HelenaKatarina

Visum

Kategori: Allmänt

Jaha så är jag tillbaka på kontoret efter att ha vart på visumkontoret. Det va en liten upplevelse för sig. Som alltid när man befinner sig vid någon myndighet i Egypten så blir det lite märkligt. Vi fick springa in och ut i olika rum och visas upp för den ena och den andra. Sen fylla i pappren och sen bara vänta. Skriva lite till och så vänta igen. Tydligen så kände Ahmed nån på flygplatsen som hade lämnat sitt jobb där i 1 timme för att hjälpa oss :) det va ju trevligt. Bara det att han satt i ett rum och rökte, tittade knappt på oss och va rätt nonchalant. jaja såna är dem i det här landet när de får lite makt :) Härligt!
Så när Ahmed säger att vi ska gå så ställer vi oss upp och börjar gå..hmm..men var är våra pass? Han skrattar åt oss och fortsätter gå. Happ ok vi har alltså lämnat våra pass i händerna på galna egyptier. Vi skulle få tillbaka dem i eftermiddag...hur kan man va säker på de liksom? Hjälp! Så om mitt pass hittas på ebay eller tradera eller nått annat liknande så kan ni väl säga till..? Tackar!

Ja nu ska vi iaf masa oss iväg till Costa för en kaffe och kanske en muffins. Och det är faktiskt kallt ute! Vad ni än säger hemma.

Och ja såg denna bilder i ett nyhetsbrev vi fick, tyckte den va så himla fin. Det handlade om att vi lägger ut resor för att hjälpa Haiti, finns både på Norska och svenska hemsidan. Kolla de! Finns resor till Kreta till sommaren ;)

Kommentarer

  • Pappa säger:

    Ahmed kan du lita på det vet jag! Han kan fixa det mesta!

    2010-01-26 | 11:52:49

Kommentera inlägget här: