HelenaKatarina

the same sunrise, it´s just another day

Kategori: Allmänt

Dagarna bara går och går och sommaren springer iväg. Va sjutton! Det är redan mitten av juli. Tiden går alldeles för fort! Men samtidigt så händer så mycket roligt hela tiden och ja träffar så himla många fantastiska människor varje dag. Får väl passa på att njuta. 

Två veckor kvar till Samos och Sidsel ♥ Och en vecka kvar tills ja har semester med bästa Emilia, Jim och Edvin. Har beställt taxfree nu också. Säkert alldeles för mycket onödigt men roligt ;)

Va på Lisberg i måndags förresten. Skulle gå på Lotta och sjunga men det blev inte så mycket av det eftersom vi hamnade för långt bak så va det inte så kul. Det är ju dessutom så mycket roligare att utmana döden genom att åka AtmosFEAR direkt efter det varit tekniskt fel. Jätte roligt verkligen...
Trodde jag skulle dö. Det är mycket högre än vad man tror och överhuvudtaget kan tänka sig och när man väl är upp så är det ju helt enorm utsikt men kan man njuta av det? Nej. Sen faller man. Faller, faller och faller. Herre jävlar vad man faller! OCh sen är de slut. Helt skakis!

Det värsta är att ja kommer bli tvungen att åka den till helgen igen och kanske nästa vecka också... GAH!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: