HelenaKatarina

Tisdag

Kategori: Allmänt

Robert jobbar idag så ja får vackert roa mig själv. Och det gör ja på bästa vis med Ajla :) Kilade ner till kontoret vid 13-tiden. Inväntade alla guider och stack sen till Sardina för lunch. Deras fisksoppa är bara så sjukt god! MUMMA! Så himla kul att träffa Ajla också.
Påvägen tillbaka till kontoret försökte en kille på en åsnevagn att ragga upp oss. Kändes väl sådär. Ingen av oss nappade... Märkligt kan man tycka men åsnor har aldrig riktigt varit vår grej.

Vissa saker i det här landet har ja verkligen vant mig viid. Typ att det är mycket sand, att alla skriker och tutar. Men vissa saker hade jag glömt innan ja kom hit igen. Har ni nån aning om hur mycket alla araber stirrar? Herre gud! Ja hade helt glömt bort de. Eller alla diskusioner man måste ha om priser hit och dit.

Veckan har inte alls gått så fort som ja va rädd för utan det känns som ja vart här länge och det är inte ens slut än. Imorrn ska ja me Robert ut på båten och på torsdag hoppas ja han är ledig så vi kan hitta på nått.



Har för övrigt hunnit titta på Sommaren med Göran en andra gång och tycker fortfarande att den är sjukt rolig. Roligaste filmen som gjorts på väldigt länge! Iaf i Sverige.

Hejs ♥

Kommentarer

  • Mikael säger:

    Jaha, den filmen var ju hyfsat rolig.....Tre av fem räcker kanske.

    2010-10-07 | 08:28:17

Kommentera inlägget här: