HelenaKatarina

Better :)

Kategori: Allmänt

Som Lifehouse säger de:
Would you tell me how could it be
Any better than this

Det går bra nu :) I söndags tog vi en sväng till Linneterassen, jag, Linda, Malin och Johan. Smaskade på kamben och potatissallad och det blev nog en hel del vin också. Verkligen lyckat! Lite halvsegt att gå till jobbet kl.06.00 dagen efter men det fick ju gå. Körde hem till Kinna efter jobbet men Johan som sällskap i bilen. Och så tillbaka igen med bussen.
Jobbade igår igen och på kvällen va ja totalt klubbad, lite för många dagar utan ledighet och för lite sömn. Sov som ett barn hela natten och åkte till stan för att möta Mia och göra manikyr. Nu blev det ingen manikyr, helt annan historia, men dock en bh och ett par trosor. Så det va inte helt onödigt att åka till stan iaf.
Manikyr blir det imorgon istället :)

Jobbar två nätter nu och sen bär det av till Luleå! Åh vad ja längtar! Tror det kommer bli en av de bästa helgerna i år helt klart! Ska dessutom bli skönt med ledighet.

Puss!

Kommentarer

  • Mikael säger:

    Tröttnar du aldrig på Lifehouse? Tycker du inte att alla dessa alternativa amerikanska kristna melodierockband låter samma?

    The Calling, Live, Lifehouse, Snow patrol, The Script, Nickelback, Daughtry, One republic, The Fray, Goo Goo Dolls, Hoobastank, Staind, 3 doors down, Everclear, Starsailor, Creed......



    Har jag missat något? Eller hör något band inte dit? Om du inte har tröttnat har du fått massa tips till band och ny musik, bra va?

    2011-06-09 | 12:40:00

Kommentera inlägget här: