HelenaKatarina

Äntligen söndag!

Kategori: Allmänt

Så är söndagen äntligen här och det känns verkligen hur bra som helst! Hela veckan har tempot gått i 110 och det är knappt att man hunnit med. Men det gick till slut :)
en hel del vändor till Systemet både onsdag och torsdag, städning av hela lägenheten, storhandling av mat och annat, en vända på stan och jobb på det. Jo det har verkligen gått i ett. Men vad gör man inte för en massa trevligheter?
Slutade jobbet 18 i fredags och blev hämtad (!) direkt utanför grinden. Hem och svira om och vidare till Red Lion där syster och Mikael väntade. Nån öl senare och massa Babyback Ribbs så drog vi vidare hem till mig för lite vindrickande. Mumma! Sen anslöt även Johan och Tommy och när vi väl drog ut till Kings Head så blev vi ännu fler. Fantastiskt skön kväll och massa roliga människor. Fler sånna kvällar!

Lördagen började lite för tidigt vid halv 9 och då va det bara att börja ladda. MÖHIPPA DELUXE! Har vart väldigt svårt att hålla det hemligt nu den sista veckan så därför väldigt skönt att den är avklarad, inga fler hemligheter :) Började med kidnappning på Klätterlabbet, sen champagnefrukost i gröngräset, vidare till en strippklubb för Poledance och sen Liseberg. Vi avslutade med SPA på Panorama och sen middag. Utgång på det också, Tranquilo blev vårt mål och det blev dans fram till småtimmarna.
Avslutade på Donken med en hamburgare och sen hem :)

Idag va det halvsegt, allt gick lite i slowmotion... Men disken blev diskad och det mesta är undanröjt hemma iaf så jag är nöjd!
Bästa helgen på länge ♥

Hoppas på en lugn natt på jobbet och ganska mycket sömn imorgon :)
Puss!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: