HelenaKatarina

Torsdag

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av norrut! Yey! Va roligt det ska bli :)
Hoppas nu bara flygen är i tid och att allt flyter på. Verkar dessutom bli kanonväder hela helgen så det är ju toppen.

Har vart på manikyr idag. Ovant helt klart men de blev fina. Tatt bild på det men det verkar inte vilja funka att ladda upp... En annan gång.
Började dagen idag med en Chailatte på Espresso House, dagen kunde startat sämre :)

Alla planer för sommaren börjar nu också falla på plats. Åker till Västerås 26-28 juni, sen blir de fest helgen efter, Iron Maiden kommer ju till stan, sen kommer Nicola och efter det kommer familjen Moritz. Iiih! 27 juli åker ja till Samos och sen är vi inne i Augusti. Herre gud va det kommer gå fort. Men det är ju bara roliga saker så då går det ju bra.

Och så svar till Mikael: Jag tröttnar ju inte på Lifehouse texter, bara musiken då och då. Men tack för tipsen! Du kan ju slänga ihop en Spotifylista såhär på kvällskvisten så lyssnar ja igenom det imorgon på flyget! Haha

Puss på er!

Kommentarer

  • Mikael säger:

    Jag vet inte om Maria sa det men jag gjorde en spotifylista. Den ligger på Marias konto och heter "Till Helena". Det är nog mycket skit men du får sålla själv. Det blev ca 200 låtar och jag la bara ner ca en halvtimma så resultatet är la därefter. Kanske finner du ett och annat guldkorn. Sen gillar du någon artist kan du ju alltid lägga till mer låtar av just den artisten.

    2011-06-10 | 08:02:12
  • Mikael säger:

    Oj, han den där Mikael, han verkar vara en snäll kille.

    2011-06-10 | 08:02:54

Kommentera inlägget här: