HelenaKatarina

Ja vad ska man säga

Kategori: Allmänt

Vilken helg! Vilken underbar och helt fantastisk helg! Vet knappt vart ja ska börja. Så många trevliga människor ja träffat och många kära återseenden :)

Vi började i fredags med grillning och mys för att sedan fortsätta med balkonghäng och vin. Tidigt (?) i säng för att vakna vid 02.46 av en liten som inte alls ville sova. Pigg och glad!
Lördagen, dagen D, började med frisörbesök hos Johanna och champagne. Man ska ju fira från början till slut. Och det gjordes verkligen.
Cermonin i kyrkan va så fin, barnen va bedårande och brudparet va sa vackra så vackra!
Och härifrån är allt som i en dimma ;) Det va middag, SMS, vin, skålar, tal, musik, sång, lekar, öl, tårta, klantiga servitriser och avec. Sen blev de billig bar, drinkar, surr, badtunna och bastu. Också ett tappat örhänge, blöta kläder och skor. Men det va det värt.
Vid 06.30 va vi hemma och hela söndagen gick alltså åt till att sova i princip. Vid halv fyra blev det frukost och tv, såpbubblor med min favorit pojke och pizza och glass. Behöver ja säga att vi va helt slut vid 22 ?

Igår kände sig många av oss fortfarande bakis och det gjordes väl inga direkta kraftansträngningar...

Så ja vad ska man säga? En helg som man kommer minnas länge och viktigast av allt: Hatten på!
Tack herr och fru Moritz för denna gång och för att ni är så himla bra! Tack Edvin för att du är den sötaste som finns och tack till alla andra som gjorde helgen till den absolut bästa! ♥

Sviterna från helgen: ett blått knä och ett blåmärke på armen... Men som sagt, det va det värt :)

Idag blir det fika med Jessica!

Puss!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: