HelenaKatarina

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jobbar bara halvdag idag så slutar om en timme. Tänkte lämna Maggie på kontoret för att gå på stranden. Sen kan ja hämta henne igen vid 17 ungefär när Johanna slutar. För just nu är vi inga bra vänner, Maggie och ja. Igår bet hon mig i fingret, idag smiter hon och nu vägrar hon komm upp på övervåningen. Hoppas de blir bättre. Ska gå en lång promenad med henne sen så hon blir trött och sover hela natten :)

Jag saknar dig! ♥

Kommentarer

  • Svärmor säger:

    Jaha du....Inte lätt att vara dagmamma bara då och då. Har förstått att hon har blivit väldigt egen. Välkommen till världen...fniss Jag tycker faktiskt lite synd om dig men tänk vad tur att du inte tog hand om den där. hihi/Kerstin

    2010-09-02 | 18:16:42
  • Mikael säger:

    Så nu har jag letat och letat och letat efter bärbara datorer. Sen har jag även samtalat med min bror som har kommit med mycket goda råd. Jag har även samtalat med Maria och hon kommer att delge vad jag och min bror har kommit fram till, antagligen genom ett fint litet e-brev. Hon kommer säkert att komma med egna råd också. Men jag litar på att Maria gör sig mer begriplig samt är mer medveten om vad du vill ha.

    2010-09-02 | 22:25:35

Kommentera inlägget här: