HelenaKatarina

Äntligen va!

Kategori: Allmänt

Mmm hemma igen efter helgen i Stockholm. Det har minst sagt varit några intensiva dagar den sista veckan. Sista dagarna i Hurghada spenderade jag på båten med Robert och i nya Hurghada där vi åt Cinnabon, igen, och käkade på Hard Rock. Fantastisk vecka ♥
Tråkigt att åka men så är det med det, tiden går fort när man har roligt.
Ankom till Arlanda på fredagkvällen och var då utan bagage, det va kvar i Hurghada. Tack för den Primera! Jaja vidare mot hotellet med mamma och pappa och åt en god middag där med hela gänget. Somnade dock som en stock sen i sängen.
Lördagen började med hotellfrukost där det gällde att vara snabb i nyporna annars blev man utan. Eftersom jag är så uträknande så lyckades jag få tag i allt ja ville ha med en gång till skillnad från vissa andra i sällskapet. Haha.
Därefter blev det Nordiska museet där vi blev kvar i flera timmar.

Härlig höst i Stockholm och många fina färger!

På kvällen var det bokat bord på Gunnels i Gamla Stan. Började med lite mousserande vin innan vi fick beställa. För mig blev det råraka med löjrom, regnbågsforell med rödbetssmör och till efterrätt en blåbärsparfait med hjortronsylt. Om det va gott? Ja det kan man säga! Ja är typ fortfarande mätt.
Men en fråga som återstår, vem är denna Gunnel? Ja hade gärna träffat henne...

Eftersom middagen rullade vi ut från restaurangen och vidare mot Järnet. Tydligen ett ställe pappa slagit ihjäl många timmar på med en öl eller liknande i handen. Stället va fullt dessvärre så det blev en drink i hotellbaren. Inte helt fel de heller :)
Sov som en klubbad säl hela natten sen.

Och idag då? Jo det blev frulle igen, vassa armbågar mellan kaffe, bröd och filmjölk. Smakade smaskens! Idag va också dagen då min väska anlände! Gissa om ja blev lycklig, kärt återseende!
Blev även idag en vända till Gamla stan för lite fika och shopping. Hittade glas och muggar och lite annat smått och gott. Mycket nöjd!



Men nu tänkte ja nog sova, är egentligen ganska trött men blev sittande här och plockar samtidigt med all packning. Helgen har iaf vart kanon och så även veckan hos Robert. Allt går bara alldeles för fort och på fredag åker ja till Thailand. Vad gör ja om en vecka? Ja vem vet de. Det är både spännande och nervöst.

Jaja godnatt på er! Imorrn kommer förhoppningsvis lite mer uppdatering :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: