HelenaKatarina

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag har vi vart på polisstationen och hämtat ut polisrapporten. Först hittade han den inte, svettigt... Men så kollade han ltie till i några andra skåp och lådor och där va den. Tack och lov! Så nu ligger den här på mitt bord och bara väntar på att få scannas in och skickas hem.

Ikväll ska vi på Markos, igen :) Himla gott ska det bli. Och imorrn är vi lediga så då blir det Gramvousa. Hoppas på mindre vågor än förra gången. Sen är ja ledig både fredag och lördag också. Robert med. Så vi ska hitta på nått skoj. Vet inte helt vad än men roligt blir det!

Och igår kom beskedet som vi väntat på i två veckor. Det blir Egypten för Robert och Thailand för mig. Känns sådär om ja ska va helt ärlig men det är ju inte så mycket att göra åt saken. Man får väl bara göra det bästa av situationen. Men det är jobbigt just nu! Och det kommer bli så ensamt. Men det är på lördag det. Först blir det tre härliga dagar tillsammans!


Puss!

Kommentarer

  • Julia säger:

    Då kan du ju komma och hälsa på både mig och Robert! :)

    2010-08-25 | 17:35:57
    Bloggadress: http://juliakjellberg.blogg.se/
  • Mikael säger:

    Gramvousa utan vågor, hur kul är det? Det skall gunga så att man tror att båten kommer att välta vilken sekund som helst. Har man inte känslan:

    - Fan, det här kommer att gå åt helvete.

    när man åker på den utflykten, ja då är det ingen utflykt. Antingen det eller att man når Santorini för att båten ej gick att vända.



    Det positiva med vintersäsongen är att ni har jobb, som ni tycker om. Gott för Robert att få dyka och samla erfarenhet samt att du Helena får en ny utmaning. Kommer inte bli några problem. Du kan detta nu som din egen ficka plus att du är duktig.

    คุณสามารถทำได้!

    Vi kan fira nästa vår i Köpenhamn igen, anniversary så att säga. Kanske inte så mycket att se fram emot. Det är det enda jag på rak arm kan erbjuda. Eller kanske en grå stenhård bäddsoffa i Göteborg?

    2010-08-26 | 09:02:45
  • Pappa säger:

    Instämmer helt och hållet med Mikael (eller är det H.M.K?) i alla fall i hans resonemng när det gäller vintersäsongen.

    2010-08-26 | 09:30:30

Kommentera inlägget här: