HelenaKatarina

Hemma i Kinna :)

Kategori: Allmänt

Chania igår, Kinna idag. Känns het ok!

Flygresan gick bra, sov hela vägen verkligen, vaknade när vi skulle äta, åt och somnade igen. Skönt! Allt bagage kom ut väldigt fort och så bar det av hem. Är iofs rätt sliten idag.

Väldigt jobbigt att säga hejdå till alla. Man vet ju inte när man ses igen. Jobbigast var att säga hejdå till Robert såklart. :( Men han kommer till Hurghada om 3 veckor han också! Längtar redan.

Igår då..sista dagen på Kreta, packade större delen av dagen. Sen orkade vi inte va hemma mer, tog bilen och körde massa. Körde Rodoupohalvön runt och såg massa roliga djur :) Spännande! På kvällen va det middag, sista med gänget, på Olivetree. Mumsigt va det! Efter det så va det bara att säga hejdå, vi ses igen och lycka till. Robert körde mig till flygplatsen och där blev vi ett tag...ville inte gå genom säkerhetskontrollen...vart ju tvungen tillslut men det va med väldigt tunga steg....

Nu sitter jag iaf i Kinna, i mitt rum och håller på och packar upp och tvättar! Tjoho! Helt otroligt va mycket kläder ja har...måste nog rensa garderoben snart.

Ikväll ska vi ha kalas och imorrn vet ja inte vad som gäller. SKa nog försöka ringa runt till alla vänner och bekanta nu så de vet att man är hemma :)

Ska försöka lägga ut bilder här också snart..men det går lite för trögt just nu så hinner inte.

Puss o Hej

Kommentarer

  • Karin säger:

    Åh nice blogg :)

    2009-09-11 | 13:49:36
  • Ida säger:

    Me to fix!! :)



    Ha nu en udnerbar tid hemma, saknar dig redan!

    2009-09-12 | 10:56:43
    Bloggadress: http://himmelrike.blogg.se/

Kommentera inlägget här: