HelenaKatarina

Strömavbrott

Kategori: Allmänt

Kul, först när ja kom in imorse så fungerade det inte att logga in på min datorn, sen blev de strömavbrott i ca 2 timmar. Nu fungerar dock allt igen men detta innebär att ja helt plötsligt fick det lite stressigt...mycket att göra idag nämligen!

Hade iaf en superbra ledig dag igår. Solade lite, fikade lite och shoppade lite :) Härligt!
Ikväll är de fotboll som gäller, final i afrikanska mästerskapen och Egypten är med. Vinner de så kommer dem festas natten lång men förlorar dem så kommer det bli landssorg...vi får väl se ikväll då!


Hoppas de vinner!!!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen. Har ju haft en tendens at sova på min lediga dag men inte idag!
Ska iväg och sola och sen lite annat roligt, bl.a Senzomall och handla en plånbok.

Och jo syster ditt förslag var jättebra, faktiskt det jag funderade längst över men det va ju roligt att de anda två hade skrivit samma :) Jaja hur som helst så va ja inte upplagd fö fest igår så ja gick bara dt en sväng och pratade med Ida och Malene och sen gick ja hem igen. Känns bra idag då ja är pigg och glad som en lärka!

Detta kunde alltså vara jag igår... :



Hur som helst, nu väntar solen och poolen ;) Ciao!

Tack tack

Kategori: Allmänt

Jag tackar så mycket för förslagen från Mikael och pappa, Marilyn Monroe är något som kommer igen.
Happ vi får väl se...ja känner mig fortfarande lite osäker.

Nu ska jag hem :) Det ska bli härligt! Och imorrn är ja ledig. Vad ska man göra då tro? Mahmya eller sola någon annanstans..det är frågan.

Vi får se! Ciao!

Byte av dator

Kategori: Allmänt

Kul, jag ringde vår it avdelning och de kunde inte hjälpa mig heller så nu fick ja byta dator. Och hon ja pratade med försökte verkligen med allt men ingenting fungerade så nu är de bara att sända hem den och så fick ja en ny. Ni kan ju gissa hur glad jag är nu...

Snart är de lunch, ja är hungrig!

Ikväll ska vi på fest, det blir Hollywood tema. Jag har ingen aning om vad ja ska va..förslag tack!?

Flygplats ja...

Kategori: Allmänt

Då ska vi se..
Flygplatsen igår var trevlig. Fick dock veta att vi hade 5 timmars flygförsening på vårt Malmöflyg. Och detta efter att alla gäster checkat in. Kul..stackarna fick vänta på flygplatsen, lagom roligt kan ja tänka mig.

Efter det så bar det iaf av till Bombay och mat! Vi blev ett gäng till slut som åt och tog en öl. Men alla var helt slut så det blev hem tidigt. Väl hemma så såg ja på Hom I met your mother såklart och sen blev de sängen. Hlet slut! Haha jobbigt med flygplats tydligen :)

Så när ja kom till jobbet imorse i godan ro så ploppar de upp massa saker på min skärm. Typ hej så på mig och mina bröst. Jaha godmorgon på dig liksom. Sen kommer det upp massa om virum och annat tjaffs. Vet inte vad ja ska göra helt så ja måste nog ringa vår data-avdelning hemma. Suck!

Vi har iaf vingummi på kontoret som ja kan trösta mig med :)
Och Robert klarade sitt fysikprov igår så nu är han ett steg närmare divemaster!

Ciao!

Flygplats

Kategori: Allmänt

Blir nog lite dålig uppdatering idag för ja ska till flygplatsen. Åjker om 20 min :)

Hej hej!

Nu så!

Kategori: Allmänt

Nu ligger passet här på mitt bord :) Härligt!
Så alla som har oroat sig kan glömma det nu, passet är tillbaka!

Nu blir de snart lunch!
Ciao

Donde esta mitt pass liksom

Kategori: Allmänt

Hmm nej ja fick inte mitt pass igår. Borde jag bli orolig? Borde jag börja göra eftersökningar? Jag blir lite fundersam, trodde det skulle ligga på mitt bord när ja kom in idag men icke.
Nej ja får väl bara vänta och se.

Jag börjar lära mig att leva tillsammans med mina naglar, just nu lever vi i harmoni. Men jag kan lova er att det fortfarande är lite ovant. Men som sagt, ja vänjer mig nog. De är så fina :)

Idag blir det annars lite jobb, reklamationer och annat smått och gott. Sen ska Bibi på shoppingrunda och ja ska tydligen med. Trevligt :) Jaja jag va nog inte så svårövertalad...

Ciao!

Visum

Kategori: Allmänt

Jaha så är jag tillbaka på kontoret efter att ha vart på visumkontoret. Det va en liten upplevelse för sig. Som alltid när man befinner sig vid någon myndighet i Egypten så blir det lite märkligt. Vi fick springa in och ut i olika rum och visas upp för den ena och den andra. Sen fylla i pappren och sen bara vänta. Skriva lite till och så vänta igen. Tydligen så kände Ahmed nån på flygplatsen som hade lämnat sitt jobb där i 1 timme för att hjälpa oss :) det va ju trevligt. Bara det att han satt i ett rum och rökte, tittade knappt på oss och va rätt nonchalant. jaja såna är dem i det här landet när de får lite makt :) Härligt!
Så när Ahmed säger att vi ska gå så ställer vi oss upp och börjar gå..hmm..men var är våra pass? Han skrattar åt oss och fortsätter gå. Happ ok vi har alltså lämnat våra pass i händerna på galna egyptier. Vi skulle få tillbaka dem i eftermiddag...hur kan man va säker på de liksom? Hjälp! Så om mitt pass hittas på ebay eller tradera eller nått annat liknande så kan ni väl säga till..? Tackar!

Ja nu ska vi iaf masa oss iväg till Costa för en kaffe och kanske en muffins. Och det är faktiskt kallt ute! Vad ni än säger hemma.

Och ja såg denna bilder i ett nyhetsbrev vi fick, tyckte den va så himla fin. Det handlade om att vi lägger ut resor för att hjälpa Haiti, finns både på Norska och svenska hemsidan. Kolla de! Finns resor till Kreta till sommaren ;)

KALLT!

Kategori: Allmänt

Sitter och fryser på kontoret, hur kallt som helst!
Ska iväg och fixa visumet om en halvtimme ungefär och tillbaka hit igen. Har inte så mycket att göra idag men hoppas tiden går fort ändå!

Va ju i El Gouna igår, åt lunch i hamnen på Maritime och sen åkte vi till Steigenberger för att bada i det varma vattnet :) Så nice!

Hamnen i El Gouna

Cissi och jag på Maritime :)

Sen igår kväll så skulle jag och Ida göra manikyr då. Vandrade igår till Nya Hurghada och in på salongen, där sitter den gladaste kvinn jag sett och hon är helt energisk! Pladdrar på om ditt och datt och hade hon vart kille så hade hon vart gay för det va höga utrop hit och skratt dit. Helt galet!
Vi fick våra naglar fixade iaf och de blev fina. Eller?

Fina va? :)
Är extra nöjd över ringfingret, det blev väldigt bra!


Fast det är ju helt klart väldigt ovant, fick knappt på mig jensen imorse..men det gick tillslut. Haha. Annars har de inte vart så stora problem, fick inte upp usb-uttaget till kameran, Bibi fick hjälpa mig :) Äsch, man vänjer väl sig kanske...
Jaja jag tyckte de blev fint iaf!

Ciao!

Nehej

Kategori: Allmänt

Stor besvikelse. Visumkontoret var stängt så nu får ja fortfarande inte vistas i landet...suck!
Men imorrn är de dax igen :)

Visum och El Gouna

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Ska snart iväg till visumkontoret och fixa nytt visum. Har ordnat kopior på passet och passkort och massa annat krafs. Så mycket som skall med...Jaja jag behöver bara visum för 3 månader så det är ju bra, billigare antar ja.

Sen blir det veckomöte och efter det skall vi till El Gouna :) Först lunch på Maritime och sen bada på Steigenberger. Life is good! Varmvattensbad är de. Sen finns de nog bastu också...fast det är ju jag inte stort fan av men iaf. Det finns!
Ska bli roligt!

Annars då? Jodå jag har de fint tack! Ikväll ska ja på manihyr :)

Lunch

Kategori: Allmänt

Har vart och ätit lunch. En toast blev de dagen till ära och en smoothie. Smaskens!
Är faktiskt klart med allt jobb så funderar på att sluta tidigare ;) För det är ju så vackert väder...Det hade man kunnat säga i Sverige iaf. Här är det ju i princip alltid vackert väder.
Ja vi får väl se...

Vad händer ikväll då?

Goddag!

Kategori: Allmänt

Tillbaka på kontoret alltså. Sitter och pysslar med lite av varje, tänkte bli klar med stängningsrapporten idag. eller nästan iaf för ja behöver lite andra papper till konferansgrejerna men det löser sig nog imorrn hoppas ja.
Har bara tråkiga saker på min lista idag men gör ja de inte idag så måste ja göra det imorrn istället och det blir ju ännu värre. Det är väl bara att sätta igång antar ja...

Här kommer iaf två bilder från igår..

Jag solar och myser i sanden medans Robert gör lite annat....

en krokodil blev de ;)

Giftun och massage

Kategori: Allmänt

Har vart ledig idag så ja åkte med Robert ut på Giftun Island. Trevlig tur! Varmt redan på morgonen så vad kunde liksom gå fel?
Ligger och solar på däck längst fram när ja vaknar till liv av att någon pussar mig. Robert är ju liksom min första tanke men när ja tittar upp så ser ja bara ett tandlöst flin. Det är Sasha from Russia 7 år som har tappat sina mjölktänder...
Hej på dig liksom!
Men annars har dagen förflutit utan överraskningar, badade en gång och det va kallt så sen låg ja bara i solen vilket har resulterat i en markant röd färg i ansiktet. Men röd är ju också en färg som vi brukar säga ;) Och det va ju det som va syftet med dagen. Att få färg alltså.

Happ direkt efter så åkte vi till Summerland för dagens intagning av pasta Bolognaise, eller som det står i menyn, Polognaise. ( Mycket roande! )
Stressar därifrån och köper skor till Robert och sen fort och och byta om för att springa till Thaimassagen. Vi hann dit och allt var frid och fröjd.
Dock blev det en timme med mycket smärta och lite njutning. De knäckte nog varenda ben i kroppen på oss och det är ju ganska många som de flesta vet. Iaf på en timme...
Så när vi gick därifrån var vi minst sagt mörbultade och ömma. Men det kanske är skönt imorrn?

Jaja det har vart en skön ledig dag iaf. Back on track imorrn helt enkelt.
Ciao!

Hej hej

Kategori: Allmänt

Mycket att göra idag! Eller egentligen inte men saker och ting tar tid. Vart ute och kollat hotell och vart runt lite varstans på olika ärenden. Gjort listor som sedan måste ändras för att det kommer in massa nya bokningar alldeles för sent. Osv osv osv...
Är faktiskt ganska trött nu :) Ska bara göra listorna till imorrn och sen är de slut för idag! Ikväll blir det fest, Camilla fyller år så det skall ju firas. Men imorrn skall ja till Giftun med Robert så det blir nog inte så sent men roligt iaf :)
Också kul att hitta på något imorrn, behöver sola lite nu. Känner mig likblek!











Sen på kvällen ska vi på massage. Det blev nämligen ingen igår för det fanns bara en massör och vi ville ha samtidigt så vi bokade tid istället. Imorrn klockan 19 skall vi va där! 1 timme :) Skönt!

Ciao!

Yes..

Kategori: Allmänt

...det blev thai. Nere i nya marinan finns den bästa thairestaurangen ja ätit på. Så himla god mat!
Så det blev det alltså idag. Smaskens smaskens!

Nu slutar ja snart! Tjoohoo!

Goddag!

Kategori: Allmänt

Mycket som händer idag, haft massa att göra ända som jag kom in vid 9-tiden. Men nu är det avklarat så tillbaka till min stol på kontoret och jobba lite till :) Har flugit fram och tillbaka så nu är de skönt att sitta haha.

Bibi kom tillbaka till kontoret igår efter att ha varit borta mer än två veckor. Kul att träffa henne igen och vi hade catch up hela kvällen. Stackars Robert fick lyssna på vårt pladder ;)
Kul iaf! Och vi fick skogaholmslimpa så nu blir det GOD frukost hela veckan!

Så vad blir det ikväll tro..massage kanske?
och jag funderar på att göra manikyr...men då vill ja ha med gröna detaljer. ♥ Typ glitter :)

Och vad blir det till lunch idag? Thai kanske?

Ciao!

 

Väska och KEC

Kategori: Allmänt

Jag har fått en väska. Jajamensan! Jättefin är den, champagnefärgad och liten. En partyväska helt enkelt. Försöker förbrilt hitta en bild på den här på internet och nu fann jag en...
Så här kommer den..taadaaaaa!



Visst är den fin? :)

Iaf, här har jag suttit hela dagen och svarat på mail och varit duktig, nu väntar ja på att servicetelefonerna skall komma till kontoret så skall jag ladda upp några bilder da vart ute och tagit på några hotell åt mig. Trevligt! Har också fyllt ut Kuoni employed cockpit, KEC, så att Gro kan vara lugn hemma på HK. det va faktiskt itne så svårt när man väl förstod vad man skulle göra :)
Och snart slutar ja!

Burger King

Kategori: Allmänt

Jag är hungrig och jättesugen på Burger King. Så det får det nog bli idag! Mums :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Underbart trevlig dag idag! Onsdag. Lagom mycket att göra och ganska roliga saker så dagen skall förhoppningsvis gå fort. Slutar 15 idag så i eftermiddag kanske man kan hinna med något roligt.

Har fått inbjudan till DM-dagarna i Gilleleje, vi skall ha träningskläder med oss..hmm..varför? Det känns ju lite nervöst så jag tror ja får ut och springa ikväll. Man måste ju va lite laddad ;)

Förkyld

Kategori: Allmänt

Alltså imorse tyckte jag att jag mådde fint, nu rinner näsan och ja är helt tät. Kul...

Annars har dagen gått ganska smärtfritt. Internet är segt som tusan men det mesta fungerar ändå. Kommer inte in i CRM så jag kan inte lägga upp fler klagomål och case men det får bli morgondagens problem då istället.

Och vad händer mer idag då? Inte en aning, Robert skall väl plugga så ja ska väl äta grapefrukt och se på nån rolig serie ;) Haha.

Ciao!

En helt vanlig dag

Kategori: Allmänt

Ok nu har Hurghada hämtat sig efter regnet igår natt. Alla var verkligen i koma hela dagen och bilar vågade inte köra på gatorna eftersom regnvattnet kunde förstöra bilarna. Farligt! Enda dagen då alla behövde taxi så fanns det inga.
Men vissa saker va ju bra med regnet...jag har upptäckt att våran väg upp till huset är asfalterad, har alltid trott att det bara är sand halva vägen, luften är mycket friskare och allt känns faktiskt lite renare :)
Sen upptäcker man ju också hur oförberedda Egypten är om det nu skulle ske nått värre än regn...

Jaja Sharm el Sheik har det värre...där har tydligen tak rasat in och det är vatten överallt.

Idag är annars en fin dag! Vi har två flyg som ankommer så det vore ju skönt om det inte regnade på dem.
Ja och så förresten, jag fick ett brev igår. ♥

Bilder och tårta :)

Kategori: Allmänt

Här kommer fler bilder....

Utanför Costa. En bassäng!


En sidogata från Sheraton Road. Haha.


Frukthandlaren får nog inte så mycket sålt idag...

Allt detta såg vi när vi va ute och köpte tårta, Aymen en av våra bokare fyller 40 så det skulle firas :)
Mums med chokladtårta!

Egypten i panik

Kategori: Allmänt

DET HAR REGNAT! Och inte bara lite, det har regnat typ från och till hela natten. Det började igår kväll vid 21-tiden och sen har de bara fortsatt. Vi vaknade inatt vid 3.30 och det verkligen spöregnade. Haha helt sjukt!
Så nu på morgonen skulle jag köra till jobbet men eftersom man itne är så van vid att det regnar här så rinner vattnet inte så lätt undan...Det va en sjö över hela vägen!


Ciao!

Hem snart

Kategori: Allmänt

Nu är det slut för idag. Japp nu ska ja hem. Blir nog sängen ett tag för ja är så himla trött. Snark! Såhär trött är ja idag:


Ska fortsätta pilla med vårt welcomeletter senare men ja gör de hemma. Lättare så.
Ciao!

Tung i huvudet

Kategori: Allmänt

Japp en sån sag är det idag, orkar inte göra så mycket. Det är sinnessjukt varmt ute och kletigt. Vindar från syd tydligen och det medför då att vi får svettas. Nu tänker alla hemma att vi ska inte klaga för vi får ju ha det varmt men det är faktiskt jobbigt det också. Jaja man hittar nog alltid nått att klaga på :)
Jo en sak till, ja är förkyld igen. eller halsen känns konstig och som sgat, huvudet är tugnt!

Va ledig igår och gjorde ingenting..såg lite film och så och läste ut min bok. Väldigt lugn dag.

Snart är de lunch men innan dess skall jag försöka skriva lite på vår stängningsrapport så ja blir klar nångång och sen fila lite på vårt welcomeletter. Spännande värre! Efter jobbet blir det nog fika med Cissi tror ja..Costa here we come ;)

Just de, nej Mia vi har inga getter vad jag vet utanför vårt hus men på något konstigt vänster så har det där benet ändå hamnat där. Det gör liksom inte saken bättre att man aldrig har en get i sikte...usch!


Filakia!

Tulpaner

Kategori: Allmänt

Alltså jag tycker tulpaner är så vackra! Det måste ju vara en av de absolut finaste blommorna ändå...

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Kom precis till kontoret..eller för en halvtimme sen men iaf. Segt idag! Fredag och allt så då får man vara seg :) Och är dessutom ledig imorrn! Tjoho kan de bli bättre?

Och kolla vad ja hittade igår utanför vår port. Mysigt! Men stackars geten...

Välkommen till Egypten alltså!

Goddag!

Kategori: Allmänt

Slutar om 25 min. Tiden har gått fort idag också, haft massor att göra och faktiskt jobbat undan en hel del. Skönt!

Födelsedagen blev toppen! Hemmafest först och fick fina presenter. Insturment bl.a som var väldigt uppskattat :) Sen blev de Papas och därefter Ministry. Hellyckad kväll och det va bara rligt rakt igenom!
Dagen efter så sov vi lääänge och Robert fixade frukost till mig. Jordgubbar med mjölk och flingor. MUMS! Sen såg vi några avsnitt av One Tree Hill och bara slappade. På eftermiddagen gick vi på Hardees och käkade hamburgare och sen till Cinnabon för en stor kanelbulle ;)
Jättebra dag helt enkelt!

Men nu ska ja som sagt va gå hem, ska kolla dykcenter till Robert och så skall han skicka in ansökningar. Trodde inte det skulle finnas så mycket men det finns faktiskt flera runt om hela Hersonissos. KUL!

Nej måste kila, ciao!

Födelsedag HURRA HURRA

Kategori: Allmänt

Har vart en toppendag hittills, massa grattishälsningar och annat roligt :)
Ikväll blir det kalas..eller mer fest kanske. Ska bara bli klar här först. Mycket att göra idag, mailen bara rullar in och hotellupplägget till nästa vinter blev precis klart. Skönt! En sak att bocka av på listan.

Nej jag ska faktiskt fortsätta jobba nu, vi hörs senare eller imorrn!
Ciao!

God kväll!

Kategori: Allmänt

Inte så ofta jag skriver på kvällen men idag fick det bli så. Har haft föreläsning hela förmiddagen med Falck Travel Care, mycket intressant och tror faktiskt jag lärde mig en hel del!
Sen bar det av till Bulls för att käka med större delen av teamet, tillbaka till kontoret för att jobba lite och så hem igen.
Skönt dag helt klart!

Har vart nere i marinan nu på kvällen med Robert och käkat på Heaven. Deras fisk är så sjukt underbart god! Så det fick bli födelsedagsmiddagen :) Imorrn skall vi nämligen ha fest här hemma så då blir det inte tid till nån finmiddag.

Imorrn är ingen vanlig dag för det är Helenas födelsedag! HURRA HURRA HURRA!

Hejsan hoppsan

Kategori: Allmänt

Ja herre gud va tiden går fort, klockan är redan strax efter tre och jag slutar snart. Idag har tiden verkligen sprungit iväg! Härligt!
Hotellupplägget har börjat komma för nästa vinter så det är det jag sitter med just nu, det skall vara inne på onsdag så det blir en hel del att göra innan dess. Har iaf svarat på det mesta idag så det är verkligen skönt.
Har dessutom också lite annat att pyssla med som har kommit in nu såhär efter jul och nyår när kontoret hemma vart stängt. Men det är kul att ha nått att göra igen!

Efter jobbet blir det en svng till Senzomall med Cissi för att kolla på klänningar, de hade tydligen öppnat en ny affär :) Alltid trevligt!

Imorrn kommer ansökningarna för guiderna ut, skall bli spännande att få veta vilka guider jag skall ha hos mig. Åhh jag längtar till sommaren :D

Ciao!

Förlåt

Kategori: Allmänt

Jag har vart i Kairo i 2 dagar...glömde visst säga det! Det är därför det inte blivit några uppdateringar. Hoppsan...

Kairo var iaf trevligt och jag shoppade på HM. Lite till mig och mycket till Robert ;) Fick ju också se pyramiderna, igen och allt det andra. Tycker mycket bättre om Kairo nu än efter förra gången ja va där.
Bilder kommer!

Idag är ja ledig, sitter och ser One Tree Hill och inte mycket annat. Va nere och fikade med Cissi och Ida för en stund sen men sen bar det av hem igen till datorn :) Haha helt fast!

Och ikväll kanske vi ska till El Gouna förresten...

Ciao!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Började dagen med att glömma min telefon hemma så det va ju bara att gå till kontoret, låna bilden och köra hem igen. Fick dock med mig kex på vägen så inget ont som inte för nått gott med sig :)
Så nu sitter ja här, knaprar kex och äter bananer.

Idag skall jag fixa lite med testamentet, inte så illa som det låter, det är en stängningsrapport för destinationen. Vi börjar redan nu så det blir klart i tid. Sen skall jag och Claus se över vår service här nere och lite annat smått och gott. Samanfattningsvis så går nog dagen fort idag :)

Sen skall jag hem och titta på One Tree Hill säsong 6. Lånat av Camilla och jag är så lycklig! Sjukt bra serie.


Satt också och kikade på bilder från i somras. Åhh jag vill ha sommar NU!

Här har vi byggt sandslott i form av en krokodil hahaha...

Möte snart

Kategori: Allmänt

Puha! Har fixat alla bilder och skrivit och allt på pixbox nu så den som inte kollar där är dum! Men ja är nöjd :) Fick upp alla bilder från hela december, besök, julafton och nyår.

Ska snart iväg på keystaffmöte på DiVino. Har dock ont i huvudet så hoppas det inte varar för länge...


Här är ett smakprov på bilderna som ligger på pixbox :) Från julafton.

Lugnt på kontoret

Kategori: Allmänt

Började 13 idag och det har vart ganska lugnt hela dagen. Eller de två timmarna jag vart här :)
Lunch blev på McDonalds idag, nyttigt värre men gott iaf.

Blev ju inga bilder igår men dessto fler idag, sitter och laddar upp för fullt på pixbox så gå in och kika lite senare. Bilder från hela december ligger snart uppe!

Happ väldigt lugnt här idag, de flesta är på flygplatsen eller på utflykt. Och snart går Nina och Camilla hem så då blir det bara jag och Anna kvar.
Ikväll blir det iaf keystaffmöte på DiVino, min favoritrestaurang. Nyöppnad italisk :) Maten är SUPER!!

Och glöm nu inte kolla pixbox! HelenaRydberg.

Ciaoo!

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag idag och det innebär veckomöte i eftermiddag.  Hoppas det går fort...
Är ganska omotiverad idag så känner inte alls för att sitta här på baken och bara stirra in i en dataskärm. Slutar åtminstonde tidigt och då skall jag hem för att ladda upp bilder, både här och på pixbox. Det va ju så längesen nu. Sorry för de!

Fikade igår på Costa, Cissi och jag. Hade liksom inget bättre för oss :) Sen kom Robert och så köpte vi massa frukt och så gick vi hem. Det va vår kväll..

Åhh ja har tråkigt nu!!!

Hej!

Kategori: Allmänt

Sitter på servicekontoret tillsammans med Gun och Niklas. Hade så tråkigt inne på mitt kontor så jag gick hit istället, mycket trevligare! :)
Så nu lyssnar vi på musik och pratar skit.

Igår va ja ledig, sov länge och lunchade med Bibi. Kom hem och satt och såg 2 and a half man, ungefär 20 avsnitt blev det och sen kom Robert hem. Maaaaaat, vi gick på Da Nanni och käkade pasta och sen taxi hem igen. Satt och kollade på massa resor vi ska göra och läste lite. Det va nog hela dagen :)

Lugn dag idag, skönt! Men lite tråkigt...

Nytt år, nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Jajamensan, det nya året firades in med bravur! Vi hade roligt :D Kom hem nån gång i natt och sov länge imorse. Det va härligt att börja det nya året med sovmorgon.

Så, välkommen 2010! ♣