HelenaKatarina

Internet

Kategori: Allmänt

Inget internet på kontoret...åhh!! Frustrerande. Har snott åt mig Bibis dator nu på morgonen iaf och den har internet. Men klockan 12 kommer hon in och då får vi hoppas internet är tillbaka.

Har fått ta över bokningen nu när Louise är borta. Gör både mitt jobb och hennes jobb. Vi får väl se hur det går :) Äsch det ska nog gå fint, allt som hon gör har ja gjort tidigare så det är säkert lugnt.

Åhh internet kom tillbaka!!!!

Trött

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, inget internet på kontoret och ja hade ett absolut behov av det just nu. Måste fixa lite grejer så ja jobbar hemifrån. Suck!
Men men what to do...

Igår hamnade jag och Cissi på bombay efter jobbet, där satt vi och drack öl efter öl i flera timmar :) Haha. Väldigt roligt hade vi och flera kollegor kom efterhand också. Mysigt! Skulle sen hem och sova, vaknade mitt i natten av att det är ett jävla liv. Klarvaken! Hmm vad är det som låter? Fruktansvärt högt dessutom...Kom underfunn med att det va bara Robert som sov väldigt djupt och snarkade väldigt högt. Haha för ovanlighetens skulle va det han och inte jag :) Hoho! Happ när ja legat där en stund så upptäcker ja även att det är en mygga i rummet som stuckit mig på ungefär varje centimeter på hela kroppen. KUL! Den surrar och surrar och vill liksom aldrig sluta så tillslut lir det till att sätta på AC och krypa ner under täcket, då blev de bättre :) Puh!

Happ det va min natt..och dag. Nu ska ja jobba lite :)

Semester

Kategori: Allmänt

Nu har ja fått godkänt på all min semester :) Först när mamma och pappa kommer, 3 dagar ledigt. Sen när Ida och Nontas kommer, 4 dagar.
Sen vankas det hemresa 25 feb! :D Jaaa va kul!
Så nu ska det planeras och planeras.

Haha jo och för er som undrar, Roberts bilhålor blev bättre :) Kanske inte helt bra men iaf bättre.

Nu blir det lunch ♦

Kvällsnöje

Kategori: Allmänt

Påväg hem från jobbet stannade vi och köpte mango!
MUMS!

Sen sklle Robert rensa bihålorna. Såhär såg det ut :)

Vitlök i näsborrarna...


Och sen skulle han andas in ångor :) HAHA!
Mycket roande!

Sushi

Kategori: Allmänt

Japp så blev de sushi idag igen. Men det är bättre än McDonalds iaf :) Och godare! Provade med caviar idag, smakade sådär. Jag fortsätter att hålla mig till lax och vegetariskt så kan de inte bli fel tror ja. Mums mums!

Slutar om en timme ungefär. har inte så mycket kvar att göra, ska lämna en utflyktslista till trafiken här uppe och sen är ja klart för idag! Tjooho!

Och faktiskt så fick ja en hel del gjort idag! Faktiskt ganska så mycket.

Puss!

Pigg och glad

Kategori: Allmänt

Jag sitter på kontoret, är slö och lat idag och får ingenting gjort. Ja orkar inte! Och det som ja ska göra idag är verkligen inte jobbigt..men ja orkar bara inte!
Har iaf städat kontoret, igen. det är papper och kartonger ÖVERALLT! Eller det var det överallt, nu är det fint. Jag och Linda tog oss i kragen och började sortera papper och miniguider. Vi fick vår dörrman till att hjälpa till att bära över alla kartonger till servicekontoret så det slapp vi iaf :) Nu har vi bara miniguiderna kvar som skall över till SK men vi tog en paus haha. Det är så varmt idag! Svettigt...

Började 12 idag så fick sova länge, skönt! Man får en sån energi. Haha men ja orkar ändå inte jobba :) eller så är det för att ja itne vill jobba idag... :)
Jaja skit samma, slutar 20 och sen blir det nog film eller Prison Break. Läste i Idas blogg att hon är inne på säsong 4...jaha och den måste man ju bara se klart för den har ju ALLA sett. Öhh nej jag är inne på säsong 1 :) Den har kanske alla sett! HMPF! ;)

Och förresten, vet ni vad vi gjorde igår? Vi åkte en tur till basaren här i Hurghada. Jag, Robert, Claus och Bibi tog en taxi och åkte dit. Jag tänkte marknad, så va det ju inte riktigt men väldigt roligt! Först gick vi turistbasaren och sen kom vi in i det lite mer lokala. tror faktiskt att de aldrig hade sett en blond tjej innan. Knappt en tjej utan burqa faktiskt. Helt otroligt vilka kontraster! Det som va den största skillnaden va nog att man såg så många kvinnor och barn, det ser man inte här i Sekalla. Men man ser dem också slå sina barn och det är ju mindre roligt...
Vi tyckte det va kul iaf att gå där så det kanske blir fler gånger. Man vet aldrig.

En sak till, har läst ut en superbra bok! Nog en av de bästa jag läst faktiskt...

LÄS DEN!

Johodå

Kategori: Allmänt

Detta är egentligen bara för att förtydliga en sak.
Vi har visst vintertid här nere i Egypten men vi ändrade till vinter under Ramadan, det va i september. det är därför vi hade samma tid som Sverige ett tag men så är det inte längre.

Puhaa skönt att vi fick det utrett :)

3 timmar kvar

Kategori: Allmänt

Hehe 3 timmar kvar av denna arbetsdag :)
Och nu ska ja gå och äta! Undrar vad de blir idag...lax kanske?

Sen är de möte klockan 15 och så blir det väl hem sen. Verkligen en skön dag!

Vilken härlig dag

Kategori: Allmänt

Lalalalaaaa lalalalaaa! Sitter på kontoret, inte ensam idag :) Lägger in CRM och svarar på reklamationer. Inte så många men iaf. Fasktiskt ganska roligt!

Igår blev de en lugn kväll, tittade på film och åt melon. Ja faktiskt inte bara melon utan banan och äpple också!

Skönt att börja tidigt, känns som man får mer gjort. Och sen slutar ja 16 så det är ju också helt perfekt. Hinner göra massa innan Robert kommer hem :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret alldeles ensam, jätteskönt! Ska iväg till flygplatsen om nån timme. Idag är det dock bara ett flyg som landar så det är skönt :)

Va ju ledig igår, fick egentligen inte så mycket gjort, vi drog ett gäng till Heaven och käkade frukost. MUMS! Sen blev de Senzomall för lite handling och så hem för att vila lite. Så va de ju egentligen bestämt att vi skulle ut, möttes på Bombay och åt pizza och drack öl men sen blev de inget mer. Alla va trötta och ingen va på G :) Hem och nana. Och idag är ja ganska pigg...haha men vi får väl se hur det blir i eftermiddag!

Nej nu ska ja jobba lite innan de andra kommer och vi ska åka!

Ciaooo!

Ehm

Kategori: Allmänt

De fungerar inte att ladda upp bilder nu, uppkoppling är lite konstig...Sorry!

Nu är ja klar

Kategori: Allmänt

Nu har ja gjort klart allt det där andra..hmm..typ läst en bok :)

Jaja här kommer bilder iaf!

Vi börjar med snorklingen...
Delfiner, yes vi såg dem! (Även om de inte vill visa sig på denna bilden...)

Sen låg vi ju mest och solade...

Så såg det alltså ut när vi snorklade...

Nu över till vår tripp i ubåt som vi gjorde igår...


Hahaha ser ni mannen som håller världens största filmkamera och vinkar? Han filmade hela turen :)
Först fick vi åka båt ut till ett ställe där ubåtarna låg..tog ca 20 min, då tog de kort på alla som man fick köpa när allt va klar. Haha!
Men det va faktiskt riktigt kul :) Vi såg ju inte jättemycket men det va en upplevelse iaf.

Den här vackra skapelsen stötte vi dock på :)
Haha och den här....

Väldigt roligt! :)

Laddar upp fler på pixbox !

Alfons...

Kategori: Allmänt

Sitter och funderar på om ja ska ladda upp bilder men kommer fram till att jag inte känner för det nu så jag ska vila lite först, sen diska kanske och sen nått annat...Jag ska bara helt enkelt :)

Återkommer!

Senste nytt från öknen

Kategori: Allmänt

Har vart på flygplatsen hela dagen därav den dåliga uppdateringen. Det gick bra iaf, ganska lugnt och inte så mycket spring. Många gäster dock och långa köer men det gick fint ändå! :)

Såg också den första araben som borstade tänderna idag, mitt i departurehallen...hmm. Märkligt! Inget vatten, ingenting. Jaja alla har sina sätt :)

Jag tänkte gå hem nu, ska iväg till El Gouna ikväll för möte. Spännande! Det blir nog middag först och sen quiz. Hoppas det inte blir för sent, ska jobba klockan 8.00 imorgon.

HAHAHAHA

Kategori: Allmänt

Såg precis att vår gata som vi bor på heter Mostafa Kamel Street. HAHAHA :D
Mycket roande såhär på en onsdag!

Hej hååå!

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering igår, sorry för det! Hade lite annat att göra...
Slutade tidigt och gick hem till Robert som hade sovit hela dagen :) Köpte godis och satt och såg på Prison Break och käkade godis! Haha gott gott!
Pratade med Julia och bestämde middag nere i marinan, tog oss i kragen och fixade till oss och mötte upp henne där vid halv 9. Indiskt blev de, mumma :)

Så sitter ja på kontoret igen, ska iväg och fixa visum idag faktiskt. Har pass och kort med mig så det ska nog gå vägen :) Har ändå en hel del att göra idag, skönt så går tiden lite snabbare!

Dax igen för flygplats

Kategori: Allmänt

Kom precis in på kontoret, ska dock inte bli här så länge då jag ska till flygplatsen snart. Eller om två timmar haha :) Så lite tid blir det på kontoret.

Hade möte igår nere i marinan och det blev lite sent så idag är ja trött...skönt med lite sovmorgon! Robert hade ont i halsen imorse så han fick bli hemma, han va egentligen ledig och skulle dyka...synd synd! Fast det kommer nog fler tillfällen :)
Men jag får väl försöka skynda mig hem efter flygplatsen då!

Mamma och pappa har bokat nu, 12 november kommer de :) KUL!! Undrar vad de vill göra..?
Biljetten hänger iaf på min tavla här på kontoret.

Ska stryka min skjorta nu tror ja, den ser ut som ett dragspel...

Helgen

Kategori: Allmänt

Känns som man har haft helg, ledig i lördags och igår va det så lugnt och skönt på kontoret när ja kom tillbaka från flygplatsen så det kändes nästan som man va ledig. :) Skönt när man har sånna dagar också.

Idag blir det nog kontoret hela dagen och ikväll är det inget planerat än. Igår blev det faktiskt hemmakväll. Pizza och Prison Break och känslan att bara vara hemma. Passade perfekt en söndagskväll.

Ska snart kila och lämna in min tvätt och sen återgå till mitt mailande. Har redan skickat mitt dagliga mail till pappa, sen blir det Ajla och Malin :) Har inte helt kommit igång med jobbet för dagen haha.
I eftermiddag ska vi ha en hel del möten så ska hinna fixa alltjobb nu på förmiddagen tänkte ja. Men det ska nog gå, man är ju effektiv.

Flygplats

Kategori: Allmänt

Flygplatsen gick fint, inga problem alls. Planet var lite sent men det va det enda. Vänta i bussen tills gästerna kom så vi inte behövde svettas utansför, det va skönt! Sen kom gästerna och så åkte bussarna. Allt fint alltså!

Ikväll blir det antingen middag på Little Buddah eller hemmakväll. Har itne helt bestämt än..vi får se!

Haha förresten, häromdagen körde vår taxi på en polis. Mycket märklig händelse faktiskt, påväg ner till marinan, kommer dit och så skall taxin stanna, men chauffören ser någon han känner så han tittar åt sidan och fortsätter rulla men så kommer en polis framför bilen, vi kör på honom. Han skriker lite, chauffören tittar på honom och sen vänder han bort huvudet precis som att det itne va något. HAHAHA! Väldigt roligt! Sen fortsätter alla bara, polisen går och taxin kör. Märkligt!
Och igår körde taxin på en annan bil i en backa, så stannar de längre ner för att skrika lite på varann och sen kör dem...hmmm..

Jag är nästan klar för idag tror ja, skönt!

Tillbaka på jobbet

Kategori: Allmänt

Sitter här på kontoret, Claus kom in för några minuter sen och han sitter och nyser och nyser. Hmm..förkylning på G? Jaja själv va ja här klockan 8 för att printa listor och dela ut hemresetider. Ska nämligen till flygplatsen idag :) Ska bli kul att komma ut från kontoret lite och se nått annat än dess 4 väggar. Bara ett flyg så det är skönt!

Snorklingen igår va helt underbar! Delfiner runt om en, typ en halvmeter ifrån. Skitcoolt!

Hoppsan, såg nu att välkomstmaterialet inte va klart, måste kila!

Påväg

Kategori: Allmänt

Hinner inte skriva så mycket, är påväg ut. Idag står det snorkling på schemat! :) Eller jag är ledig så ja har bestämt det själv men iaf...

Wiiie! Vi hörs sen!

Servicekontor

Kategori: Allmänt

Sitter på servicekontoret, inga gäster! Ska sitta i 10 min till sen kilar ja hem. Jajamensan. Tack för idag, slut för idag! Och ja är trött...segt!

Men ikväll blir det middag med alla på Shade :)

Biltur med Henke

Kategori: Allmänt

Idag har ja vart på biltur med Henke. en mycket trevlig tur ut till Sahl Hasheesh. Lämnade massor av brev och biljetter och hemresetider. Hotellen där ute är så stora så det tog typ hundra år innan vi kom ut och sen när man lämnat huvudvägen så tar det säkert 10 min innan man kommer till receptionen. Helt galet!!!

Tog rätt lång tid iaf och när vi kom tillbaka så blev de lunch direkt och sen tillbaka till kontoret för att jobba lite till, så nu sitter ja här igen :)

Trött

Kategori: Allmänt

Idag är ja trött och ändå gick vi och la oss klockan 22 igår. Skumt! Jaja det blir kanske bättre när man väl vaknat. Köpte en eggmcmuffin påväg till jobbet och en apelsinjuice så kanske att det vänder snart :)

Hihi fixade lite grejer igår, spännande att se hur det blir :)

Nej men annars har jag nog inte så mycket nytt från öknen...Hejdå!

Fotboll och öl

Kategori: Allmänt

Japp igår va vi på fotboll. Sveriges sista match som tydligen ändå inte spelade någon roll fick jag veta. Jaha kul liksom. Jaja det va lite roligt iaf :) Och vi vann ju!
Men sen va vi så trötta så det blev hemgång direkt. Somnade som en klubbad säl och vaknade imorsae, fortfarande trött. Haha. Skulle till flygplatsen men behövdes inte där ute så nu blev de kontoret ändå. Ska hjälpa Henke med servicetelefonen och lite annat trevligt.

Va på aquaparken igår alltså och det va så kul!!! Jag och Maria åkte massa roligt och jag doppade huvudet utan att det gjorde ont :) SKÖNT!!

Nu ska ja printa lite välkomstmaterial!

(Här skulle vart en bild på vattenparken men det fungerade inte...)

Costa

Kategori: Allmänt

Det blev en ananasjuice och en muffins på Costa :) Smakade mumma!

Nu ska vi fixa det sista för at sen åka mot vattenparken.
Och idag ska ja nog städa...

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Underbar dag :)
Jobbar på förmiddagen och i eftermiddag blir det Aquapark!

Gonatt

Kategori: Allmänt

Det blev sushi! :) Fast mest för mig men Robert smakade och tyckte iaf inte det va äckligt. Roligt! Jag tyckte det va supersmaskigt.

Tillbaka nu från min tur med Bibi. Ska hoppa in i duschen och sen blir de ett avsnitt Prison Break innan det blir skönhetssömn!

Gonatt!

Jahapp

Kategori: Allmänt

Ok vi har internet på 4 datorer...de är ju ok kanske. Jaja jag har iaf fått lite gjort. Allt som stod på min lista idag :) Så man ska väl vara nöjd!

Mmm jag är iaf sugen på sushi så vi får se om de blir det, Robert har inte helt godkänt detta än men.. :P Jag hoppas! Är sugen på nått gott!!!
Sen blir de nog en promenad med Bibi. Hon måste tydligen få utlopp för all sin enerig haha.

Hörs!

3:dje dagen utan internet

Kategori: Allmänt

Och det börjar bli frustrerande!!! Får ingenting gjort...
Har gått hem nu för att kolla mailen men har ju inga dokument eller sånt som jag kan använda eller skriva ut. Suck! Mycket irriterande! Man blir helt handikappad utan internet och en server. Åhh!!

Idgta jobbar Robert första dagen i uniform, spännande! Får se hur det gått när han kommer hem. Haha om han är glad eller inte ;)

Hmm, sushi ikväll kanske..?

Tillbaka på kontoret

Kategori: Allmänt

Sitter på kontoret igen. Har hunnit med kålpudding som smakade mumsfillibabba och sen en vända till Spinneys och Senzomal. Köpte lite smycken och en mössa :) Den va så söt! Och kanske att det blir kallt här till vintern. Om inte annat kan man ju ha den när man kommer hem.

Kålpudding

Kategori: Allmänt

Tillbaka på kontoret nu. Va hemma en sväng men vi hade ingen ström hemma så det blev inget internet hemma heller. hade nämligen inget intenet på kontoret imorse, igen.

Åt iaf frukost på Costa idag, mumsigt! Men till lunch idag blir det kålpudding på Cafe del Mar. Äntligen kålpudding, älskar det!

Annars är det som vanligt här nere och ikväll blir det nog en sväng till El Gouna :)

Funderar

Kategori: Allmänt

Här sitter ja och funderar och funderar. Hmm...

Kvällen hittills har gått åt till att diskutera pengar och va på kontoret. Suck! Fortfarande inget internet så ja gick hem. Nu blir de film! :)

Inget internet på kontoret

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och jobbar, inget internet på kontoret på hela dagen. Detta innebär att jag inte fått typ nånting gjort idag...suck!
Så vid 12 idag så tröttnade jag och gick hem för att kolla mailen hemma. Mycket bättre!

Nu ska vi gå ner igen men nu för att växla pengar och äta. Vi va och handlade innan och skulle göra varma mackor. Gick sådär. Det hela slutade med en bränd hand och rädsla för vår ugn...inte så roligt alltså! Så nu får de bli middag på Cafe del Mar istället, säkrast så!

Igår bledv de utgång då såklar..trots förlusten. Papas först och sen Ministry. Livat värre! :)
Fast idag är ja trött...

Nej ni kilar vi!

Dream Beach

Kategori: Allmänt

Här har ja legat hela eftermiddagen...fast nere vid vattnet då...


Skönt va det iaf! Varmt och gott :)
Ikväll blir det fotboll alltså, på Papas! Tror nästan hela teamet skall dit. Lajbans!

Hej då!

Ledig!

Kategori: Allmänt

Ledig idag, ska på stranden med Bibi. Sola och bada och så kanske lite massage:)

Gårdagen slutade med två drinkar på Shade och tidig hemgång! Vi var trötta och alla sparade sig till idag då det är fotboll!! :) Heja Sverige! Kommer bli kanonkul hoppas ja!

Nej ja måste kila, ska möta Bibi om 15 min. Robban får bli hemma, fortfarande dålig men inte som igår. Det blir nog bättre framåt kvällen tror ja...fotboll som sagt ;)

Hörs!

Dagen i bilder

Kategori: Allmänt


Sindbad hamn! Var obs på han som ligger och solar på madrassen, han är rädd för att flyta iväg haha.


Sen möttes vi av den här synen..hmm..men sen såg vi vår båt :)

Fin va? :)


Claus är superglad för han fick sitta vid sidan av kaptenen.
Medans Bibi och jag håller på att blåsa bort...


Detta såg vi...lite halvdåliga bilder men det va fint i verkligheten!


Äsch, såg att det mest blev blått. Jaja kom hit så ska vi nog visa er hur det egentligen ser ut :) Det va kul att åka båt iaf!

Nu ska jag kila och pyssla om min larv som är sjuk och ligger i sängen. ♥

Ut på tur, aldrig sur!

Kategori: Allmänt

Idag har jag, Claus och Bibi vart ute på utflykt. Sindbad Quest :) Det är en speedboat som man åker ut med och så är det en jättestor fönsterruta som man får kika igenom. Skitkul! Körde över en massa rev och grejer så vi fick se massa fina fiskar. Läckert va de. Vi blev dock lite blöta på utresa och hemresa :) Hahaha. Men det va roligt!
Såhär ser den ut...



Sen blev de en tur till hard Rock och Nachotallrik :) MUMS!

Home, sweet home

Kategori: Allmänt

Sitter hemma i soffan och slappar. Har duschat och tänkte nu städa upp lite här...hmm..mycket städning idag :) Fast roligare hemma när de är ens egen skit! Hehe.

Robert ligger i sängen, sjuk. Nått med magen såklart. Det här landet är ju bara märkligt...Jaja ska snart gå och se hur han mår.

Undrar vad som händer ikväll? Guiderna skulle ut tror ja. Ska kanske titta förbi, om Robert blir bättre då :)
Vi får se...annars blir det Prison Break! Det är inte helt fel det heller!

Trött

Kategori: Allmänt

Hänger på kontoret, har städat hela servicekontoret idag. Det behövdes kan jag säga...Puh! Men nu är ja helt slut! Men det blev fint :)
Har också gjort en ny orginalpärm till välkomstmaterialet och ska göra en ny orginalpärm. Tror jag gör de nu på en gång så är ja klar sen så kanske man kan gå hem tidigt...eller tidigare iaf!

Puss!

Tjobidoo

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan!
Sitter och fixar och grejer på kontoret, skall göra klart min lista och sen städa kontoret och servicekontoret. Det behövs kan jag säga. Här blir ju dammigt ganska så fort liksom... :)
Så det är mitt uppdrag idag.

Idag är Robert ute och dyker med min studiegrupp :) Kul för honom. Hoppas de får snorkla med delfiner, det vore ju coolt. Jag vill meeeee!!! Men på fredag skall jag iaf ut och åka nån speedboat och se på koraller, det är också coolt...lite iaf ;) Jag tycker det ska bli kul.

Laddade upp bilder igår på pixbox, kika där! HelenaRydberg heter jag. Har blivit lite dålig på att ta kort men skall försöka bli bättre, jag lovar. alla är ju intresserade av mitt spännande liv :)

Jag skall fortsätta här nu...hörs!

Hemma!

Kategori: Allmänt

Sitter och laddar upp blder på pixbox...roande!

Känns bra

Kategori: Allmänt

Guiderna kommer tillbaka från transfer och alla är så glada, då blir man själv också glad :) Känns så kul att vi äntligen är igång och jobbar!

Första dagen på vintersäsongen!!

Kategori: Allmänt

Yeeees idag är första dagen på vintersäsongen. :) Alla guider är på flygplatsen och jag och Camilla sitter här och pysslar med lite av varje.

Igår va jag på flygplatsen, spännande när man aldrig hade jobbat där innan men det gick bra förutom att jag började må väldigt illa och fick lite panik att jag skulle spy mitt på linjen..men det gjorde jag inte, alla bussar kom iväg och jag körde min transfer. Åkte dock hem direkt för att lägga mig i sängen och vrida mig i smärtor...sådär kul. Låg där hela eftermiddagen och kvällen och såg på Prison Break.
Idag mår ja mycket bättre! Känns bra :)

Som sagt första dagen på vintern idag, kul! Äntligen sätter vi igång. Faktiskt ganska skönt att få börja jobba på riktigt nu.

Förresten, vi hittade två kackerlackor hemma, en i duschen bl.a...jag fick lite smått panik och skrek högt...Robert sprang med insektspray och så dog den. Den andra va nog redan halvdöd när vi hittade den men sprayade lite på den ändå, för säkerhetsskull. :) Äckligt!

Idag komemr Julia till Egypten så du ska vi nog ut och äta, om det inte det blir för sent!

Haha och bilder kommer, snaaaaart!

Hotellvisning

Kategori: Allmänt

Blev ingen utgång igår, vi var för slöa. Gick och handlade massa got istället och såg på Playa del Sol säsong 2 som börjat på SVT :) Mycket roande!
Ganska skönt för idag är ja hyffsat pigg och redo för ännu en hotellvisning. I El Gouna denna gången. Kul att se nått annat än Hurghada.

Japp vi hörs senare! Kommer hem sent ikväll dock men kan försöka uppdatera ändå :)

Hej!

Tiden går så fort

Kategori: Allmänt

Shit va tiden går fort, redan kvart över tre.
Klar med min studiegrupp i vart fall vilket är skönt, nu ska ja bara kopiera lite..hmm..verkar omöjligt då det inte finns en fungerande kopiator på hela kontoret men det ska nog gå. Tillslut.

Ikväll blir det en liten tur ut tror ja, verkar som det iaf. Äta i marinan och sen drinkar!

Nu har vi en internetkabel hemma :)

Hmm

Kategori: Allmänt

Hade nog inte missat nått för guiderna kom in klockan 10:00 och strax efter dem så kom Bibi. Fast de gick lika fort igen tyvärr så nu är ja ensam igen...fast jag fåt ju mycekt gjort! Det gäller att tänka positivt! :)

Puss!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Jajamensan, kontoret igen :) Ska göra klart min studiegrupp som kommer och sen pyssla med utflyktsprogrammet och lite med miniguiden. Så blir det lunch med Robert och fixa internetkabel och telefonkort.

Just nu är det bara jag och Ayman på kontoret, undrar var alla är..? Har jag missat nått tro?

Som sagt, Robert kom igår :) Det va kul! Väldigt kul! Vi gjorde ingenting på hela dagen tror ja. Sov, åt på Burger King och såg på film. Fast det va mysigt.

Nej jag ska faktiskt sätta igång här nu så detta får vänta. Hörs!

Nya bilder

Kategori: Allmänt


Hela gänger vid Mahmya!
Synd bara att jag ser ut som en påse ;)


Påväg till Kairo, nyvaken haha.

Jobb och kaffe

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker en kaffe från Costa på kontoret. Har endel att göra faktiskt! Håller på med en studiegrupp från Norge, spännande! Kul med lite nytt. På Kreta hade jag ju bara hand om agenterna. Men lite märkligt när man inte känner till stället och så kommer det ner säljare som förmodligen vet mer haha :) Fast jag tror det blir bra!

Guiderna är på hotellvisning idag så vi ska ut och möta dem sen på ett hotell och käka lunch. Sen tillbaka hit och jobba lite till och sen handla! Är i stort behov av mat...ja hemma alltså. Har ju hört att frukost är det viktigaste mål om dagen så man kanske skulle tillsluta sig den grupp med reseledare som faktiskt äter frukost (det är inte så många...). Fast jag tycker ju det är gott, bara man får de som rutin :)

Har fått mitt träningsprogram av Lee nu också så snart ska ja börja springa, men skylle just nu på att det är för varmt och det är det verkligen! Fast man kan ju springa ändå kanske. Kommer va en atlet till jul ;)

Happ Robert kommer imorrn, om något har missat det :) Själv är ja ledig imorrn så det blir ju toppen!
Bibi kom igår men har inte träffat henne än dock...fast hon ska med till lunchen så då får vi prata gamla GC-minnen. Haha.

Nu ska jag ringa Niklas på Colona :) Hej svejs!