HelenaKatarina

Söndag

Kategori: Allmänt

Härliga söndag! Vaknade vid 8 och steg nog inte upp förrän halv 9. Jätteljust i hela rummet och iskallt av AC:n. OCh när man väl komemr ut är de typ 30 grader. Jag trivs helt enkelt! Thailand är nice :)

Idag har vi vart på sjukthuset och gjort hälsokontroll. Kul kanske vissa hade tyckt men inte ja. De kollade synen, vikten, längden och tog en massa kort. Sen skulle också ett blodprov göras eftersom du inte får ha Syfilis om du skall få arbetstillstånd i det här landet. Mycket märkligt kan man tycka men så är det. Man kan ju också tycka att det finns betydligt farligare och vanligare smittsamma sjukdomar som de kan testa men icke. Bara du inte har syfilis så är det lugnt.
Skönt då för mig som inte hade det! Har också läst på lite nu ikväll om vad detta är för sjukdom då denna sjukdom aldrig kommit i min väg tidigare. Den verkar ju rätt allvarlig om man säger så. Feber, svullnader och sår. Känns väl sådär kanske.

Jaja vi va iaf friska och krya allihop så vi fick våra papper och åkte hem. Tack Bangkok Hospital för den fina gästfriheten och de superfräscha lokalerna!

Imorrn ska vi till James Bond Island. Det ser ut såhär:

Bilden är från jamesbondisland.com.

Känner ni igen den? Mmm den är väl rätt känd kanske. Ja tycker ändå det ska bli skoj :)
Jag trivs!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: