten lätt bålfest hemma hos mig. YES! Ledig söndag :)

When the feeling's gone
Shine on, shine on
And onto something new
It's long and over due
I will remember you
Shine on, shine on
And let the others see
You got your victory
Will you remember me?

Åh det är ju nästan så man får en tår i ögat igen...

Kategori: Allmänt




Så vackra!
En sån bra dag!

Vilken fredag det blev

Kategori: Allmänt

En bild säger mer än tusen ord :) Hallon-lakritsshot! MUMMA!



Gott? ;)


Jag gillar det tydligen...

Vet inte riktigt vad som hände med ögonen här.

Vi hade en minikretareunion :)

Fredrik, jag och Jonna!

Ute på Park Lane tror ja.

Jag och Chris. Hoppas vi gick hem strax efter ;) Haha.

Iaf, sjukt rolig kväll!

Fin!

Kategori: Allmänt

img_5185 (MMS)

Fin!

Roligt fredag klockan 16.10

Kategori: Allmänt

Sometimes I look at people and think "For real? That´s the sperm that won??"

Btw...

Kategori: Allmänt

Vad faan hände med juni? Försvann bara sådär! Och det känns som det va skitlängesen ja va uppe i Luleå hos Edvin. Måste helt enkelt dit snart igen så vi kan bada ihop :)

Bilder från juni.


















Bra månad! :) Sommar och sol och så lite regn på det. Underbart!
Vad händer i juli då? Jobb, massa jobb och ny tjänst. Danskt besök nästa vecka och fest blir det. Sen mer besök fast då norrifrån och sen SAMOS ♥

Puss

Fredag

Kategori: Allmänt

Vad hände med veckan? Ja har längtat efter fredag i flera dagar känns det som och nu är den här! Underbara fredag :) Ikväll blir det fest hos Rasmus. En riktigt rackarns fest tror ja det blir. Med massa gamla guider och lite annat löst folk. Oj va roligt!!

Ska också ha tre inneboende hos mig inatt. Blir nog trevligt! Kommer ändå inte vara hemma knappt nånting så de får sköta sig själva.

Nu: Jobb i 11,5 timme! Grekland strejkar ju inte längre så det borde bli en bra dag.