HelenaKatarina

Kinna

Kategori: Allmänt

Flyger och far överallt men nu är vi äntligen hemma igen. Åkte ju i fredags till Varberg för att spendera ett dygn med familjen i stugan. Åt massa god spank mat och spelade spel :) Mysigt! Igår åkte vi till stan och shoppade och därefter åt vi resterna från dagen innan. Smaskens!
Igår kväll var det fest hos Johan som gällde, 25 år fyllde han minsann. Trevlig fest och det roligaste på hela kvällen var ju klart att träffa Mia Nilsson. Hon och jag jobbade ju tillsammans på GC och vi har ju gjort många upptåg ihop så det var superskoj! Drg runt på lite olika ställen i stan och sen blev de Tintin för nattamat. Gottigott!
Tog taxi hem, krockade med den. Inte alls i hög fart men en krock iaf. Mindre roligt avslut på kvällen kanske men men...vi kom hem.

Idag har vi mest tatt de lugnt, sprang en liten stund på TUR-mässan. Träffade Mia igen och sa hej då. Sen bar det av hem till Kinna igen och jag sitter just nu och checkar lite mail och sånt inför Hersan. Spännande ska det bli och jag börjar få resfeber. Men nu blir det väckning av Robert ♥

Ciao!


Älskade kvartetten :)

Kommentarer

  • Mia säger:

    Haha va roligt vi haft de ihop, tack för helgen :)

    2010-03-29 | 11:04:08
    Bloggadress: http://miasdag.blogg.se/

Kommentera inlägget här: