HelenaKatarina

Tillbaka i lägenheten

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka från hotellvisningen. Sitter i lägenheten och ser på tv och surfar runt lite :) Är väldigt trött! Kairo och hotellvisning hör inte ihop haha.

Ok men jag skulle kanske berätta om Kairo då...Steg alltså upp vid 2 tiden för pickup 2.40. Sov i ungefär 3 timmar...eller sova kanske är att överdriva men försökte sova iaf. Halvägs till Kairo nu, frukoststopp. Sen började guidningen, väl i Kairo mötte vi lokalguiden och så började det på riktigt, såg moskéer, basarer, folk, shoppingcenter och såklart pyramiderna! Häftigt va de! :) Ska lägga upp bilder men orkar faktiskt inte nu. Men det va coolt iaf! Äntligen sett pyramiderna liksom.
Sov på fint hotell och åt en massa gott. Vägen hem blev lite långsam, såg Pearl Harbour, sov och skrattade mest. Alla va så himla trötta! Sen fanns det också en toalett på bussen, den tömdes liksom inte på dessa 2 dagar så hemresan blev liksom inte riktigt upplevelse för våra näsor... ;)

Så hotellvisning idag alltså...sett alla hotell i Hurghada. Inte så hemskt många men det tog ändå tid och det blev en lång dag trots allt. Seg nu! Ska slappa lite hemma och sen blir det Hard Rock med teamet. Gott gott!

Och imorrn ska jag va på kontoret hela dagen, hoppas på att få massa gjort! Och så kommer Bibi!!! För er som inte vet så jobbade vi ihop på GC förra vintern och hon ska sitta som ES här nu. Kul! Skönt att ha henne här.

Ok jag laddar upp bilder senare....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: