HelenaKatarina

Helgen som vart...

Kategori: Allmänt

Måndag kväll. Nyss hemkommen från jobbet och har ganska ont i tassarna. Är fortfarande väldigt pigg så ja blev sitande här. Dock ganska ont i huvudet också så det blir nog sänggång snart iaf.

Helgen som vart då alltså. Fredagen spenderade jag ju hemma hos Malin som sagt och på lördagen bar det av till Göteborg, metropolen :) Ut mot Sisjön och Stadium XXL för inköp av löparkläder. Direkt när ja komemr till avdelningen för detta så ser jag min jacka. Det står Helena på den tror ja... Väldigt vacker och grön. Den fick följa med hem. Tillsammans med en tröja och ett par byxor. Så nu är ja rustad för milen. Kom an bara :) Mikael, vi börjar med 5 km va?

Efter denna pers så bar det av in mot stan och Telia för inköp av mobil. Gick från butiken en mobil rikare och 7000 spänn fattigare. Sådärja! Dock mycket nöjd med min telefon :)
Lite sushi på det och en fika med Johan och sen hem till Svanebäcksgatan igen för middag med Mia, Mikael, Erik, Emma och Alfie. Det var planering av bröllop som stod på tapeten och det va också det vi gjorde. Planerade bröllop alltså.
Mycket blev sagt och mycket skall göras innan 18 juni då det hela går av stapeln. Ja ser fram emot det. Väldigt mycket!

Söndagen då, den spenderades i Varberg. Läjet närmare bestämt och en promenad vid havet och en lunch i stan. Sen gick kvällen åt till att umgås med vänner.

Helgen va bra :)

Imorgon blir det jobb och nog inte så mycket mer tror ja. Dessto mer de andra dagarna denna veckan.

Natti ♥

Kommentarer

  • Mikael säger:

    Som jag skrev i förra kommentaren: Upp till älgarna, ner till hamnen, ut till Saltholmen och tillbaka. Där har du vår löprunda.

    2011-02-23 | 15:08:37

Kommentera inlägget här: