HelenaKatarina

Måndag

Kategori: Allmänt

Ja tiden går och inläggen uteblir. Men här kommer ett!
Helgen va väldigt bra. Köpenhamn va väldigt bra och hela söndagen va också väldigt bra. Bra helg helt enkelt. Fick inhandlat en topp och ett armband i Köpenhamn. Nöjd! Dessutom avnjöts en röd pölse och massa annat gott :) Ja hade nog passat bättre som dansk, korvar, wienerbröd och massa andra goda bakverk. Men herre gud va ja hade blivit tjock!

Happ ny vecka nu då. Måndagen började bra. Kurs hela dagen och sen träning nu ikväll. Gick ganska trögt men det blev 3,7 iaf. Kan ju skylla på att ja inte sprungit på en vecka och att det va väldigt många backar...
Styrka på det och sen blir man trött. Känner mig överkörd just nu och funderar på att gå och lägga mig. Längesen ja va så trött vid denna tiden. Det är härligt :)

Kurs imorgon också och resten av veckan med för den delen. Får se hur mycket Kinna det blir och Göteborg. Massa att göra nu innan flytten och så. Vi får se!

Nej nu ringer telefonen...

Kommentarer

  • Mikael säger:

    1. man skall springa en vecka och göra uppehåll en. Det är bra skit.

    2. Jag och du i danmark med korv, wienerbröd, öl, kött och godis. När flyttar vi? Ska bara få med Maria med.

    3. Mer inlägg. Minst ett per dag kanske två och gärna tre men helst fyra!

    2011-03-22 | 08:24:14
  • Maria säger:

    Känner att jag kan vara med på det här med wienerbröd, öl och godis men slipper gärna köttet eller korven (så länge det inte är efter några öl, då smakar även korv mumma)

    2011-03-22 | 13:12:21

Kommentera inlägget här: