HelenaKatarina

Hotellcheck

Kategori: Allmänt

Imorse var det dax att bege sig till elounda och lite hotellcheck. Två hotell skulle avklaras och det under loppet av bara några timmar. Man kan tro att det är lätt men det är det faktiskt inte. Hotellen är nämligen gigantiska och man skall ju se allt. Så första hotellet vi var på det var Blue Palace. Enormt hotell men också väldigt vackert! Perfekt utsikt över Spinalonga och rummen va helt fantastiska.

Bilden är från deras hemsida. Väldigt fint!

Däefter körde vi till Elounda Gulf and Villas. Också väldigt fint hotell men inte lika stort som tur va. Sviter på hela hotellet och alla hade nästan privat pool och andra häftiga saker.
Hemtrevligt va deras grej och det va lite skandinavisk inredning också så vi gillade det! Utsikt över Elounda och bukten.

Bilden är också från deras hemsida. Helt ok utsikt... :)

Nu ska ja ut och se ett hotell till innan dagen är slut. Grecotel Amirandes. Hoppas hotellet inte är så stort, chansen är nog rätt liten men iaf, för ja är lite trött.
Men skönt att få det avklarat innan ja går på semester och Kathrine tar över.

Dagen till ära visar termometern dessutom på lite drygt 30 grader och då är det verkligen inte läge att springa runt på hotell men men, vad gör man inte för företaget? ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: